Skocz do zawartości

Biomutant

Featured Replies

Opublikowano

Nowe IP od THQ Nordic, które miało być wyjawione na Gamescom, ale przyleciał mały leak. Tutaj plakat bohatera:

DHloHU3XgAAEcPQ.jpg

Protagonista wygląda znakomicie. Bedzie to open world post apokaliptyczny z kung fu (?). Nowe IP i to z takim fajnym bohaterem - wstępne jarango.

• Odpowiedzi 219
  • Wyświetleń 24,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Znudziła mnie ta gra. Po początkowych fajnych eksploracjach i przeszukiwaniu szafek niczym w tlou zaczęła się powtarzalność; smętny głos lektora niszczy wszelkie pozytywne doznania i wprowadza w

• Przetrwać filmik quaza z tymi bezbekowymi żartami i scenkami z jego ryjem? No próbowałem 

• Im dalej w gameplay, tym więcej mechanik, informacji, możliwości - kiedy zacznie się gra właściwa? Jeżeli nie będzie new game+ , albo możliwości wyłączenia pewnych rzeczy nie będzie chyba sensu grać k

Opublikowano

Nazwa wlasnie mogloba byc super, jesli w swiecie gry biomutant to pejoratywne okreslenie stosowane przez na przyklad ludzi do opisu istot takich jak bohater. Fajnie, czekam na wiecej info.

Opublikowano

Szop pracz morderca. Plakat jak i nazwa bardzo mi się podoba i faktycznie jakby to było coś na zasadzie tego co napisał @mate, to można z tego zrobić fajną rzecz.

Opublikowano

Jak na razie wszystko w tym tytule mnie jara. Zarówno nazwa, jak i projekt głównego bohatera, do tego open world, post-apo i jeszcze "kung-fu"...

Moje pierwsze skojarzenie to Usagi Yojimbo:

4838962-3004073471-STK68.jpg

Fajnie, że ktoś ma jaja i robi grę, w której główny bohater nie jest człowiekiem - liczę na zakręcony klimat rodem z serii Oddworld (te wszystkie rasy w Stranger's Wrath).

No i tylko jedno mnie zastanawia, kto od THQ Nordic rzeźbi przy tym projekcie? Bo pod tą nazwą może kryć się sporo teamów. To będą ludzie od Darksiders np?

Opublikowano
  • Autor

Mają kilka teamów. Darksider 3 i Biomutant to nie jedyne gry u nich w developingu.

Opublikowano

Bardzo fajny design głównego bohatera - w końcu ktoś inny niż 30-letni everyman z dwudniowym zarostem czy ubrudzona sexy babka. Art-style i klimat, a pewnie i budżet sugerują solidną siekę z segmentu AA, w klimatach z PS2/Xboksa. To lubię.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ta czcionka wygląda jak z Horizona i w sumie wyczuwam tutaj lekką beczkę z tego tytułu. Jeśli to nie fejk, to czekanko.

Opublikowano

Ale głupia nazwa

Myslalem, ze to jakis głupkowaty polski indyk zanim wszedlem do tematu.

Szop mutant

guardians-of-the-galaxy-rocket-raccoon-c

Opublikowano

kuurde w dodatku byc moze mocno przyprawiane platformerem+ post apo w basniowym klimacie. Trzy male, kiepskiej jakosci zdjecia daja spora podjarke. Bardzo mile zaskoczenie.

Opublikowano

moze bym sie jaral ale jak zobaczylem open world to nara:)

Opublikowano

jest czcionka z horizona, jest polsko brzmiacy tytul - musi byc dobrze

Opublikowano

Je.bac oper worldy. Dziękuję za uwagę.

Opublikowano
  • Autor

Kolejne biegaj robiąc combo 3x kwadrat, ewentualnie L2 + R2, żeby strzelić. I tak do orzygania. Meh.

Wow, gdzie widziałeś trailer? Podaj linka.

Opublikowano

Za długo się w to bawię, żeby nie wyczuć tendencji. Trochę się spóźnili, bo hajp na borsuka z Guardianów nieco opadł, ale co tam.

Opublikowano
  • Autor

Gra będzie grywalna na gamescomie. Dla ciekawskich, zespół podczas tworzenia Biomutant nie miał żadnych leadów czy producentów, każdy miał pewien wpływ na kształt gry.

A tu lepsza jakość bohatera

https://alllgamesdelta-1.s-ul.eu/YJ9A2H2h

\

81eIypZYdFL._AC_SL1500_.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Byli twórcy Just Cause i Mad Maxa - to nie napawa zbytnim optymizmem. ;)