MierzejX 883 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Ostatnio pogrywam w to, w wolnych chwilach na kiblu. Poza grafiką, to całkiem sprawnie się w tej grze jeździ a mikrotransakcje nie są takie upierdliwe, co mnie zaskoczyło jak na EA. Gra w to ktoś z forum? Może złoży się jakiś forumowy team? Od razu mówię, że nie grinduje, bo nie mam czasu na te grę, więc jeśli ktoś oczekuje wysokich wygranych w team'ie to ja odpadam. Tak bardziej for fun i dla porównania wyników na leaderboard'ach. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Grałem sporo po premierze, na początku bardzo fajnie, ale po kilku tygodniach musiałem czekać np. 20h na naprawę samochodu, albo wybulić kasę na coinsy. Dałem sobie spokój. Co nie zmienia faktu, że gierka bardzo fajna. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2017 Możliwe, ale od premiery gra zmieniła sie diametralnie. Do którego lvl doszedłeś? Dalej są auta które wymagają kilkugodzinnego serwisu. Ja mam 31 lvl i miałem w jednym z challenge samóchód którego naprawała trwała 6h. Samochód, który zdobywa się gdzieś w połowie gry. Mi osobiście to nie przeszkadza, bo i tak gram po 5-10 min maks. Na koniec sesji wszystko serwisuje i jak wracam, to już wóz czeka na kolejny wyścig. Ze złotem też nie ma takiego problemu. Później dużo ulepszeń wymaga złota, ale zdobywa się je całkiem szybko jeżdżąc challenge, wyścigi multiplayer i weekly time triale. Dodali też eventy, w których można wygrać auto, ale trwają ograniczony czas. Tam co chwile dostaje się za zaliczenie po kilka szt. złota. Może za mało grałem, ale póki co system wydaje się względnie uczciwy. A ja naprawdę mam uczulenie na gry f2p. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Nie pamiętam który miałem level bo grałem ponad 3 lata temu, ale tak jak mówię, gierka jest bardzo dobra, model jazdy, autentyczne samochody i tory, bardzo przyjemnie się grało. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Przegrałem w to 300 h z hakiem;p po tym czasie zadałem sobie pytanie co ja robię ze swoim życiem i to usunąłem ;p Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Gra jest mega. Też mam setki godzin :D Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Ja gram codziennie przez 4 miesiące w MicroMachines. Wersja konsolowa to kupsztal, ale mobilna... wciąga jak kolekcjonowanie resoraków w '93 roku. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 kogo to obchodzi? co to ma wspólnego z real racing? 1 Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Ja w RR3 grałem namiętnie przez ponad rok, nie pamiętam do którego lvl doszedłem, ale rekordowe upgrade'y trwały nawet i po 48h ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi