Mejm 15 292 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 3 godziny temu, krupek napisał: Od kilku lat się zbieram, żeby wszystkie Bondy od początku obejrzeć i się nie mogę zebrać. Nawet teściowa mi o tym przypomina kupując mi co roku na urodziny dezodorant i piankę do golenia Bonda. Chyba sie nie ozeniles tej? 6 minut temu, suteq napisał: Ja obejrzałem wszystkie Bondy poza tymi z Lazwnbym i Daltonem . Może jeszcze kiedyś do nich usiądę ale prędzej odswieżę sobie jakąś część z Seanem Connery. Przeca Licencja na zabijanie jeden z lepszych Bondow ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) Przecież Dalton to zayebisty Bond, reszta to ciota i chuj, gorzej niż manga i anime. Edytowane 17 września 2019 przez Butt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 O proszę, to trzeba jak najszybciej nadrobić i zweryfikować opinię forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 10 godzin temu, Mejm napisał: Chyba sie nie ozeniles tej? Tak dla uproszczenia napisałem. Kto by tam mnie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 10 godzin temu, suteq napisał: Ja obejrzałem wszystkie Bondy poza tymi z Lazwnbym i Daltonem . Może jeszcze kiedyś do nich usiądę ale prędzej odswieżę sobie jakąś część z Seanem Connery. Bond z Lazenbym jest jednym z najlepszych. Pokazuje agenta z nieco bardziej ludzkiej strony. Dla mnie super, George też uciągnął rolę. Nie rozumiem gromów zrzucanych na tę część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 W sumie Daltonowi najbliżej do Craiga. Potem wrócili do bardziej śmieszkowego Bonda z Brosnanem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 (edytowane) Obejrzałem sobie ponownie w ostatnich dniach serię filmów o 007 z Craigiem. Dotychczas miałem zdanie, że udane były tylko CR i Skyfall, a reszta niestrawna. Zmieniłem zdanie i QoS po tylu latach też da się obejrzeć bez zgrzytania, choć ne umywa się do CR (może ten kontrast wyrobił u mnie taką opinię na początku), ale na pewno nie jest to taki farfocel jak Spectre, które ma kilka fajnych elementów, jednak przez niesamowicie irytującą Seydoux nie będę już chyba do tego filmu wracał. Niedługo od momentu kiedy pojawiła się na ekranie przerwałem oglądanie i już nie skończyłem. Strasznie irytująca baba, żeby chociaż ładna, albo dobrze grała, a tu ani ani. Pasuje w tym filmie na drugą Vesper Bonda jak pięść do nosa, zupełnie niepotrzebnie ich ze sobą spiknęli. Tak naprawdę nie wiadomo, co Bond w niej zobaczył i mocno to się gryzie z ich filmową relacją. Aha, cała akcja w "siedzibie" Blofelda i faktyczny obraz Spectre też kuriozalne, jak na wagę całej organizacji. Po obejrzeniu tego filmu sam Silva ze Skyfall, który miał być tylko pionkiem w grze, wydaje się większym badassem niż cała organizacja. Edytowane 11 października 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 O skurczysyn, ale się postarzał. No, ale nie powiem, zajawka jest, jak na każdego Bonda. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 440 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 nawet ciareczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Duzo murzynow, bedzie oskar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Biorąc pod uwagę sinusoidalną tendencję serii powinno być lepiej niż poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 cokolwiek zrobią to na bank będzie lepsze od Spectre Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 3 godziny temu, Colin napisał: cokolwiek zrobią to na bank będzie lepsze od Spectre Spectre klimat jako tako miał, ale wujowie było, to że w Skyfall był wujkiem co ledwo broń trzymał, a w następnym maszyną do zabijania Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Mam zajawkę na nowego Bonda, jak zobaczyłem innego agenta 00 to mialem ciary. Mam jakaś slabosc do innych agentów MI6 u boku Bonda, pewnie dlatego ze przez wiele lat Goldeneye był moim ulubionym filmem z serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 W Spectre dobre pomysły skończyły się na prologu. Trochę niepokoi fakt, że idą w bezpośredni sequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 Ale wszystkie Bondy Craigowe są ze sobą połączone. Po kiepskim QoS wyszedł bardzo dobry Skyfall. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 (edytowane) No i właśnie w Skyfall nie kojarzę żadnych nawiązań do QoS, a tu powraca żałosny wątek postaci Waltza i nijaka panienka, która okazuje się kobietą życia Bonda. W ogóle cała droga, jaką przechodzi NTTD z rezygnacją reżysera, dramą z Kotem, przepisywaniem sporej części scenariusza, no nie napawa to przesadnie optymistycznie. Edytowane 6 grudnia 2019 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 Remi Malek, jedyny powód, dla którego ściągnę to z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 6 godzin temu, Tokar napisał: No i właśnie w Skyfall nie kojarzę żadnych nawiązań do QoS, a tu powraca żałosny wątek postaci Waltza i nijaka panienka, która okazuje się kobietą życia Bonda. W ogóle cała droga, jaką przechodzi NTTD z rezygnacją reżysera, dramą z Kotem, przepisywaniem sporej części scenariusza, no nie napawa to przesadnie optymistycznie. Bo nie było. Chyba dopiero w Spectre wsadzili Bardema do tamtej organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 7 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2019 4 godziny temu, McDrive napisał: 11 godzin temu, Tokar napisał: No i właśnie w Skyfall nie kojarzę żadnych nawiązań do QoS, a tu powraca żałosny wątek postaci Waltza i nijaka panienka, która okazuje się kobietą życia Bonda. W ogóle cała droga, jaką przechodzi NTTD z rezygnacją reżysera, dramą z Kotem, przepisywaniem sporej części scenariusza, no nie napawa to przesadnie optymistycznie. Bo nie było. Chyba dopiero w Spectre wsadzili Bardema do tamtej organizacji. A w ogóle było coś takiego z Bardemem? Bo jak dla mnie jedyne nawiązanie to Pan White Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2019 4 godziny temu, Sep napisał: A w ogóle było coś takiego z Bardemem? Bo jak dla mnie jedyne nawiązanie to Pan White Może być. Co prawda film podobał mi się, ale szczegóły nie zapadły mi w pamięci. Ogólnie to zyebali moim zdaniem serię z Craig- em w roli Bonda. Strasznie niekonsekwentne te filmy. Jak już chcieli się bawić z organizacją widmo i Blo, to owego za kulisowo już w QoS powinni pokazać, a tak mamy świetne CR, średnio- słabe QoS, dobry Skyfall(który sprawia wrażenie resetu), znowu słaby S, który pi.zga z całej epy w ryj źle zrobioną postacią Blo i teraz wafel wie czego się spodziewać. Choć i tak wolę tą serię niż bajki dla dzieci z Brosnanem. Akcja tam była, dziewczyny fajne, ale sci-fi zbliżające się poziomem do Hyperiona Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2020 Nie powiem, całkiem dobrze się zapowiada po zwiastunie. A dam im zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi