Opublikowano 2 stycznia 20196 l 38 minut temu, Ukukuki napisał: Może będzie z tego fajne chłodzone mordobicie. W sensie, że mrożące krew w żyłach?
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Po kilkunastu trailerach zacytuję klasyka " My body is ready " jeszcze tylko 2 tygodnie
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Pierwsza recka od famitsu https://gonintendo.com/stories/326333-travis-strikes-again-no-more-heroes-famitsu-review-details?page=1
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 22 minuty temu, _Be_ napisał: Famitsu Aż taka nieobiektywna żenada od nich bije ?
Opublikowano 14 stycznia 20196 l 20 godzin temu, Rezoo7 napisał: Aż taka nieobiektywna żenada od nich bije ? Nie no chodzi o to, że to po prostu słabe źródło jesli chodzi o recenzje. Zobacz ich oceny dla gier pokroju FF XV czy innych przehajpowanych japońskich gniotów.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l 6 godzin temu, _Be_ napisał: Nie no chodzi o to, że to po prostu słabe źródło jesli chodzi o recenzje. Zobacz ich oceny dla gier pokroju FF XV czy innych przehajpowanych japońskich gniotów. Ok w takim razie czekam na inne recki mam nadzieję że szybko coś wysmarują bo mi preorder w dobrej cenie ucieknie
Opublikowano 16 stycznia 20196 l sa juz recki, troche 8 duzo 7, trafiaja sie tez 6, srednia na razie 74mc, w sumie wiecej niz sie spodziewalem
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Raczej takie spluniecie na penis zeby byl mokry przez 5 sekund a potem olewka na kilka lat lub calkowicie.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l A chciałoby im się robić ten malutki segment z zupełnie inną kamerą, inną grafiką itd tak dla picu?
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Już dawno nie byłem tak rozbity "brać czy nie brać" Jak widzę taki trailer to aż się prosi o zagranie Suda ty diable
Opublikowano 18 stycznia 20196 l to może być ciekawe Additional patch “Day 7 Patch”A patch will be made available seven days after release, and will add a new opening movie.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Na razie po pierwszym świecie jestem na tak. Gra się w miarę fajnie. Bossowie tacy sobie, ale dość fajnie robi klimat i otoczka.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Sorry za post pod postem, ale właśnie skonczylem i poza kilkoma światami (to skakanie na pączkach...), było naprawdę spoko. Odwołania do gier Sudy i nie tylko, mniam. W sumie sam chyba tylko w Killer7 trochę grałem, ale porty bym z chęcią wziął. Gamepleyowo mogłoby być lepiej, ale idealnie rozbijana 4 ściana, zróżnicowane gry/poziomy (chociaż to w większość nadal to samo). Pewnie to będzie jedna z bardziej niedocenionych gier 2019. A jeszcze dlc dodane do gry wejdzie.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Dalej nie jestem przekonany. Może jak zejdzie do 40 złociszy to przemyśle zakup. 42 minuty temu, Basior napisał: Pewnie to będzie jedna z bardziej niedocenionych gier 2019. Na pewno nie.
Opublikowano 19 listopada 20213 l Przymierzałem się do zakupu wersji pudełkowej ale krążą wersje z różnymi okładkami. Która jest najbardziej kompletna? na Ultimie jest taka a te dwie mają dlc w nazwie ale czy jedna od drugiej jest bardziej kompletna? Zgłupieć można
Opublikowano 19 listopada 20213 l Miałem 2 dlc byly do pobrania w formie kodu , natomiast ta pierwsza to moze byc golas. O ile mi wiadomo nie dochodzily pozniej juz dodatkowe zawartosci , takze 3 i 2 nie powinny sie od siebie roznic. Edytowane 19 listopada 20213 l przez Rezoo7