Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 22 minuty temu, Raptor napisał: Wlasnie nie bardzo wiem, a ze bede je chcial musze pomyslec jak ogarnac temat... niby moge sobie kupic w stanach, na amerykanski adres i przy okazji podeslac do polski. Do Polski nie wysyłają? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Nie wiadomo. Póki co w ogóle nie można zamówić nigdzie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 W ciagu dnia powinien pojawic sie update do aplikacji mobilnej oraz do wymienionych gierek dodajacy do nich min voice chat: Arms Mario Kart 8 Deluxe Mario Tennis Aces Aplikacja z grami z Nesa Splatoon2 ( tu juz dziala vc od premiery) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Online już działa. 140 abonament rodzinny na rok :-). Gierki nesowe działają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Czyli o te 80 za dużo biorąc pod uwagę co ta usługa oferuje. Za 160-170 spokojnie można przynaniej raz w roku wyłapać promocje na plusa czy Gołda. Ludzie powinni masowo dać sygnał Nintendo że nie tego oczekujemy ale znając życie wszyscy kupią i dadzą powód czerwonym by dalej wprowadzali tego typu innowacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 140 na 8 osób to 17.5 zł na rok wiec nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 no nie ma tragedii, ale to nie kwestia tego, że prawie dwie dyszki - to pewnie każdego stać. Chodzi o to, że wycena tej usługi jest zdecydowanie przesadzona, w stosunku do tego co oferuje Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Niby tak ale mimo wszystko trzeba tych ludzi mieć albo kombinować z obcymi. Zresztą nie zmienienia to faktu, że bez kombinatorstwa to ta cena jest chora. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Ciekawe czy taki Arms zdechnie szybciej niz w miesiąc od kiedy skonczą się darmowe triale. Ja sobie potestuje przez tydzien te klasyki a potem olewam az nie wjedzie cos mniej znanego ze SNES'a albo gierki z GBA/NGC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 niesamowicie niegrywalne juz sa niektore gierki z nesa (albo do posmiania sie przez 10min np w tenisie), doslownie kilka jest takich co nie odrzuca od razu (innych niz platformowkowe mariany) - tylko utwierdzilem sie w przekonaniu, ze to zbyt duze retro dla mnie, byle jak najszybciej do snesa ciekawe jak beda wygladac serwery gierek online nintendo za tydzien jak sie triale pokoncza, jeszcze w farbki i mk8d jestem w stanie sobie wyobrazic dosc sporo ludzi ale mario tennis aces (na etapie wyszukiwania kogos do dalszych rund), a zwlaszcza arms czeka agonia raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Tak Was czytam i te wasze narzekania, ale pewnie jeden z drugim i tak będzie bulił za tego online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Arms, tenis jeszcze jako tako. Gorzej z tytulamu zewnetrznych developerow nastawionych mocno na multi. Krotka partyjka po sieci w fife czy puyo to dopiero bedzie challenge. Z drugiej strony taki paladins i fornite moga tylko zyskac uzytkownikow ktorzy zagrywali sie np w splatoona i maja wywalone na platne online Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Jak dla mnie 80zl to nie jest na prawdę jakiś mega pieniądz. Biorę nawet po to żeby się nie zastanawiać czy mam wykupione czy nie. Snes jak snes, ale z chęcią wziął bym coś n64. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 4 minuty temu, Basior napisał: Jak dla mnie 80zl to nie jest na prawdę jakiś mega pieniądz. Biorę nawet po to żeby się nie zastanawiać czy mam wykupione czy nie. Snes jak snes, ale z chęcią wziął bym coś n64. Tu 80, tam 160 i do tego jeszcze kolejne 160, później 50, do tego 20 i później jeszcze coś tam się pewno znajdzie. Niestety ale w tym przypadku ten abonament przegrywa ze względu na swoją ułomność i fakt, że Inni przynajmniej coś oferują w swojej cenie. Tutaj to ewidentnie skok na kase i nic więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 ciekawe co np z dragon ball fighterz - nie dosc ze pozny port to jeszcze jak bedzie wymagal platnego online to raczej bedzie martwy w sieci w momencie premiery niestety 80pln za rok? do mnie akurat wlasnie ta cena jest jedyna zaleta dlaczego rozwazam zakup subskrycji za tydzien - 6,60 miesiecznie to zaden pieniadz, a raczej innej mozliwosci zgrania savow nie bedzie (juz predzej przyspiesza premiere gierek z snesa) n64 w abonamencie? juz chyba sporo osob nie pamieta jak rozmazane bylo to 3d tej konsoli, probe czasu lepiej przeszedl starszy snes Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Zagranie w River City Ransom (Kunio Kun) online to jednak fajna sprawa, jak dadzą takiego Goal'a 3 to będzie czad. