Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Mnie tam Mad Max się mega podobał, także to jest akurat dobra rekomendacja dla mnie :)
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l MM strasznie generyczny, ale świetnie oddany klimat filmu Millera, do tego kapitalny model jazdy - ogólnie to typowy UBIszajsbox, z odkrywaniem mapy, do tego w przeciwieństwie do gier UBI - zero fajnego bohatera i choćby szczątkowej fabuły, ale kilka rzeczy im fajnie w MM wyszło.JC3 w sumie też podobnie, choć Rico ciekawszy niż Max, świat też bardziej zróżnicowany, ale ta gra to zlepek challenge'y do odhaczenia i zbiorników do wysadzenia. Do tego techniczna porażka... Mam nadzieję, że zatrudnili jakiegoś speca od scenariusza, bo jak na razie interesujące historie są tym ludziom obce, a tu aż się prosi o jakąś odjechaną opowiastkę z dobrze nakreślony bohaterem - interesujący design już mają - niech tego nie spier.dolą.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Wygląda nieźle, ale nie wróżę rewelacji. Jeszcze te animacje jak z najczerstwiejszego F2P MMO.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Troche smierdzi niskim budzetem, ale ma w sobie cos uroczego. Niemniej wolabym, zeby to byla liniowa gierka z fajna historia niz kolejny shitbox.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Spoczko, acz wolałbym jednak chyba trochę mniej elementów RPG (ach te cyferki po uderzeniu wroga) i świat, który nie wygląda jak wyrzucony z generatora. Może będzie z tego coś dobrego.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Na razie wygląda biednie, niczym dowolny RPG od Piranha Bytes. Wiadomo, że wczesny build, ale sporo rzeczy do poprawy. Przede wszystkim sztywna animacja głównego bohatera, jego wygląd (chodzi mi o jakość, bo design mi się podoba). Obwiniam tu możliwość customizacji jego wyglądu fizycznego - zmiana koloru futra itp - jak kręci tym zegarem to wygląda jak Crash z czasów PSX. Na plus spora różnorodność miejscówek i masa "pojazdów" za których sterami przyjdzie nam zasiąść. Drugiego Horizona z tego niestety nie będzie, ale mam nadzieję, że to nie jest ostateczny build i jeszcze doczekam się czegoś wartego uwagi.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Drugiego Horizona z tego niestety nie będzie Można więc się cieszyć jedynie. Gra wyglada ok, takie solidne 6 ale naprawdę nie widzę sensu w graniu w takie tytuły. Edytowane 23 sierpnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Lubię MMO, ale takie z innymi ludźmi :potter: Na razie kierunek piec.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Mi sie podoba. Na rynku mało takich gier a i sam bohater kojarzy mi się z Foxem McCloudem tak więc będzie się przyglądał dalszym materiałom. Widać też szlify Mad Maxa chociażby z tym warsztatem. Będzie dobry szpil. Mówię Wam.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Jak zaczął strzelać z gnatów skojarzył mnie się Max z MDK dobre czasy pograłbym w coś takiego, ale oczywiście z szybszym tempem. Szkoda, że musi być do bólu typowym action adventure jakim karmią nas od lat czyli killroomy, samouczki co pokój i pacing leci na łeb na szyję. Szkoda, bo postać i te pojazdy są znacznie ciekawsze niż gameplay w jaki chcą go ubrać niemniej tytułowi kibicuje.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Lepiej jakby z tego się zrobił jakiś platformowiec a nie open world akszon rpg, imo.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Ten gameplay mnie kupił - biorę day one. Serio, świetny klimat, kapitany głos bohatera, komiksowe wstawki podczas walk, fajny system walki, lektor, zdobywanie ciekawych mocy (normalnie jak plazmidy w Bioshock). No i jest nadzieja, że ogólny wygląd zostanie doszlifowany, bo to niby "alpha build". W każdym razie mnie przekonali, podoba mi się i czekam :)
Opublikowano 19 lutego 20187 l I fuc.kin' love it!!! Przed obejrzeniem tego materiału, chciałem pisać coś o tym, że być może będzie następny ELEX (bo gierka dość mocno mi go przypomina), ale i tak wezmę na premierę, bo ma swój poryty klimacik, ale teraz... Widać, że doszlifowali gameplay, system walki wygląda na naprawdę rajcowny i płynny - te wszystkie żonglerki i szlachtowanie w powietrzu rodem z DMC czy innych slasherów. Do tego w świecie klimatycznie przypominającym mieszaninę ELEXa (post-apo) z Oddworldem (te wszystkie dziwne stworki), a wszystko to doprawione szczyptą humoru i komiksowych zagrywek... Chciałbym już znać datę premiery - mnie kupili tym teaser'em
Opublikowano 19 lutego 20187 l design świata swoimi niepasującymi elementami przypomina trochę jakiś fanowski mod xD ale grę chętnie sprawdzę, bo brakuje mi na rynku tego typu gier ze średniej półki
Opublikowano 20 lutego 20187 l art desing tej gry jest paskudny, co to są za kolory w gierce w której sterujemy szopem wtf gameplay wygląda całkiem nieźle, ale pewnie skończy się na solidnym 7/10 przy dobrych wiatrach
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Gameplay z gamescomu. Pierwsze 10 minut z gry - wygląda zayebiście i wciąż podtrzymuję opinię, że day-one. Trochę liniowo co prawda, ale może to dlatego, że początek historii i to taki w sumie tutorial. Świetny design, klimat, intrygujący świat, sporo interesujących pomysłów, walka w stylu DMC... No wszystko mi tu na razie pasuje
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Wygląda to dużo dużo lepiej niż zeszłoroczne materiały, przynajmniej widać, że developerzy się nie opyerdalali i jest progress. Na pewno walka nie była tak dynamiczna jak teraz, to faktycznie jakoś stara się nawiązac do tempa DmC.