Skocz do zawartości

Bond

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Mejm napisał:

Nie znam tej typiary, po spustach na forumie wydaje sie byc jakos slawna

8 godzin temu, suteq napisał:

Tego utworu co wkleiłeś na pewno wcześniej nie słyszałem. 

W radiu jak to lubią leciał tak często jak bałkanica co godzinę

Opublikowano

Radia w obecnych czasach nie da sie słuchać bo reklamy częściej sa niz na polsacie. 

W aucie slucham podcastow/wlasnej playlisty. 

Tak, zyje pod kamieniem, bo mainstream stal sie dla mnie w obecnych czasach niedowytrzymania.

• Plusik 5
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Tokar napisał:

Ale serio? Choćby we wszystkich serwisach informacyjnych przez cały dzień były wzmianki o tym jak rozbiła bank na tegorocznych grammy. Nie musisz się z tym zgadzać, nie musi cię to obchodzić, ale nie mieć pojęcia o co chodzi to trochę jakbyś żył pod sporym głazem. O masie odniesień do zjawiska Billie Eilish rozsianych dosłownie po całym internecie już nie wspominam.

Serio. O tej lasce dowiedzialem sie dokladnie z tego tematu jak bylo jaranko, ze to ona nagrywa nowa bondowa piosenke. Eski nie slucham. Wlasciwie to radia nie slucham juz wcale a jesli leci tam juz taka muzyka (jak ten jej klip z poprzedniej strony) to nie zaluje takiego wyboru.

Gość suteq
Opublikowano

Komu potrzebne jest radio gdy jest Spotify. XD 

Chyba tylko starym ludziom chociaż nawet Mejm jej nie kojarzy. :cool:

Opublikowano

No ja tam lubię wiedzieć czasem na jakim świecie żyję, żeby w przyszłości nie powiedzieć dzieciakowi czegoś w stylu "synek, te gierki to ciem tylko ogłupiom i będziesz gupi".

Wiem też kim jest Leo DiCaprio i się tego nie wstydzę. Lubię być na czasie. 

• 3 tygodnie później...
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Albo to, że z powodu koronawirusa mało ludzi pójdzie do kin, np. w Chinach, gdzie rynek i widownia jest duża.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

"after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace" pięknie ujęte że chińskie gówno popsuje im dochody i walcie się, przesuwamy premierę żeby hajs się zgadzał :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Colin napisał:

"after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace" pięknie ujęte że chińskie (pipi) popsuje im dochody i walcie się, przesuwamy premierę żeby hajs się zgadzał :yao:

No tak, bo przecież wszyscy wiedzą, że filmy akcji robi się dla dobra ludzi, nie dla pieniędzy.

Opublikowano (edytowane)

Co qwa, do listopada czekać? Miałem iść, a do tego czasu to już chyba mi się odechce czekania na film w kinie i skończy się na vod.

Edytowane przez Faka
Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

Albo to, że z powodu koronawirusa mało ludzi pójdzie do kin, np. w Chinach, gdzie rynek i widownia jest duża.

Pewnie to i to. Coś czuję, że dokrętki to prawdziwy powód.

Opublikowano (edytowane)

na pewno wirus. Ludzie oszaleli. Wczoraj na siłce tak o połowę mniej ludzi niż zwykle. Zaraz będą się bali wychodzić z domu :) A Bond to jednak film który miał szanse zarobić dużo więc lepiej przesunąć jak zbiorowa histeria się skończy. 

Edytowane przez blantman
Opublikowano
7 godzin temu, Tokar napisał:

Ale to nie wiedzieli o konieczności dokrętek przed puszczeniem w ruch machiny promocyjnej?

Pewnie tak było i faktycznie to sprawa komunowirusa przeważyła. 

Albo nie wiem.

Opublikowano

W sumie będzie kiedy będzie, wolę obejrzeć lepszy film później niż niedorobiony wcześniej. Lubię Craiga jako Bonda i chciałbym, żeby zostawił rolę udanym filmem.

Opublikowano

Jezu plakac, ze przesuneli premiere filmu, ktory ma duza szanse zgwalcic kolejna marke swoimi feministycznymi zapedami xD Tak jakby do listopada niektorym brakowalo rozrywek.

Opublikowano

6 minut temu, Mejm napisał:

Jezu plakac, ze przesuneli premiere filmu, ktory ma duza szanse zgwalcic kolejna marke swoimi feministycznymi zapedami xD Tak jakby do listopada niektorym brakowalo rozrywek.

Dokladnie xD jakby istnieli jeszcze ludzie, ktorzy potrafia rozroznic Bondy z Craigiem.

Opublikowano
2 minuty temu, Plugawy napisał:

Dokladnie xD jakby istnieli jeszcze ludzie, ktorzy potrafia rozroznic Bondy z Craigiem.

CR i Skyfall to bardzo dobre Bondy, które oglądałem kilkakrotnie i oba dobrze pamiętam. Ba, CR to dla mnie najlepszy film o 007. Jak ktoś ich nie szanuje, to ja nie wiem czego ten ktoś oczekuje od filmów o Bondzie. Dwa pozostałe mogłyby się nie zdarzyć i można je zaorać.

Opublikowano (edytowane)

Mi te nowe Bondy się zlewają w jedno, tak samo jak wszystkie nowe Mission Imposible, ciężko by mi było przytoczyć jakąś wyróżniającą się scenę. Co innego John Wick.

Edytowane przez Plugawy