Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Human Head (twórcy pierwszego Prey'a chociażby) zapowiedzieli sequel pewnej starej gierki z pecetów, która jak pamietam była totalnie wyrąbista (trafiła kiedyś na okładke cda z tego co pamietam), zapowiadają otwarty świat (duh) i brutalny system walki Premiera i platformy jeszcze nie znane.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Gdyby nie otwarty świat to waliłbym konia, a tak to tylko bardzo mocno czekam.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Mam tak samo jak XM, jaranko mocno ktore ostudziły wieści na temat otwartego świata :/
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Pierwszą część nadal gdzieś mam oryginał na pieca. Tylko big box przepadł. Mamusia mi kupiła na urodziny bo podjarałem się recenzją w cda:D
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Grało się oj grało Ale jeszcze lepsze było to: Teraz niby też nie jest źle bo mamy Soulsy, ale chciało by się pograć w więcej tego typu gier, zwłaszcza z widokiem TPP.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Bardzo miła niespodzianka, choć wzmianka o open world nie napawa jakoś radością. Mam nadzieję,że i tym razem system walki, a także dekapitacja będą sprawiał masę frajdy jak miało to miejsce w pierwszym Rune.