Bielik 746 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 No jednostki ładnie głupieją, nie potrafią się schować za wyznaczonymi osłonami, path tracking to często jakiś żart, a szkoda, bo bardzo mocno przypomina wspaniałe CoH. Chyba licencja na to uniwersum jest droga bo ceny na steamie nie tłumaczy nic XD Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Gra dostaje zaskakująco wysokie oceny. Na razie 77 na meta. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Czyli to wyszło? Bo ostatnio przeglądałem stronę RTVeuroAGD, a tam data premiery "q1 2021". Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 (edytowane) 1 września data premiery. Chyba, że piszesz o konsolowej wersji. Nie wiem czy to jednocześnie wychodzi. Edytowane 31 sierpnia 2020 przez Plugawy Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Ale to chyba tylko na PC, bo konsole pokazuje tak:https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/koch-media-iron-harvest-d1-edition-ps4.bhtml Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 A możliwe, bo na meta, eurogamer i ppe jest wspólna data wydania Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Gierka wpadła do gamepassa i jak na razie polecam. Fabuła może przez PL słaby dubbing jest trochę infantylna ale gra się przyjemnie. Aspekty taktyczno-strategiczne są całkiem rozbudowane a przy tym proste do ogarnięcia. No i gra zdecydowanie się wyróżnia nietypowym podejściem do tematu I WŚ i swojskimi smaczkami:) 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 1 hour ago, messer88 said: a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Tak, po 1920. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 13 godzin temu, messer88 napisał: a to nie jest czasem temat polsko-bolszewicki? Tak, dokładnie, zmylili mnie trochę tekstami o wojnie na skalę jakiej nie widział świat Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 2 listopada 2021 Opublikowano 2 listopada 2021 Kupiłem wersję gry na PS5. Na tą chwilę mogę stwierdzić, że tekstury ludzi, mechów czy budynków są w zdecydowanie niższej rozdzielczości niż w wersji gry z PC. Teoretycznie mamy 60 klatek w praktyce rozstrzał z 30-60 bez względu na poziom intensywności akcji na ekranie. Rozdzielczość wysoka, nie wiem czy pełne 4K ale blisko. Sterowanie całkiem dobrze rozplanowane, wymaga przyzwyczajenia ale nie odbiera przyjemności z gry. Czasem szwankuje "przyklejanie" wskaźnika ale to sporadycznie. Gra w wersji konsolowej wydaje się łatwiejsza niż na PC, mniej jednostek atakuje jednocześnie i są zadecydowanie mniej agresywni. Dla mnie plus bo niektóre misje potrafią się ciągnąć w godziny, więc takie przeciąganie liny i produkcja jednostek w kółko by zdobyć kilkanaście metrów bywa irytująca. Online na tą chwilę nie działa, nie wyszukuje żadnych gier. Albo małe zainteresowanie albo jakiś błąd. Mimo wszystko grania w singlu jest na długie godziny bo są kampanie podstawowych nacji i jeszcze tych z dodatków. Drastycznych bugów nie doświadczyłem, jakiś ludek czasem się gdzieś zagubi w krzakach ale to rzadko. U mnie gra wywalała po 1,5 h grania do menu konsoli. Zainstalowałem jeszcze raz i wydaje się ok. Jak ktoś lubi RTS w stylu Company of Heros to za te 190 zł szczerze polecam. 2 Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 A tak z ciekawości, gierka obsługuje myszkę w wersji konsolowej? Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 30 maja 2022 Opublikowano 30 maja 2022 Połatali jakoś grę na konsolach PS5/XSX? Bo we wszystkich recenzjach czytam o pływających klatkach i ogólnie słabym poziomie grafiki co zresztą potwierdził także @addhoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi