Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Jutro oficjalny gameplay trailer! Póki co krótka zajawka, póki co tylko FB https://www.facebook.com/dishonored.eu/videos/1645735818792161/ Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Nie chce się mądrzyć ale czemu sądzisz, że inny silnik? Wygląda identycznie jak D2
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Nie chce się mądrzyć ale czemu sądzisz, że inny silnik? Wygląda identycznie jak D2 Po tych cyrkach z optymalizacją myślałem, że będą skłonni się przesiąść na coś innego albo wrócić do unreala. No ale miejmy nadzieje, że teraz już mają tego Voida ogarnionego.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Bardzo dobrze, że gra nie leci na unrealu, Prey leci i wygląda dużo gorzej, ja tam na D2 nie narzekałem, od początku wersja konsolowa śmigała jak trzeba, co prawda była jedna lokacje w której framerate nie dawał rady, po prostu ONE ma miał za mało mocy na PRO było GIT. Edytowane 10 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Fajny zwiastun ale spodziewałem się chyba czegoś lepszego? Nie mniej jednak i tak będzie zakup w premierę. :)
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Mi tam się podoba, fajnie, że dali przewrót na ziemi, liczę też na jakiś nowy myk w samej walce :) No i widać, że ten nowy fajny mieczyk nie będzie z nami od samego początku, nowe animacje jak zwykle KOZACKIE!
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Day one, wygląda jak dwójka ale to akurat jest in plus. Żeby tylko nie było zbyt krótkie.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Day one, wygląda jak dwójka ale to akurat jest in plus. Żeby tylko nie było zbyt krótkie. W ciągu roku od premiery Dishonored wydali Knife of Dunwall i Brigmore Witches. Oba te dodatki łącznie trwały tyle co podstawka. Podejrzewam, że Death of the Outsider wydane na raz może zapewnić całkiem spory czas rozgrywki. O to akurat jestem spokojny :)
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Dodatek ma zawierać 4-5 pełnoprawnych misji więc to połowa podstawowej gry :) Edytowane 11 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l To już zależy jak będą rozbudowane i kreatywne, tutaj bardziej się może sprawdzić mniejsza ilość ale większy czas spędzony przy dłubaniu i dopieszczaniu lokacji/smaczków itd.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Niektóre misje z dwójki robiłem po 3h jak nie więcej, jak takie tu będą to spoko.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Każdą misje w serii grałem po 1,5-2h. W dwójce nawet dłużej. Zebranie run, obrazów trochę zajmuje za pierwszym razem. Za kolejnym znasz już grę na pamięć, wiec to co innego. Ale widzę, że to coś w stylu Lost Legacy. Za mało na pełnoprawną cześć, za duźo na dodatek.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na pewno znowu odwiedzimy dom Aramisa Stiltona :) a przynajmniej jedna lokacja jest żywcem wyjęta :) Edytowane 25 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Kusi obejrzeć, ale te 3 tygodnie do premiery to już lepiej poczekać i samemu wszystko sprawdzić. Btw gra ma bardzo sympatyczną cenę.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Ten, która ja wrzuciłem spokojnie możesz sobie oblukać :) Jeny jeny ale to będzie OP dodatek już mam tyle pomysłów w głowie, że yyy głowa mała :P overheat 100%! Edytowane 25 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l https://bethesda.net/en/article/2GGUlPbsgU4OoooUYOaiks/taking-on-contracts-in-death-of-the-outsider
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Grubo StealthgamerBR już tnie! Ogólni widzę, że Billy ma najlepsze animacje Corva i Emily plus nowe swoje JARAM się! Edytowane 31 sierpnia 20177 l przez Soul