Skocz do zawartości

Hokuto No Ken

Featured Replies

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• HnK w stylu Yakuzy? A jeszcze jak.   Roses are red Violets are blue Omae wa mou Shindeiru   xD

• Yaram się jak   https://www.youtube.com/watch?v=weoc5fA4200

• Dzisiaj skończyłem. W sumie zajęło mi to wszystko w normalnym tempie 24h. Tak idiotycznej historii chyba jeszcze nie widziałem. Nawet w grach. Dostajemy jedno miasto i trochę terenu wokół niego (a wła

Opublikowano

Czyli po naszemu Fist of the North Star. Grę dla Segi tworzy Yakuza Studio. Wyjdzie w Japonii w 2018 na PS4, dostanie kilka minigier z Yakuzy, a aktor, który podkłada głos głównej postaci to ten sam, który odgrywa Kazumę Kiryu.

Opublikowano

No, no, będzie trzeba ściągnąć gierkę z Japonii. :)

Opublikowano

HnK w stylu Yakuzy? A jeszcze jak.

Roses are red
Violets are blue
Omae wa mou
Shindeiru

xD

Opublikowano

Daje 1% szans, że wyjdzie na zachodzie.

Biorąc pod uwagę, że po tylu latach robią nawet remake secret of mana, który wyszedł wcześniej tylko w Japonii to prędzej czy później wyjdzie i to :P

Opublikowano

Teraz dopiero zobaczylem pierwsza zapowiedz, fajny mieli pomysl, przejscie plynne ze swiata Yakuzy do HnK xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda  jakby było zbyt ugrzecznione, a Japonia jest restrykcyjna pod tym względem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AAAAAATATATATATATATATATATATATA |####| ( ง ᵒ̌oᵒ̌)ง⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃⁼³₌₃( o°o)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

HOKUTO NO KEN? Coś mi ten tytuł mówi. 
Ano tak, grałem na Pegasusie w coś takiego:

Czekam na rimejka!

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Panowie, to jest jakiś duchowy spadkobierca tego Hokuto No Ken  z Pegasusa?