Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, mozi napisał:

Za chwile jak zaczną chorować lub zaczną wychodzić zęby to dopiero będzie płacz. 

I jak zacznie sie kupa nie po mleku.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 177 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Generalnie z dziećmi jest trochę jak ze zwierzątkiem. Jak małe to takie fajne, puchate super bo więcej śpi niż łazi. Potem zaczyna w(pipi)iać bo nie dość że trzeba się nic zajmować, chodzić na spacery to jeszcze choruje i trzeba łazić po lekarzach. Dlatego trzeba sobie odpowiedzić na pytanie jak dużym egoistą jestem i wtedy podejmować decyzję odnośnie dzieci. Oczywiście Reda i Wujka to się nie tyczy bo to przemyślane decyzje były. 

Opublikowano

No nie wiem czy decyzja o posiadaniu dzieci moze byc przemyslana kiedy o tym zupelnie nic sie nie wie. Jest to jakiś naturalny etap, ale gdyby ktoś PRZED bylby świadomy co go czeka to na bank by się nie zdecydowal, w wiekszosci przypadków cnie.

Posiadanie dzieci? Wystarczy sobie wyobrazić, że toniesz i ktoś podaje ci dziecko.

Opublikowano

Wiesz co cie czekało po pierwszym a wziąłeś się za drugie, więc chyba da sie wytrzymać. 

Opublikowano

E tam dramatyzujesz, topic jak każdy inny o gierkach. Tukan minusuje bo strzela ślepakami od lat. :P

Opublikowano

Serduszko to akurat plusik xD

Btw

Po ch.uj wchodzic do tematu rodzicielstwo. Zeby poczytać o filmach?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie znalazłem tajny chwyt na dzieciaka. Mój ma dni, że choćby najedzony i bez kolki to beczy. W nocy też dobre zamiast suszarki/odkurzacza. ;)

Opublikowano

Ponad 7 minut oglądania, napisz po prostu w którym momencie trzeba poluzować chwyt żeby nie umarło z uduszenia.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W Superhparm promocja na pampersy, 29.99 zł za paczkę ~50 sztuk :lapka:

Mam nadzieję, że ten post jest przydatny dla tego grona 3-4 osób.

Opublikowano

Moje zwieracze jeszcze trzymają ale dziękuję. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam grono forumowych tatusiów. :hi: Hum 2.0 postanowił, że na świat przyjdzie w piątek, 13-tego. 

Czuje dobrze człowiek :fsg:

Także jak ktoś jest w lublinie lub okolicy, i ma ochotę dziś na pępkowe, to teges... 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Moj mlodszy tez przyszedl na swiat w piatek 13ego.

Gratki i obys nie zglupial kiedy kluczyki znajdziesz w smietniku albo pilota od dekodera po 8iu miesiacach. 

:platinum:

Opublikowano

nie widzę tam grania w gry telewizyjne.

bardzo dobrze.

Opublikowano
W dniu 13.07.2018 o 19:15, Hum napisał:

Hum 2.0 postanowił, że na świat przyjdzie w piątek, 13-tego. 

to tak jak ja

i tfu gracz ze mnie wyrósł, ehhh

Opublikowano
W dniu 24.07.2018 o 11:33, teddy napisał:

jhZGLI3.jpg

18+ lat

We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

i-lionelo-lozeczko-turystyczne-suzie-sza

Ale to jest zaj.ebista sprawa. Koszt znikomy (ok 150 zeta), wytrzymalosc do 15kg. Po zlozeniu zajmuje tyle co mala walizeczka a po rozlozeniu wyro na pół pokoju. Problemy z wozeniem małego po nadmorskich noclegowniach rozwiazane na wieki. 

Opublikowano

giphy.gif

Jak na plaży?

ja pie,rdole.

Opublikowano

Parawany na każdym kroku i zaznaczenie terytorium to rozumiem :nosacz2:

Ale lozeczko 120x60 na plaży xd

Mam nadzieje ze chociaz w wodzie postawione, żeby piasek sie do kolderki nie sypał.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Jakub i Marzena dzięki temu wspaniałemu pomysłowi mogli się kąpac razem [zobaczak jak to zrobili][+18]