Skocz do zawartości

Najlepszy gamepad do Androida

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety nie mam, planowałem zakup ale nie wyszło. Rzuciłem propozycją pada o którym może nie słyszałeś a powinien Cię zainteresować, czytałem wiele pozytywnych opinii również tutaj na forum ale tak jak mówię nie mam go dlatego lepiej poczekaj na opinie osób które używają ten sprzęt.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś był ciekaw nowsze pady od Xboxa One działają z niektórymi modelami telefonów z Androidem. Mi na LG G5 nie działa, widzi kontroler jako Xbox One controller jednak podczas parowania wyskakuje komunikat błędne hasło. Soft w padzie mam najnowszy, mi pozostaje czekać na aktualizację oprogramowania w padzie ale może ktoś skorzysta. 

Opublikowano (edytowane)

Ja mam Moga Hero Power. Działa, w Emulatorkach działał dobrze (dawno nie używałem). Także mogę polecić :-) Ma też wysięgnik żeby podpiąć na stałe telefon co sprawdza się w komunikacji i swoją aplikację. Nie wiem czy działa na Androidzie 7, sprawdzałem ostatnio na 6 a soft zmieniłem niedawno.

EDIT: No sprawdziłem, Nexus 6, Custom Rom Pure Nexus 7.1.2, Aplikacja Pivot App i działa, sprawdzałem w Snes EX - działa idealnie.

Edytowane przez NemoKOF
  • 1 rok później...
Gość Orzeszek
Opublikowano
4 godziny temu, Shen napisał:

jakieś ciekawe nowe pady się pojawiły? ktoś ogarnia temat?

używam dwóch pod telefon, steelseries free wireless i pada do xbox one, sporo zależy od gierki i emulatora, taki fortnite na padzie od bąka śmiga za(pipi)iście

• 5 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...