Opublikowano 6 grudnia 20177 l Za 8 lat już będzie pisał składne posty, to Ty bedziesz miał 30 jak jakieś próchwo
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 3 godziny temu, assassine napisał: kuzynka ma urodziny 25.12 i zawsze dostaje jeden prezent. najgorzej edit: widząc zdjęcie też najpierw pomyślałam o kebsie. kto tak sprawnie zawinął? wujaszek? Siostra ma 24.12 i prezent też jeden dostaje. Poza tym cienko z imprezą w ten dzień. A zawijała położna - ja dopiero tutorial miałem i raz zapatuliłem ale się odwinął.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Gratulacje Panowie. Ja właśnie wracam z żonką od lekarza z założoną kartą przebiegu ciąży. Póki co 6 tydzień. Takiego mamy Mikołaja w tym roku.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Cóż mogę powiedzieć.. mega gratulacje!! Będziesz teraz niestrudzony przynosił żonce w nocy ogórki z lodówki jak będzie głodna No i badanka regularne polecam i życzę aby Twoja kobieta uniknęła problemów z cholestazą. Trzymam za Was kciuki!!
Opublikowano 6 grudnia 20177 l gratulacje wujjaszku, chociaż teraz to chyba tatuśku a nie wujaszku ;p śliczna córeczka na cienkim cieście Edytowane 6 grudnia 20177 l przez Yano
Opublikowano 7 grudnia 20177 l No i od poniedziałku 2 tygodnie tatowego + zaległy urlop więc 3 tygodnie tatusiowania!
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Przez pierwsze dni zastanawiałem się jak podpierać główkę przy podnoszeniu małego z łóżeczka, aby nie skrecić tego słabiutkiego karku. Po czym zobaczyłem, że chyba za bardzo się certolę:
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Pierwsze chwilę najgorsze jak zawsze. U mnie 1 noc z synem. No powrót żywych trupów na żywo jest. Usypiam przy forumku. Ale ta słodka buźka i uśmiech na niej są tego warte. Myślałem, że maluchy są słabe a ten jak się napnie to jak kulturysta. No, może chociaż on będzie.
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Odruch naprezania akurat to klasyk u noworodkow. W pierwszym dniu tez sobie wmawialem, ze bedzie kulturysta  Edytowane 10 grudnia 20177 l przez _Red_
Opublikowano 10 grudnia 20177 l No i super to ulewanie jest i odbijanie. Ciepłe mleko spływające po karku pomimo pieluchy na ramieniu. Wczoraj poszło większość ubranek bo załatwił ale dzisiaj mam inną technikę. Taka gra strategiczna.
Opublikowano 10 grudnia 20177 l A ja się pochwalę, że dziś odkryłem pierwszy ząb u mojej 5,5 miesiecznej córeczki Michaliny. Teraz muszę wymyślić co ma mi żona kupić [emoji3] (bo kobietom sukienki sie kupuje jak znajdą zęba)
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Czyli kazdy guwniak ulewa mleko. Odnotowane, bo juz sie martwilem czy to normalne 5x dziennie. Jeszcze dodaj regularna czkawke.