Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Jedynka to byla wg meta 6/10 więc licze na skok jak przy Knacku 2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Na gameplayach wygląda to poprawnie. Ot, taki średniak, nic wielkiego ale też nic złego. Jak dadzą kiedyś w Goldzie czy Game Passie to będzie można ograć obok ReCore w jakimś sezonie ogórkowym. Lepsze to niż nic na pewnej innej platformie, z drugiej strony Nintendo zaraz wypuszcza Super Mario Odyssey które rozpier,doli tą gierkę na kawałeczki, więc timing dość kiepski chłopaki niestety mają. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 dobra cena u ruskich, preorder za pk. 32zł https://www.microsoft.com/ru-ru/store/p/super-luckys-tale/9plmgfwcfz9g?wa=wsignin1.0&lc=1049&ranMID=24542&ranEAID=hL3Qp0zRBOc&ranSiteID=hL3Qp0zRBOc-55CL4Bx1iAXMmSLhuyn9rA&tduid=(c3c0c344ac4057493bb33508dd372b3e)(256380)(2459594)(hL3Qp0zRBOc-55CL4Bx1iAXMmSLhuyn9rA)() 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=bWQnyDR2Ju4 wygląda bardzo spoko, nic rewolucyjnego co prawda ale wydaję się że panowie i panie naprawdę wiedzą o co chodzi w dobrych platformówkach Edytowane 3 października 2017 przez asax Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/super-luckys-tale Pojawiają się pierwsze recenzje i niestety zapowiada się mocny średniak, o którym za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Gdyby to wyszło z miesiąc temu to pewnie bym odpalił na parę godzin, ale teraz kiedy jest Super Mario Odyssey to ja nie wiem czy można było mieć gorszy moment na start. No nic, zawsze jakaś pozycja dla dzieciaków jak ktoś ma i chyba to koniec powodów, dla których warto mieć gierkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Dobra za 30zł nie będę wybrzydzał Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Zrobiłem przegląd opinii i ludzie narzekają na: Pracę kamery. zerowy poziom trudności i kontrowersyjny system progresu (gra zmusza do powtarzania ogranych poziomów aby znaleźć dodatkowe znajdźki, ale poziomy są wielopłaszczyznowe więc każde ich ukończenie jest troche inne), ale zdecydowanie największą wadą gry jest to że wyszła tuż po Mario Oddyssey, o czym jest ciekawy artykuł https://waypoint.vice.com/en_us/article/ywbq8w/super-luckys-tale-deserved-better-than-dying-under-marios-shadow?utm_source=wptwitterus ja na pewno sprawdzę, bo pomimo tych wad to wciąż niezła platformówka a tych wciąż jest niewiele na Xboxie i Playstation Edytowane 9 listopada 2017 przez asax Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Data premiery PO premierze SMO to samobójstwo. Ta gra nawet jeśli byłaby po prostu OK (7-8/10) to na zasadzie kontrastu przy arcygenialnym Super Mario Odyssey będzie się wydawała gorsza niż faktycznie może być. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-10-super-luckys-tale-review angielski Eurogamer dał rekomendacje :obama: bardzo ciekawy przypadek, trzeba będzie samemu sprawdzić Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 No właśnie przeczytałem zdziwiony :D. Na dysku gierka już leży, ale no póki mam SMO rozgrzebane to nie sądzę, żebym odpalał a później jeszcze trzeba się trochę odczekać, żeby nie grać jednej platformówki po drugiej. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Właśnie miałem wrzucać tą recenzje, gre i tak chciałem sprawdzic teraz jeszcze bardziej chce:) Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Osobiście nie gram ale patrzę jak mój siedmioletni syn gra. Wyglada to bardzo ładnie, muzyka i dźwięki nie drażnią mnie jako obserwatora. Syn zachwycony (na wii u przeszedł wszystkie Mariany i ostatnio ukończył Mario Odyssey) - także jak ktoś szuka gry dla dziecka jest to fajny wybór. