Bielik 781 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 No jednostki ładnie głupieją, nie potrafią się schować za wyznaczonymi osłonami, path tracking to często jakiś żart, a szkoda, bo bardzo mocno przypomina wspaniałe CoH. Chyba licencja na to uniwersum jest droga bo ceny na steamie nie tłumaczy nic XD Cytuj
Plugawy 3 763 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Gra dostaje zaskakująco wysokie oceny. Na razie 77 na meta. Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Czyli to wyszło? Bo ostatnio przeglądałem stronę RTVeuroAGD, a tam data premiery "q1 2021". Cytuj
Plugawy 3 763 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 (edytowane) 1 września data premiery. Chyba, że piszesz o konsolowej wersji. Nie wiem czy to jednocześnie wychodzi. Edytowane 31 sierpnia 2020 przez Plugawy Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Ale to chyba tylko na PC, bo konsole pokazuje tak:https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/koch-media-iron-harvest-d1-edition-ps4.bhtml Cytuj
Plugawy 3 763 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 A możliwe, bo na meta, eurogamer i ppe jest wspólna data wydania Cytuj
izon 1 034 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Gierka wpadła do gamepassa i jak na razie polecam. Fabuła może przez PL słaby dubbing jest trochę infantylna ale gra się przyjemnie. Aspekty taktyczno-strategiczne są całkiem rozbudowane a przy tym proste do ogarnięcia. No i gra zdecydowanie się wyróżnia nietypowym podejściem do tematu I WŚ i swojskimi smaczkami:) 1 Cytuj
messer88 7 010 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Cytuj
Czoperrr 5 543 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 1 hour ago, messer88 said: a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Tak, po 1920. Cytuj
izon 1 034 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 13 godzin temu, messer88 napisał: a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Tak, dokładnie, zmylili mnie trochę tekstami o wojnie na skalę jakiej nie widział świat Cytuj
addhoc 67 Opublikowano 2 listopada 2021 Opublikowano 2 listopada 2021 Kupiłem wersję gry na PS5. Na tą chwilę mogę stwierdzić, że tekstury ludzi, mechów czy budynków są w zdecydowanie niższej rozdzielczości niż w wersji gry z PC. Teoretycznie mamy 60 klatek w praktyce rozstrzał z 30-60 bez względu na poziom intensywności akcji na ekranie. Rozdzielczość wysoka, nie wiem czy pełne 4K ale blisko. Sterowanie całkiem dobrze rozplanowane, wymaga przyzwyczajenia ale nie odbiera przyjemności z gry. Czasem szwankuje "przyklejanie" wskaźnika ale to sporadycznie. Gra w wersji konsolowej wydaje się łatwiejsza niż na PC, mniej jednostek atakuje jednocześnie i są zadecydowanie mniej agresywni. Dla mnie plus bo niektóre misje potrafią się ciągnąć w godziny, więc takie przeciąganie liny i produkcja jednostek w kółko by zdobyć kilkanaście metrów bywa irytująca. Online na tą chwilę nie działa, nie wyszukuje żadnych gier. Albo małe zainteresowanie albo jakiś błąd. Mimo wszystko grania w singlu jest na długie godziny bo są kampanie podstawowych nacji i jeszcze tych z dodatków. Drastycznych bugów nie doświadczyłem, jakiś ludek czasem się gdzieś zagubi w krzakach ale to rzadko. U mnie gra wywalała po 1,5 h grania do menu konsoli. Zainstalowałem jeszcze raz i wydaje się ok. Jak ktoś lubi RTS w stylu Company of Heros to za te 190 zł szczerze polecam. 2 Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 A tak z ciekawości, gierka obsługuje myszkę w wersji konsolowej? Cytuj
Bielik 781 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Połatali jakoś grę na konsolach PS5/XSX? Bo we wszystkich recenzjach czytam o pływających klatkach i ogólnie słabym poziomie grafiki co zresztą potwierdził także @addhoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi