Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

Featured Replies

Opublikowano

Czy syn piszacy z tego samego ip co ja bedzie traktowany jako alter?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 176,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Niech tylko te wasze guwnioki spróbują mnie nazwać starym :[

Opublikowano

Za 8 lat już będzie pisał składne posty, to Ty bedziesz miał 30 jak jakieś próchwo :D

Opublikowano

30 lat? Mam nadzieję, że do tego czasu zdążę umrzeć ze starości :yao:

Opublikowano

Do 27 dobijam i się zwijam, wierzę. 

Opublikowano
3 godziny temu, assassine napisał:

kuzynka ma urodziny 25.12 i zawsze dostaje jeden prezent. najgorzej :/ 

edit: widząc zdjęcie też najpierw pomyślałam o kebsie. kto tak sprawnie zawinął? wujaszek? 

Siostra ma 24.12 i prezent też jeden dostaje. Poza tym cienko z imprezą w ten dzień. A zawijała położna - ja dopiero tutorial miałem i raz zapatuliłem ale się odwinął. :P

Opublikowano

Ja mojemu najpierw NES'a kupie by wiedział, że najpierw było NINTENDO :obama:

Opublikowano

Gratulacje Panowie.

Ja właśnie wracam z żonką od lekarza z założoną kartą przebiegu ciąży. Póki co 6 tydzień. Takiego mamy Mikołaja w tym roku. :)

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć.. mega gratulacje!! Będziesz teraz niestrudzony przynosił żonce w nocy ogórki z lodówki jak będzie głodna :) No i badanka regularne polecam i życzę aby Twoja kobieta uniknęła problemów z cholestazą. Trzymam za Was kciuki!!

Opublikowano

gratulacje wujjaszku, chociaż teraz to chyba tatuśku a nie wujaszku ;p

śliczna córeczka na cienkim cieście :D

Edytowane przez Yano

Opublikowano
  • Autor

Dziecko rozpoznał, więc trybi całkiem nieźle.

Opublikowano

No i od poniedziałku 2 tygodnie tatowego + zaległy urlop więc 3 tygodnie tatusiowania! :obama:

Opublikowano

3 tygodnie to na wujaszkowy przelicznik będzie z  64 browary:obama:

Opublikowano

Przez pierwsze dni zastanawiałem się jak podpierać główkę przy podnoszeniu małego z łóżeczka, aby nie skrecić tego słabiutkiego karku.

Po czym zobaczyłem, że chyba za bardzo się certolę:

Opublikowano

Pierwsze chwilę najgorsze jak zawsze. U mnie 1 noc z synem. No powrót żywych trupów na żywo jest. Usypiam przy forumku. Ale ta słodka buźka i uśmiech na niej są tego warte. :) Myślałem, że maluchy są słabe a ten jak się napnie to jak kulturysta. No, może chociaż on będzie. :P

Opublikowano

Odruch naprezania akurat to klasyk u noworodkow. W pierwszym dniu tez sobie wmawialem, ze bedzie kulturysta 

:wujaszek:

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

No i super to ulewanie jest i odbijanie. Ciepłe mleko spływające po karku pomimo pieluchy na ramieniu. :obama: Wczoraj poszło większość ubranek bo załatwił ale dzisiaj mam inną technikę. Taka gra strategiczna. :cool:

Opublikowano

A ja się pochwalę, że dziś odkryłem pierwszy ząb u mojej 5,5 miesiecznej córeczki Michaliny. Teraz muszę wymyślić co ma mi żona kupić [emoji3] (bo kobietom sukienki sie kupuje jak znajdą zęba)

Opublikowano

Czyli kazdy guwniak ulewa mleko. Odnotowane, bo juz sie martwilem czy to normalne 5x dziennie.

Jeszcze dodaj regularna czkawke.