iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Przez te kung fu czuje ducha Jade Empire Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Nie wiem do końca, czego spodziewać się po tym tytule. Czy będzie poważny z mroczną historią, czy jajcarski z narracją w stylu bajki. Martwi trochę to PEGI 12. Nie będzie dosadnej przemocy, tylko banglanie z komiksowymi napisami przy efektach. Obawiam się, że to nie każdemu podejdzie. Może być też nudnawo z tego powodu. Czekam na pierwsze opinie, w końcu elexa człowiek ogrywał na premierę i zabawa była przednia. Tu chociaż nie obawiam się problemów technicznych, na pewno będzie mocny szlif, który jeszcze dopakowany zostanie mocą najnowocześniejszych na świecie konsol... Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Właśnie najbardziej obawiam się zbytniej bajkowości. Bo takie połączenie kolorowego otoczenia z mroczniejszym gameplayem i fabuła byłoby spoko.Tak czy inaczej, jak ktoś napisał wcześniej youtuberzy będą mieli pożywkę. W każdym razie czekam na recki i wyrocznie forumkowa. Cytuj
Pupcio 18 446 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Patrzcie jak zgadłem legancko średnią tego kasztana 1 Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Czyli dobry szpil, jak Recore Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Dobry? Przy takiej średniej to szkoda instalować. Skoro assysyny maja wyższa średnia to serio musi być kasztan. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Docelowo najlepsza wersja (PC) całe 67 na meta. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 STREAMERZY już grają, więc gdyby ktoś chciał zerknąć, to łatwo znajdzie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Teraz, mozi napisał: Dobry? Przy takiej średniej to szkoda instalować. Skoro assysyny maja wyższa średnia to serio musi być kasztan. Nie no, bądźmy poważni. Duże marki od dużych wydawców mają na start 85 a potem się tylko dodaje lub odejmuje. Tutaj mówimy o nowym projekcie. Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 1 minutę temu, mozi napisał: Dobry? Przy takiej średniej to szkoda instalować. Skoro assysyny maja wyższa średnia to serio musi być kasztan. Instalujesz i grasz na podstawie średniej z meta? To spoko…. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie no, bądźmy poważni. Duże marki od dużych wydawców mają na start 85 a potem się tylko dodaje lub odejmuje. Tutaj mówimy o nowym projekcie. Ok to inaczej. Zależy czego oczekujesz od gry ale jak widzę klon asssyna czy innego open worlda z taką średnia to dla mnie wychodzi ze to bedzie maks gierka na 6. Tyle. Oczywiście można się przy takich grach dobrze bawić ale ja do nich nie należę. Z grubsza się zgadzam z średnimi z meta. Jak coś jest dobre to ma powyżej 90 i nie ma zmiłuj. Problem jest taki że nie ma gier 5-7 tylko jest sztos albo gówno osrane. 4 minuty temu, iluck85 napisał: Instalujesz i grasz na podstawie średniej z meta? To spoko…. Najpierw trzeba kupic i tu już jest problem. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 69 na meta? No wątpliwości są, więc jednak lepiej poczekać na obniżkę. Mam inne gierki do ogrania, więc Biomutant to kiedyś tam. Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Piszemy o gierce za 200zl, a nie aucie za 200 tysięcy. Wiec tutaj nie będę kminic. Fenyx Rising był kalka AC, Zeldy i nikt nie narzekał. W recenzjach się czepiają o to w przypadku Biomutanta. Taka średnia miał Recore, a dla mnie mega spoko giereczka to była. Ja tam chętnie jutro odpalę i sprawdzę, bo na drewniane dialogi w ME nie mam teraz ochoty. Forza musi odpocząć, a na Demony nie mam weny aktualnie. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Graj w to chcesz rozumiem że wszystkie gry z wszystkich generacji ograles? Pytam tylko o sztosy z magicznym meta powyżej 85? Gralem ostatnio w zelde link to the past z snesa i bawiło mnie to lepiej niż każdy z assasynow. Cytuj
yOGI79 5 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Jutro będzie grane (mimo ocen na metacritic i obaw z tym związanych) :-) W najgorszym przypadku zawiodę się na grze (no trudno, nie pierwszy i nie ostatni raz). Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 8 minut temu, mozi napisał: Graj w to chcesz rozumiem że wszystkie gry z wszystkich generacji ograles? Pytam tylko o sztosy z magicznym meta powyżej 85? Gralem ostatnio w zelde link to the past z snesa i bawiło mnie to lepiej niż każdy z assasynow. Nie sugeruje się ocenami w necie. Recenzja ani youtuberami. Jak mnie gra nie interesuje, a widzę ruch w temacie na forum to się interesuje. Dla wszystkich Mass Efect jest och ach, dla mnie gierka jest drewniana. Ale postaram się to przepekać dla historii. Assasiny to dla mnie flaki z olejem i nie znam średniej nawet na meta. Podobał mi się tylko Black Flag za klimat piratów. Najdłużej siedziałem przy Oddysey, ale po 15h jebnalem pawia od tych znaków zapytania. Swego czasu byłem nagrzany na Sea of Thieves. Gra mi kompletnie nie usiadła. A taki Mario Oddysey ma 97 na meta, a wole grać w Mario 64 na switchu, dla mnie najsłabszy Mario. Dlatego nie zrażam się ocenami gierki, bo za kilkanaście godzin sam obczaje. A to nie zakup auta żeby rozkminiać takie tematy. Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Będzie grane. Będzie jutro grane; snowrunner i battlefield 5 multi niniejszym idą w odstawkę. Zaintrygowała mnie ta gra i dam jej szansę, bo w reckach widzę dużo - jak dla mnie - pozytywów. Cytuj
Rtooj 1 625 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Od pierwszego trailera gra kojarzy mi się ze znakomitym Unearthed: Trail of Ibn Battuta, podobny dobór kolorystyczny, design i oryginalne oraz świeże podejście do tematu. 1 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 1 minutę temu, messer88 napisał: Ukryj zawartość wait for To THQ, więc kwestia kilku mc. Cytuj
Pupcio 18 446 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Obejrzałem recke kogucika i za pół darmo w sumie chyba to kiedyś sprawdzę Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 He he, mimo tego, że pisałem "czekam na recenzje", wczoraj zamówiłem, a dziś takie kwiatki: No ale ACG w sumie pozytywnie się wypowiadał, więc się sprawdzi Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Recenzje nie są na nie. Często jest pochwałka za świat, bronię i update arsenału. Narzekają na fabułe, powtarzalne elementy i czasem kamera coś nie teges. Do mnie gra leci. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi