Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja młoda czka jak jest jej zimno i jak sie dużo śmieje. A ulewanie to zależy od dziecka, ile przyjmuje pokarmu, czy mu się odbije po jedzeniu i w jakim okresie życia jest. Tak samo z kupą dziecko może robić taką samą ilość co przyjmowane pokarmy, a też ciekawostka niemowle może czasem nawet przez tydzień nie robić bo po prostu wszystko przepala na wzrost i energię ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie teraz bezsenne noce bo maluch się pręży wije i płacze. Druga taka noc. W dzień aniołek. Teraz diabeł. Dostał jeść, zawinięty w tortille,może teraz uśnie bo od 21 nie śpi demon jeden.

Opublikowano
W dniu 6.12.2017 o 13:42, _Red_ napisał:

Urodziny w Mikolajki, bedzie trzeba kupować dwa prezenty w jeden dzien, albo jeden duzy xD

Albo tylko jeden :cool: 

Opublikowano (edytowane)

Jak sie spi w tym samym pokoju gdzie żona i mlekołak, to ciezko sie nie budzic od światła i ryku co 3h.

Pora sie wyprowadzić do salonu na kanape, jak Michaelis przepowiedzial ;/

Edytowane przez _Red_
Opublikowano
2 godziny temu, JJoker napisał:

Krzyk dziecka jest strasznie donośny i o ile ci uczuć ci gierki nie wyprały to budzisz się choćby w innym pokoju gotowy by nieść pomoc.

7e88-a9e2-44ba-a06b-c18ac0010aec_large.j

Opublikowano

Ej obstawiamy, ktory wyjdzie pierwszy po fajki?

Ja stawiam na Reda. Dlaczego?

Spoiler

BO BEDA NA PROMOCJI!1!!!!111!!1

UAHAHAHAHAH OHOOHOHOOO EHEHEHEHEHEH

Opublikowano (edytowane)

Są promocje na fajki, często się zdarza, że cena jakiś papierosów leci na jakiś czas w dół o złotówkę lub dwie :lapka:

No i czasem są akcje, że jak się przyniesie kilka wieczek od pudełek fajek to się paczkę gratis dostaje, z tytoniami podobnie. A raz jakaś babka była u mnie i robiła promkę, że jak ktoś weźmie vicki lighty to druga paczka za darmo :lapka:  Więc bluber kłamie, znowu :lapka:

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Nic nie kłamie chciałem tylko zepsuć żart, ale widzę kioskarz zna się na swojej profesji, także ten podaj mnie kamelki żólte i zapalare do tego i sru pierniku. 

Opublikowano
5 godzin temu, _Red_ napisał:

Pora sie wyprowadzić do salonu na kanape, jak Michaelis przepowiedzial ;/

Majster z roboty ostatnio mi mówił, że najpierw poród, wyprowadzka z łóżka a później benis tylko do sikania służy. :lapka: