Rayos 3 170 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 maksymalnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 No dobra panowie zreflektojcie się kto jest chętny na familię do czwartku to postaram się założyć konto . Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 Na discordzie :nemo: Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 Godzinę temu, Rezoo7 napisał: No dobra panowie zreflektojcie się kto jest chętny na familię do czwartku to postaram się założyć konto . Ja jak najbardziej jestem za tym by dołączyć do rodziny, ewentualnie również mogę założyć konto... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 5 minut temu, P-chan napisał: Ja jak najbardziej jestem za tym by dołączyć do rodziny, ewentualnie również mogę założyć konto... Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 (edytowane) @Frost Ale my nie klniemy :velsu: Edytowane 1 października 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 12 godzin temu, Rezoo7 napisał: No dobra panowie zreflektojcie się kto jest chętny na familię do czwartku to postaram się założyć konto . Również ponownie potwierdzam chęć dołączenia do familii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 12 godzin temu, Rezoo7 napisał: No dobra panowie zreflektojcie się kto jest chętny na familię do czwartku to postaram się założyć konto . Chętnhy Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Patrzac tak luzno na zainteresowanych, to chyba macie juz z 8 osob Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Raptor napisał: Patrzac tak luzno na zainteresowanych, to chyba macie juz z 8 osob Jak na razie tylko 5 Edytowane 2 października 2018 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mayer 16 0 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 1 godzinę temu, Rezoo7 napisał: Jak na razie tylko 5 Ja chętnie dołączę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 To ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) Czy jest jakieś cebulowe FAQ? 1. Czy będąc w "rodzinie" mogę wrzucać do chmury zapisy ze swojego głównego konta? Jak wygląda dołączanie? 2. Czy później będę mógł przejść do innej rodziny lub samemu mieć konto z online'em, nie tracąc zapisów? 3. Czy w którymś regionie abonament jest wyraźnie tańszy niż w innych? Jakby co jestem wstępnie zainteresowany jako ósma osoba, ale nie wiem dokładnie, jak to wygląda. Edytowane 3 października 2018 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 Odpowiem na pierwsze pytanie. a) tak, reszta rodziny nie ma żadnego wpływu na twoje save w chmurze, w ogóle główny załozyciel jak i reszta members nie ma żadnych dodatkowych opcji wglądu i podglądu chmury kolegi z teamu b) osoba która kupiła pakiet rodzinny zaprasza poprzez wygenerowanego maila ze strony myNintendo innych ziomalkow (rayos kilka stron wcześniej dawał linka.). Zalozyciel potrzebuję tylko maila osoby która chce w drużynie. Zaproszona osoba akceptuje link i tyle i można się cieszyć Nesowymi szrotami bez końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 Dzięki wielkie. @Rezoo7 W takim razie jeśli macie jeszcze miejsce, wchodzę w to :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 a co do , to w pełnowymiarowej rodzinie (8 osób) płacisz 17.5 zł na ROK, a Ty chcesz z tego jeszcze bardziej schodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 18 minut temu, Di napisał: Dzięki wielkie. @Rezoo7 W takim razie jeśli macie jeszcze miejsce, wchodzę w to :). No to będzie 8 już chyba czekam na @pichana aż się odezwie i jedziemy z koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) rodzinka @P-chan @chrno-x @Jeez_PS @Mayer 16 @pajgi @Di @Rezoo7 Edytowane 4 października 2018 przez Rezoo7 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 32 minuty temu, Rayos napisał: a co do , to w pełnowymiarowej rodzinie (8 osób) płacisz 17.5 zł na ROK, a Ty chcesz z tego jeszcze bardziej schodzić? Chodziło mi o sytuację, w której nie mógłbym wrzucać save'ów do chmury w ramach konta w rodzinie i musiałbym mieć sam konto ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 A, ok Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 2 godziny temu, Rezoo7 napisał: rodzinka @P-chan @chrno-x @Jeez_PS @Mayer 16 @pajgi @Di @S_600 @Rezoo7 Dobra to kto zbiera fundusze na zestaw rodzinny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) 20 minut temu, chrno-x napisał: Dobra to kto zbiera fundusze na zestaw rodzinny? czekam na @P-chan az mi odpowie na priva , nie logowal sie od poniedzialku , wiec nie wiem czy nadal jest zainteresowany . Edytowane 3 października 2018 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 zbieracie się jak do srania, bierz Rezoo kupuj pakiet, wyślij chłopakom numer konta na priva i powysyłaj zaproszenia, pchan dojdzie to CI zapłaci i podeślesz mu osobno zaproszenie (tylko nie wczesniej bo użytkownik ma 24 h na zaakceptowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pharaun 13 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) @Rezoo7 jeśli zwolni się jakieś miejsce to daj znać, chętnie dołączę od zaraz Edytowane 3 października 2018 przez Pharaun Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) Godzinę temu, Rezoo7 napisał: czekam na @P-chan az mi odpowie na priva , nie logowal sie od poniedzialku , wiec nie wiem czy nadal jest zainteresowany . Jestem jak najbardziej zainteresowany, tylko na razie zaglądam tu rzadziej niż zwykle, zresztą dałem znać na priv'a... No chyba że Tobie zależy na czasie to skorzystaj z rady kolegi @bulaxyz82, bo ja dopiero bardziej dostępny będę po 10 października, i wówczas mogę z miejsca podesłać kasę lub sam założyć konto rodzinne, i powysyłać numer konta i zaproszenia... Edytowane 3 października 2018 przez P-chan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi