Skocz do zawartości

PSX Extreme 241

Oceń okładkę PSX Extreme 241  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 241

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu do czasu kupuje psx e w formie PDF. Mysle, ze trzeba sie cieszyc z tego, ze ktos w ogole przejal ten interes. Nie ma co narzekac. Dla ROGERA mam tylko jedno slowo. RESPECT

Opublikowano

Roger może jakaś recka dla Walkiewicza? Sposób jaki postrzega gry jest mega interesujący, ciekawe jakby się to sprawdziło w jakiejś recenzji

A pamiętacie jaki był hejt jak zaczął pisać z Myszqiem a potem go zastąpił? 

Opublikowano

Bo Stara Gwardia itd. Może z reckami filmów u Myszaqa nie było źle, ale recenzje niektórych gier to była katastrofa. Ja do dziś nie przeczytałem tej recki San Andreas na kilka stron. Pisanie z pierwszej osoby o grze to jeden z gorszych pomysłów na recenzje, podobnie było z Bully itd.

Opublikowano

Bo Stara Gwardia itd. Może z reckami filmów u Myszaqa nie było źle, ale recenzje niektórych gier to była katastrofa. Ja do dziś nie przeczytałem tej recki San Andreas na kilka stron. Pisanie z pierwszej osoby o grze to jeden z gorszych pomysłów na recenzje, podobnie było z Bully itd.

No to trochę straciłeś, przecież ta recka to majstersztyk. "Brakuje tylko możliwości podpalenia świni i przegonienia jej przez centrum handlowe", no kultowe teksty mej młodości

Opublikowano

Co kto lubi, dla mnie, wówczas 10-latka było to strasznie odpychające i mam tak do dziś jak widzę wszelkie eksperymenty w recenzjach. Także czasy młodości czy też nie, bez znaczenia dla mnie. Myszaq pisał tak sobie, przede wszystkim chaotycznie i chyba do dziś tak jest.

Opublikowano

Tez uważam, ze MyszaQ pisał bardzo w porządku wtedy kiedy pismo czytałem czyli około 2002. Rogera pamietam jak około 2003 miał swój portal o konsolach (ktoś pamięta nazwę?). Z tych lepszych l zgredow to jeszcze Gamera pamietam i jego uwielbienie do gier samochodowych. Good ol' days...

A najnowsze ekstrima kupie dzisiaj, ciekaw jestem jak bardzo to wszystko sie zmieniło na przetrzebi lat.

Opublikowano

HIV pisze dobre teksty tylko w negatywnym kontekście, jak na coś narzeka to wtedy jest okej. Z kolei jak się jara czymś, jakąś nową grą pokroju call of duty czy need for speed to nie da się czytać tego bełkotu.

Opublikowano

Fajny numer, dużo ciekawych artykułów. Od reszty odstaje HiV - jego recka Agents of Mayhem to nieśmieszny żart, z LawBreakers niewiele lepiej (tutaj też chyba błąd redakcji, bo ta gra nie wyszła na XOne). Pamiętam, że na początku roku Rozbo przygotował na dwie strony playtest Halo Wars 2, a w następnym numerze tyle samo miejsca zajęła recka HiV-a. Tekst Piotra dużo lepiej funkcjonowałby jako finalna recka.

Opublikowano (edytowane)

Czy wersja Fify z gamescom rozni sie od dema jakie wczoraj sie pojawiło?

Bi albo od targow przyspieszyli gre z x3, albo pan Gruszczyk powinien miec dozywotni zakaz pisania o piłkach. To jest wolny kur.wa gameplay? Prosze poczytaj sobie co ludzie pisza na forum lol

Edytowane przez Szakalek
Opublikowano (edytowane)

Czy wersja Fify z gamescom rozni sie od dema jakie wczoraj sie pojawiło?

Bi albo od targow przyspieszyli gre z x3, albo pan Gruszczyk powinien miec dozywotni zakaz pisania o piłkach. To jest wolny kur.wa gameplay? Prosze poczytaj sobie co ludzie pisza na forum lol

Nie wiem jak FIFA, ale np. z Pro Evo jest w tym roku tak, że rozgrywka w demie była wolniejsza, a ta z pełnej wersji przypomina już poprzednią odsłonę. W przypadku serii Konami beta i demo bardzo często różnią się od finalnej wersji. Czasami in minus niestety. 

Edytowane przez Roger