Figuś 21 172 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 10 godzin temu, Mejm napisał: Nie znam tej typiary, po spustach na forumie wydaje sie byc jakos slawna 8 godzin temu, suteq napisał: Tego utworu co wkleiłeś na pewno wcześniej nie słyszałem. W radiu jak to lubią leciał tak często jak bałkanica co godzinę Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Radia w obecnych czasach nie da sie słuchać bo reklamy częściej sa niz na polsacie. W aucie slucham podcastow/wlasnej playlisty. Tak, zyje pod kamieniem, bo mainstream stal sie dla mnie w obecnych czasach niedowytrzymania. 5 1 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 12 godzin temu, Tokar napisał: Ale serio? Choćby we wszystkich serwisach informacyjnych przez cały dzień były wzmianki o tym jak rozbiła bank na tegorocznych grammy. Nie musisz się z tym zgadzać, nie musi cię to obchodzić, ale nie mieć pojęcia o co chodzi to trochę jakbyś żył pod sporym głazem. O masie odniesień do zjawiska Billie Eilish rozsianych dosłownie po całym internecie już nie wspominam. Serio. O tej lasce dowiedzialem sie dokladnie z tego tematu jak bylo jaranko, ze to ona nagrywa nowa bondowa piosenke. Eski nie slucham. Wlasciwie to radia nie slucham juz wcale a jesli leci tam juz taka muzyka (jak ten jej klip z poprzedniej strony) to nie zaluje takiego wyboru. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Komu potrzebne jest radio gdy jest Spotify. XD Chyba tylko starym ludziom chociaż nawet Mejm jej nie kojarzy. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Jak się sucha guwien pokroju zet czy rmffm, to nic dziwnego. Polecam muzo, anty radio, czy Pana Niedźwiedzkiego i Trójkę. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Jestem taki alternatywny, nie wiem kto to Justin Biber i Bily Ejlisz. Każdy kto wie jest bezguściem, który słucha disco polo w radio zet Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Też jej nie znałem wcześniej, jedynie kojarzyłem coś tam imię i nazwisko. Posłuchałem jej albumu w całości i ogólnie jest dobrze. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 No ja tam lubię wiedzieć czasem na jakim świecie żyję, żeby w przyszłości nie powiedzieć dzieciakowi czegoś w stylu "synek, te gierki to ciem tylko ogłupiom i będziesz gupi". Wiem też kim jest Leo DiCaprio i się tego nie wstydzę. Lubię być na czasie. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 Prawie 8 miesięcy obsuwy? Oj szykują się konkretne dokrętki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 (edytowane) Albo to, że z powodu koronawirusa mało ludzi pójdzie do kin, np. w Chinach, gdzie rynek i widownia jest duża. Edytowane 4 marca 2020 przez Rozi Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 Ich chyba zdrowo poyebało To czekam na wyciek i mam wyebane na kino ¯\_(ツ)_/¯ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 "after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace" pięknie ujęte że chińskie gówno popsuje im dochody i walcie się, przesuwamy premierę żeby hajs się zgadzał Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 Godzinę temu, Colin napisał: "after careful consideration and thorough evaluation of the global theatrical marketplace" pięknie ujęte że chińskie (pipi) popsuje im dochody i walcie się, przesuwamy premierę żeby hajs się zgadzał No tak, bo przecież wszyscy wiedzą, że filmy akcji robi się dla dobra ludzi, nie dla pieniędzy. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 (edytowane) Co qwa, do listopada czekać? Miałem iść, a do tego czasu to już chyba mi się odechce czekania na film w kinie i skończy się na vod. Edytowane 4 marca 2020 przez Faka Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 4 godziny temu, Rozi napisał: Albo to, że z powodu koronawirusa mało ludzi pójdzie do kin, np. w Chinach, gdzie rynek i widownia jest duża. Pewnie to i to. Coś czuję, że dokrętki to prawdziwy powód. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 Ale to nie wiedzieli o konieczności dokrętek przed puszczeniem w ruch machiny promocyjnej? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 (edytowane) na pewno wirus. Ludzie oszaleli. Wczoraj na siłce tak o połowę mniej ludzi niż zwykle. Zaraz będą się bali wychodzić z domu A Bond to jednak film który miał szanse zarobić dużo więc lepiej przesunąć jak zbiorowa histeria się skończy. Edytowane 5 marca 2020 przez blantman Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 7 godzin temu, Tokar napisał: Ale to nie wiedzieli o konieczności dokrętek przed puszczeniem w ruch machiny promocyjnej? Pewnie tak było i faktycznie to sprawa komunowirusa przeważyła. Albo nie wiem. Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 W sumie będzie kiedy będzie, wolę obejrzeć lepszy film później niż niedorobiony wcześniej. Lubię Craiga jako Bonda i chciałbym, żeby zostawił rolę udanym filmem. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 Jezu plakac, ze przesuneli premiere filmu, ktory ma duza szanse zgwalcic kolejna marke swoimi feministycznymi zapedami xD Tak jakby do listopada niektorym brakowalo rozrywek. Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 6 minut temu, Mejm napisał: Jezu plakac, ze przesuneli premiere filmu, ktory ma duza szanse zgwalcic kolejna marke swoimi feministycznymi zapedami xD Tak jakby do listopada niektorym brakowalo rozrywek. Dokladnie xD jakby istnieli jeszcze ludzie, ktorzy potrafia rozroznic Bondy z Craigiem. Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 2 minuty temu, Plugawy napisał: Dokladnie xD jakby istnieli jeszcze ludzie, ktorzy potrafia rozroznic Bondy z Craigiem. CR i Skyfall to bardzo dobre Bondy, które oglądałem kilkakrotnie i oba dobrze pamiętam. Ba, CR to dla mnie najlepszy film o 007. Jak ktoś ich nie szanuje, to ja nie wiem czego ten ktoś oczekuje od filmów o Bondzie. Dwa pozostałe mogłyby się nie zdarzyć i można je zaorać. Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 5 marca 2020 Opublikowano 5 marca 2020 (edytowane) Mi te nowe Bondy się zlewają w jedno, tak samo jak wszystkie nowe Mission Imposible, ciężko by mi było przytoczyć jakąś wyróżniającą się scenę. Co innego John Wick. Edytowane 5 marca 2020 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi