Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

Featured Replies

Opublikowano

Moja młoda czka jak jest jej zimno i jak sie dużo śmieje. A ulewanie to zależy od dziecka, ile przyjmuje pokarmu, czy mu się odbije po jedzeniu i w jakim okresie życia jest. Tak samo z kupą dziecko może robić taką samą ilość co przyjmowane pokarmy, a też ciekawostka niemowle może czasem nawet przez tydzień nie robić bo po prostu wszystko przepala na wzrost i energię ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 177,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

U mnie teraz bezsenne noce bo maluch się pręży wije i płacze. Druga taka noc. W dzień aniołek. Teraz diabeł. Dostał jeść, zawinięty w tortille,może teraz uśnie bo od 21 nie śpi demon jeden.

Opublikowano
W dniu 6.12.2017 o 13:42, _Red_ napisał:

Urodziny w Mikolajki, bedzie trzeba kupować dwa prezenty w jeden dzien, albo jeden duzy xD

Albo tylko jeden :cool: 

Opublikowano
3 godziny temu, _Red_ napisał:

:lapka:

Dzis powrot do pracy po 2 tyg niespania.

Ja do roboty 2.01 dopiero ale jakbym miał iść do tyry po takich nocach jak ostatnio to cienko widzę kontakt ze mną. :lol:

Opublikowano

Co wy samotni ojcowie i baby nie macie zeby do kaszojada wstawala?

Opublikowano

Krzyk dziecka jest strasznie donośny i o ile ci uczuć ci gierki nie wyprały to budzisz się choćby w innym pokoju gotowy by nieść pomoc.

Opublikowano

Wujek, kto jak kto ale z halasem to ty sobie potrafisz poradzic.

Opublikowano

Też myślałem że jestem twardszy ekolego ale mięknie człowiek jak słyszy tą bezradną istotkę. :(

Opublikowano

Jak sie spi w tym samym pokoju gdzie żona i mlekołak, to ciezko sie nie budzic od światła i ryku co 3h.

Pora sie wyprowadzić do salonu na kanape, jak Michaelis przepowiedzial ;/

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, JJoker napisał:

Krzyk dziecka jest strasznie donośny i o ile ci uczuć ci gierki nie wyprały to budzisz się choćby w innym pokoju gotowy by nieść pomoc.

7e88-a9e2-44ba-a06b-c18ac0010aec_large.j

Opublikowano

Ej obstawiamy, ktory wyjdzie pierwszy po fajki?

Ja stawiam na Reda. Dlaczego?

Spoiler

BO BEDA NA PROMOCJI!1!!!!111!!1

UAHAHAHAHAH OHOOHOHOOO EHEHEHEHEHEH

Opublikowano

Fajki nigdy nie są na promocji. 

Opublikowano

:cool:

Opublikowano

Są promocje na fajki, często się zdarza, że cena jakiś papierosów leci na jakiś czas w dół o złotówkę lub dwie :lapka:

No i czasem są akcje, że jak się przyniesie kilka wieczek od pudełek fajek to się paczkę gratis dostaje, z tytoniami podobnie. A raz jakaś babka była u mnie i robiła promkę, że jak ktoś weźmie vicki lighty to druga paczka za darmo :lapka:  Więc bluber kłamie, znowu :lapka:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Nic nie kłamie chciałem tylko zepsuć żart, ale widzę kioskarz zna się na swojej profesji, także ten podaj mnie kamelki żólte i zapalare do tego i sru pierniku. 

Opublikowano

śledz cie zrobił :cool: nie jestem z gdynii 

Opublikowano
5 godzin temu, _Red_ napisał:

Pora sie wyprowadzić do salonu na kanape, jak Michaelis przepowiedzial ;/

Majster z roboty ostatnio mi mówił, że najpierw poród, wyprowadzka z łóżka a później benis tylko do sikania służy. :lapka:

Opublikowano

Za chwile jak zaczną chorować lub zaczną wychodzić zęby to dopiero będzie płacz. 

Opublikowano

"Zapomniał wół" to raczej było a'propo zapomnienia jaki był styk na początku ojcostwa i przestawienie się na nowy tryb życia.