Skocz do zawartości

Yakuza Kiwami 2

Featured Replies

Opublikowano

Btw.

Na tym evencie, tłumacz żałował, że jeszcze nie mogli mogli dać zachodnim fanom Yakuzy Ishin - chyba jest szansa i na to :v

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 37,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 28.08 premiera.

• Actu Gaming: 9/10 Apptrigger: 9/10 CGmagonline: 8.5/10 Destructoid: 7.5/10 Dualshockers: 9.5/10 Engadget: No score Eurogamer: No score Gadgets 360: 9/10 Gameblog:8/10 + Editor's Choice

Opublikowano

Ishin ok, remaster 3,4,5 o-ok. 

Trochę przesada, ale w sumie chcącemu nie dzieje się krzywda.

Opublikowano

Remake, nie remaster do chuja.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

Remake, nie remaster do chuja.

Nie nerwuj się kamilku wyklepie się. Remake czy remaster to tak naprawdę i tak nie ma wielkiego znaczenia.

Opublikowano

Chyba dla ciebie nie ma znaczenia. 

Opublikowano

Jakby wyszedł remaster na PS4 to już byś nie zagrał?

Opublikowano

Zagrałbym, ale to jest remake, a nie remaster, więc nie jest to pójście na łatwiznę.

Opublikowano

A gdzie ja sugerowałem pójście na łatwizne?

Opublikowano

Specjalnie napisałem remaster, bo Yakuza 3 jest na tym samym silniku co 0 i tutaj wystarczy podbić rozdziałkę i dać 60 fpsów.

Opublikowano

Zamiast 3/4/5 wolałbym Kenzan/Ishin, ewentualnie  dwie części z PSP, ale to raczej nierealne.

Opublikowano

niech (pipi)ną Super Fan Request Collection i będzie po sprawie

Opublikowano

Troche tak, ale też może być na pierwszy start, bo 0 w sumie bogatsze w content. 

Opublikowano

To żadna strata zacząć od Kiwami. Zero jest bardziej rozbudowane to i lepiej je odpalić  np. po jedynce.  W moim odczuciu lepiej w nią zagrać, kiedy coś się już wie na temat fabuły w serii, bo zawiera odniesienia do przyszłych wydarzeń no i geneza Majimy lepiej wchodzi, kiedy wiadomo jaki świr to jest.

Opublikowano

Szczerze mówiąc liczyłem na 140 zł jak przy kiwami 1 ze steelem.

Opublikowano

Gra ma więcej contentu niż pierwsze Kiwami. Oprócz silnika zaprojektowanego na potrzeby Y6 na PS4, dodano m.in. kampanię Majimy, wraz z jego własnymi cut scenkami, oraz np. minigre w prowadzenie hostess clubu z 0. Pewnie będzie tego jeszcze więcej.

Opublikowano

Oby były jakieś dobre gry w salonie Segi.

EDIT: O (pipi)ENS! ALE BYM SIĘ CIESZYŁ JAKBY DALI VIRTUA COP!!!

Edytowane przez ornit

• 2 miesiące temu...