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Pieniądz to żaden ale jakiś wewnętrzny głos w środku podpowiada mi nie wypinaj się Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Apkę do gier z NESa wywalilem po 10 minutach, bo nie ma tam żadnej gry , która by mnie interesowała oprócz pierwszego Super Mario Bros, które mam na Switcha kupione w wersji Arcade Vs. Nie zmienia to jednak faktu, że z online od czasu do czasu będę korzystać - nie potrzebuję save'ów w chmurze, więc będę korzystać z opcji online za monety. Dużo jest tutaj narzekania, ale przy tym ile ludzie kupują gier na Switcha to większość może mieć ten online za darmo. Akurat to się Nintendo bardzo udało Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 z obecnych nesowych gierek mnie jara mario, mario 3 i zeruda :-) czekam na więcej i czekam przede wszystkim na snesa, bo tak jak ficuś powiedział, w wiekszosci przypadkow gry nesowe to juz za duze retro Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Tu nie chodzi o kase tylko o sposób w jaki Nintendo wprowadza te swoje nędzne usługi. Trzeba płacić za online a nie mozna nawet wysłac wiadomosci tekstowej do znajomych z listy. VC umarło tylko dlatego że chcą wymusić na fanach retro placenie abonamentu. O mozliwości robienia backupu save za pieniądze nie wspominam bo szkoda strzepić ryja. Jakim ta firma jest gów.nem. Jaka szkoda ze akurat oni robią tak świetne gierki 1st party. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Oj na Snesa, GBA i N64 to już się trochę fajnych tytułów uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 1 minutę temu, funditto napisał: Oj na Snesa, GBA i N64 to już się trochę fajnych tytułów uzbiera miejmy tylko nadzieje, ze faktycznie beda rozwijac usluge wyciekniete ikonki padow od nesa/snesa w 6.0.0 sugeruja ze snes dojdzie i to moze nawet nie tak bardzo pozno (moze w tym roku jeszcze?), ale nie obrazibym sie rowniez o inne konsole w tym nowym VC. Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 (edytowane) fajnie by było jakby coś z GaCka dodali, nie będą chyba robić portu remastera Wind Wakera Edytowane 19 września 2018 przez MGStarter Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 (edytowane) 12 minut temu, Rayos napisał: z obecnych nesowych gierek mnie jara mario, mario 3 i zeruda :-) czekam na więcej i czekam przede wszystkim na snesa, bo tak jak ficuś powiedział, w wiekszosci przypadkow gry nesowe to juz za duze retro NIe tylko to, prawda jest taka, że pomimo tylko tych 13 milionów Wii U to jednak sporo osób kupowało NESowe gry na VC i dalej korzysta z tego samego konta na Switchu. NIntendo dalej wypina się na swoich wieloletnich fanów, próbując wycisnąć każdy grosz z takich frajerów a przyznam, że jednak dobrze robiłem nie kupując gierek z NES'a czy SNESa (swego czasu za gwiazdki miałem kilka pozycji za frajer to mnie tak du.pa nie boli). Ciężko jest tak zintegrować stare dane? Obstawiam, że nie skoro MS wrzucając każdą kolejną grę z 360 do wstecznej na XO umożliwia od razu posiadaczom cyfrówek na pobranie gry za darmo. Jakby nie patrzeć czy 80zł to dużo czy mało, mamy 2018 rok a Nintendo ma gorszą usługę Online niż pierwsza iteracja Xbox Live na klasycznym Xboxie z 2005r. Osobiście dla mnie to totalny absurd. Ja obecnie pasuje za płacenie tych 80zł. Gry z NESa kompletnie mnie nie interesują. Nie gram w żadną grę po sieci (Fortnite i ten Paladins czy jak mu tam są i tak za frajer i nie trzeba kupować subskrypcji) a backupy w chmurze mam po prostu gdzieś (w życiu pozbyłem się już tylu konsol i wraz z nimi save'ów, że mam na nie wygrzane). Jak zobaczę poprawę z darmowymi grami np. ze SNESa lub GBA, jak zobaczę, że użytkownicy premium tak jak na XBL będą dostawać znaczące zniżki czy jakieś darmowe bety lub będzie można pobrać demo tydzień wcześniej to się zastanowie. Obecnie ich płatna usługa jest skierowana tylko i wyłącznie do zwolenników grania po sieci. Edytowane 19 września 2018 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Teraz, MGStarter napisał: nie będą chyba robić portu remastera Wind Wakera żebyś się nie zdziwil Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi