Opublikowano 7 listopada 20177 l obiektywnie to imię jest średnio zyebane. Gorsze sa pochodne Hubert i Norbert.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Autor Po co owijać w bawełnę, od razu Milan dać. Nawet znam kogoś, kto dał tak dziecku na imię, więc ten tego.
Opublikowano 8 listopada 20177 l Już to kiedyś analizowałem, bardzo dużo wspaniałych osobistości ma na imię Robert, chyba najwięcej ze wszystkich imion, to kilka z nich: Robert Lewandowski Robert Korzeniowski Robert Kubica Roberto Baggio Robert Biedroń Robert Bosch Roberto Carlos Robert De Niro Robert Burneika Robert Down Jr. Robert Gadocha Robert Makłowicz Robert Pattinson Robert Pires Robert Warzycha Robert Zemeckis
Opublikowano 14 listopada 20177 l Przyszło łóżeczko i po godzinie skręcania z tragicznie skserowanej instrukcji wyszło na to, że jutro muszę rozkręcić całe i zamienić fronty. No można się zdenerwować.
Opublikowano 14 listopada 20177 l Autor Podobnie miałem z szafą z Ikei, która była do składania dla 2 osób, a ja sam ją zmęczyłem. Nie lubię się cofać z robotą, choć składanie mebli idzie mi całkiem nieźle.
Opublikowano 24 listopada 20177 l 3 godziny temu, JJoker napisał: Redziu jesteś już tatą? Nope. Termin szacowany to niedziela, ale jeszcze się nie zanosi