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 (edytowane) pare dni temu skonczylem gierke i calkiem niezle sie bawilem, gra jest dosc latwa i chyba tylko w jednej planszy mialem wieksze problemy, a i ostani boss troche irytuje ale to bardziej wina kamery niz schematu, tak czy inaczej polecam pewnie i tak po e3 wpadnie do game passa Edytowane 16 lutego 2018 przez kubson 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 (edytowane) https://twitter.com/PlayfulLucky/status/965373376054415360 wygląda na to że dostaniemy następną część. Do trzech razy sztuka jak to mówią, więc może teraz się uda Edytowane 19 lutego 2018 przez asax Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Ciekawe czy Sony nie pozostanie dlużne i wypusci trzeciego Knacka. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 DLC do gry dostępne od dzisiaj za 5$: Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 Jak wjedzie mi Game Pass wraz XoX to pierwsza gierka jaką zassam. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Pograłem w ramach gamepassa. Gra wygląda jak kupa, chodzi jak kupa, nawet klatki na xox gubi. Marne gówienko, nie ma startu do Yooka, o Marianie nawet nie wspominam Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Przesadzasz, gra prezentuje sie bardzo dobrze, klatek lecących drastycznie nie zauważyłem, jedyny problem to praca kamery w niektórych etapach i przy ostatnim bossie oraz zerowy poziom trudności, bo tylko jeden poziom można powiedzieć ze sprawił kłopot Oczywiście zeby nie było ze gra jest wybita, bo nie jest po prostu dobra platformowa gierka tak na 6/10 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) No akurat zerowy poziom trudności nikomu w takich grach nie przeszkadza patrząc jak Odyssey ma kosmiczne oceny, a sama gra jest banalna. Edytowane 3 marca 2018 przez Pacquiao Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Takie gierki jak są za łatwe to się calakuje aby było ciekawiej. Nie od dziś platformówki 3d mają taki schemat. Samo przejście dość proste, w miarę krótkie i "przyjemne". Natomiast jak ktoś chce trochę wyzwania i dłużej pograć to robi calaka w sensie 100%. Edytowane 5 marca 2018 przez balon Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 No gierka może nie jest wymagająca, ale wczoraj w pierwszej planszy 2D kilka razy udało mi się zginąć. Po części zapewne wynika to z samego sterowania, które nie jest jakoś mega precyzyjne przez co te 3 serca idzie dość szybko stracić, gdy nie jest się uważnym. Ogólnie pierwsze wrażenie gierka wywarła na mnie bardzo pozytywne. Jasne, jest tam dużo cukierkowości, ale wynika to z targetu, którym nie jest dorosły chłop, a raczej jego dzieci. Sama gra wygląda i rusza się bardzo dobrze, dobrze się na ten kolorowy świat patrzy, widać tam przywiązanie do detali. Na pewno jeszcze w nią będę grał, a czy przejdę? Okaże się czy mnie znudzi. 1 Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 11 marca 2018 Autor Opublikowano 11 marca 2018 Gierka nawet spoko, dosyć przyjemna dla ucha i oka, takie typowe 7/10. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 15 marca 2018 Opublikowano 15 marca 2018 Potwierdzam. Być może Super Lucky's Tale nie jest grą wybitna, ale gra się w nią całkiem przyjemnie. W kwestii oceny szaty graficznej zgadzam się z tym co napisali kubson i Daddy. To co widzimy na ekranie jest niezwykle miłe dla oczu. Technicznie nie jest to pierwsza liga, ale tez nie musi być. Stylistycznie gra urzeka. Jest ładnie i kolorowo. Mnie jako dorosłemu facetowi, który setki gier ograł na różnych sprzętach do grania, gra wizualnie się podoba, zatem dziecko powinno być zachwycone. Nie dostrzegłem również jakiś uprzykrzających zabawę spadków płynności, co prawda odkrywam pierwsze światy, ale wątpię by ten stan rzeczy w późniejszych etapach drastycznie uległ zmianie. Gra jest też przezabawna. Osobiście traktuję wersję z GP jako demo, bowiem gra na tyle mi się spodobała, że wersja pudełkowa z pewnością zagości w mojej kolekcji. Growo - całkiem miła niespodzianka i udany tytuł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi