Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Wy z Koso na serio czy nie wiecie, że teraz jest po drugiej stronie barykady i zrezygnował z bycia redaktorem?
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Wy z Koso na serio czy nie wiecie, że teraz jest po drugiej stronie barykady i zrezygnował z bycia redaktorem? No ale gościnie do pisma Retro napisał tekst. Człowiek Warga mógłby też w końcu się podpisywać ksywką, a nie jako anonim. Jaki jest sens w tym? Ludzie marudzili że jutuberzy uderzają na PE, ale przecież inni też się pojawiają i nikt już nie marudzi.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Niech zostanie anonimem jak jest, bo się znowu z dziesięciu daunów rzuci z tekstami, że przestają kupować psxe
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Wy z Koso na serio czy nie wiecie, że teraz jest po drugiej stronie barykady i zrezygnował z bycia redaktorem? No ale gościnie do pisma Retro napisał tekst. Człowiek Warga mógłby też w końcu się podpisywać ksywką, a nie jako anonim. Jaki jest sens w tym? Ludzie marudzili że jutuberzy uderzają na PE, ale przecież inni też się pojawiają i nikt już nie marudzi. No od czasu do czasu coś tam machnie jak jakiś czas temu reckę bodajże Phoenixa Wrighta na 3DSa za prośbą Rogera, ale nie zmienia to faktu że Koso teraz pracuje w po drugiej stronie, chyba od strony PR i nawet COD mu się zaczął podobać :)
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Nie wspominajac o Destiny. Destiny to akurat podoba mi się od dawna, a kilkuset godzin nie wykręca się "urzędowo" ;)
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l W sumie w dobie jutberów, fejsbuków, stronek www o gierkach, nie ma co narzekać na okładkę. I tak w gazetkach ostatnio jakoś mało reklam. W CDA za to reklamują żele po goleniu, dezodoranty, czy inne rzeczy niezwiązane z grami. Można i trzeba narzekać. Serio, to co reprezentuje swoimi okładkami (i nie tylko) PIXEL odyebało konkurencje o lata świetlne.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Chciałem napisać coś fajnego, żeby trafić do magazynu ale nic mi nie przychodzi do głowy.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l W sumie w dobie jutberów, fejsbuków, stronek www o gierkach, nie ma co narzekać na okładkę. I tak w gazetkach ostatnio jakoś mało reklam. W CDA za to reklamują żele po goleniu, dezodoranty, czy inne rzeczy niezwiązane z grami.Można i trzeba narzekać. Serio, to co reprezentuje swoimi okładkami (i nie tylko) PIXEL odyebało konkurencje o lata świetlne.Ile bedziecie pitolić o tych okładkach? Cover ma sprzedać pismo. Na czyste okładki badź z mniej znanych gier nie ma co liczyć. No dobra, te drugie czasem się pojawiają.Gorsze jest chyba tylko okładek do wyboru,bo "znowu dostalem gorszą okładkę", "u mnie tylko te paskudne okładki z...". Roger chyba ostatnio się na ten temat wyczerpująco wypowiedział. Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez PiotrekP
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Przeczytaj wypowiedź Rogera z jeszcze aktualnego numeru. Aaa, nie kupujesz czasopisma. No właśnie :D
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l PIXEL to pismo pod określoną grupę docelową, dla oldschool'owych geeków z (moim zdaniem niepotrzebnym) dodatkiem recenzji współczesnych gier :) PSX jednak celuje w jak najszerszą grupę, co do okładki, to nie ma problemu, raz jest z Zeldą, raz z casualem (Czołgi, Fifa) :)
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Okładki najbliższego Pixela: dla prenumeratorów i kioskowa. Ta druga równie dobrze by mogła wylądować w PSX czy CDA. A ta pierwsza? Raczej znikome szanse. Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez PiotrekP
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Fajne rozwiazanie, ale PE tego nie wprowadzi bo Ci co narzekaja nie kupuja gazety.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Plugawy, po wpisach na ich FB raczej nie bardzo. "Druga okładka lepsza" często się pojawia, jeśli są dwie okładki.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l jak dla mnie mogłoby nie być w ogóle okładki, ale skoro taka a nie inna pomaga w sprzedaży magazynu, to lepiej mieć magazyn z brzydką okładką niż nie mieć w ogóle
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jeżeli o mnie chodzi, to na okładkach może być nawet Daniel Magical, jeżeli dzięki temu PE dobrze na tym wyjdzie. Treść się liczy, a ta ciągle jest na wysokim poziomie. Według mnie pismo, za kadencji Rogera jest z numeru na numer lepsze. Znowu czyta się je z przyjemnością.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Osz fak jaka okładka z Commodore! Że też nie wziąłem tej prenumeraty jak była okazja z darmowym Top Secretem... :(
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Autor Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Tradycyjnie znajdziecie nas w punktach z prasą na terenie kraju, jak również w wersji elektronicznej (PDF lub na platformie e-Kiosk). Miłej lektury!
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Spoko ta okładka na odwrocie, tak spoko że Pan w saloniku wszystkie numery ustawił na półce właśnie tą stroną
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Mmm, bardzo przyjemny zapach. Taki sam miał kiedyś Poradnik Extreme.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Mi pachnie starym Kaczorem Donaldem. W 1998 czytałem jeszcze Kaczora Donalda, a już rok później śmiałem się z komniksów Ktomaczasu :)
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Bardzo fajny nr. Pismo za Rogera na plus. Naczelny przypomina dawnego Sciere tj pasjonat. To czuc.
Opublikowano 2 września 20177 l Skąd ten Roger bierze te wszystkie gry ? Chyba z giełdy ;) Numerek wypchany po brzegi. Fajnie wypada Retro o VHS-ach. Cieszy mnie, że dajecie stronę na Felieton Czytelnika.Mam nadzieję,że Kuba w przyszłości opisze więcej kultowych filmów ( może jakaś rubryka w Retro na stałe?).Tematy "poza ekranowe" to prawdziwa kopalnia ciekawostek.Wasz diabelski pomysł na relację z GC na ostatnich stronach,sprawił,że dłuższą chwilę szukałem go w "Co nowego?"Człowiek z wiekiem nic nie mądrzeje ;)Co do... okładki wygląda nieźle. Pomyślałem ,że tylną okładkę czasami można by robić dla fanów. Art mało komercyjnej gry, jakaś gra retro ( jak w Pixelu)?Ogólnie pomysł by taka okładka otwierała by dział retro umieszczony do góry nogami z tyłu magazynu.Pogodziłoby to czytelników młodszych jak i starych pierników lgnących do tematów oldskulowych