Skocz do zawartości

No More Heroes: Travis Strikes Again

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
20 godzin temu, Rezoo7 napisał:

Aż taka nieobiektywna żenada od nich bije ?

Nie no chodzi o to, że to po prostu słabe źródło jesli chodzi o recenzje. Zobacz ich oceny dla gier pokroju FF XV czy innych przehajpowanych japońskich gniotów.

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

Nie no chodzi o to, że to po prostu słabe źródło jesli chodzi o recenzje. Zobacz ich oceny dla gier pokroju FF XV czy innych przehajpowanych japońskich gniotów.

Ok w takim razie czekam na inne recki mam nadzieję że szybko coś wysmarują bo mi preorder w dobrej cenie ucieknie ;)

Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale właśnie skonczylem i poza kilkoma światami (to skakanie na pączkach...), było naprawdę spoko. Odwołania do gier Sudy i nie tylko, mniam. W sumie sam chyba tylko w Killer7 trochę grałem, ale porty bym z chęcią wziął. Gamepleyowo mogłoby być lepiej, ale idealnie rozbijana 4 ściana, zróżnicowane gry/poziomy (chociaż to w większość nadal to samo). Pewnie to będzie jedna z bardziej niedocenionych gier 2019. A jeszcze dlc dodane do gry wejdzie.

• Plusik 1
Opublikowano

Dalej nie jestem przekonany. Może jak zejdzie do 40 złociszy to przemyśle zakup. 

42 minuty temu, Basior napisał:

Pewnie to będzie jedna z bardziej niedocenionych gier 2019. 

Na pewno nie.

• 2 lata później...
Opublikowano

Przymierzałem się do zakupu wersji pudełkowej ale krążą wersje z różnymi okładkami. Która jest najbardziej kompletna?

na Ultimie jest taka

1112.jpg.5cabd54ad3d2632c56add45fb8c5e1e2.jpg

a te dwie mają dlc w nazwie ale czy jedna od drugiej jest bardziej kompletna? Zgłupieć można

ref5454.jpg.f92ffbe69426b4a4bfcf7a7351694b3d.jpg

erf54t4656.jpg.474b23c0303b5dc0108932602c19894b.jpg

Opublikowano (edytowane)

Miałem  2 dlc byly do pobrania w formie kodu , natomiast ta pierwsza to moze byc golas. O ile mi wiadomo nie dochodzily pozniej juz dodatkowe zawartosci , takze 3 i 2 nie powinny sie od siebie roznic.

Edytowane przez Rezoo7
  • Plusik 1