Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Jak na plaży? Normalnie na kocu. Maluch był ruchliwy i co chwilę miał ręce pełne piachu a później w buzi więc rampampam i rozłożony mini kojec. :p
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Jest to wiocha. Normalni ludzie radzą sobie z dziećmi na plaży bez brania połowy pokoju. Wyobrażam sobie te facepalmy ludzi. Przypomina mi sie jaś fasola na łąwce w parku. Edytowane 23 sierpnia 20186 l przez milan
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l O kurczę to już dziecko nie może sobie wejśc do wody i robić normalnie babki z piasku i rzucać meduzami w ludzi bo trzeba je w kojcu trzymać? A wy się potem dziwicie, że 30 letnie dzieci mieszkają z rodzicami i przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne również z nimi aby ci notowali jakie dokumenty sa potrzebne do kadr.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, _Red_ napisał: Ale to jest zaj.ebista sprawa. Koszt znikomy (ok 150 zeta), wytrzymalosc do 15kg. Po zlozeniu zajmuje tyle co mala walizeczka a po rozlozeniu wyro na pół pokoju. Problemy z wozeniem małego po nadmorskich noclegowniach rozwiazane na wieki. Te żółte obręcze to kajdanki?
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Jak dziecko bardzo ruchliwe to mu się zakłada kajdanki. A na dół sypie groch i każe klęczeć. Jest też opcja z trzymaniem encyklopedii PWN w górze.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 11 godzin temu, milan napisał: Jest to wiocha. Autorytet z ciebie akurat dobry w kwestii wiochy. Facepalmami ani ludźmi nigdy się specjalnie nie przejmowałem - niech patrzą/gadają. Odkładam ruchliwe dziecko do łóżeczka, wiaterek mu wieje a jak mocno słońce świeci zakładam pieluchę na górę tetrową i luzik.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 11 godzin temu, _Be_ napisał: przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne również z nimi aby ci notowali jakie dokumenty sa potrzebne do kadr. Kto tak mial, milan?
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Wlasnie sobie wyobrazilem jotjota jak sie wpierdala na chama do restauracji z tym kojcem.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Kto tak mial, milan? Nah czytałem na twiterze, że typ miał 5 rozmów kwalifikacyjnych i na 3 z nich przyszli rodzice z kandydatem
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Hum 2.0 nawet nie chce splunąć na łóżeczko turystyczne bo woli jak człowiek spać na normalnym wyrku, a ten wiózł ten syf 500km nad Polskie gó.wno-morze i trzymał w tym dzieciaka na plaży. No po prostu XD Spoiler XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez Hum
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ja z małą siedzę na plaży w wodzie i się wygłupiamy. A z podobnego łóżeczka młoda korzysta jak śpi u babci, albo jak ostatnio byliśmy na weekend ze znajomymi na domkach letniskowych. Ale to jest używane w nocy do spania, a nie kojec na plaży [emoji14]
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ludzie idą na plażę z torbą z kocem, jakimś piciem, arbuzem, ale nie Jakub, Jakub ma pier,dolony futerał z łożeczkiem i krzesełkiem do karmienia. Tylko jak tu pociągnąc prąd do wyparzacza do butelek. Poważnie szukałem w google, nie ma nawet w grafikach, jj odkrył nowe januszostwo, w sumie szacun.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 7 godzin temu, milan napisał: Ludzie idą na plażę z torbą z kocem, jakimś piciem, arbuzem, ale nie Jakub, Jakub ma pier,dolony futerał z łożeczkiem i krzesełkiem do karmienia. Tylko jak tu pociągnąc prąd do wyparzacza do butelek. Poważnie szukałem w google, nie ma nawet w grafikach, jj odkrył nowe januszostwo, w sumie szacun. xd
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Jak zwykle płaczecie jak dziewczynki. Dzieciak był spokojniejszy w kojcu. Jakby trzeba było dla jego komfortu zabrałbym cały pokój. Mogę być Jakubem Januszem. Pozdrawiam serdecznie tatusiów.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l No ale czego się nie robi dla dzieciaka? Jak grzeczne śpi czy tam leży w tym łóżku to w czym problem? Śmiejecie się z wujaszka, ok, ale tam wyżej nawet czytam ze kogoś dzieciak woli „jak człowiek spać na normalnym łóżku”. Trochę taki pojazd po dzieciach:/ Wujaszek ma prze(pipi)ane, musiałby wrócić na forum z nowym nickiem, a tak co nie napisze/zrobi to „xd”.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l No bo nie widzialem nikogo z wyrem 120x60 na plazy, sa takie male kojce namiociki dla maluchów. Ale wracajac do tematu - turystyczne lozko to wynalazek na miare krojonego chleba. W pensjonatach czasem wyrka sa skladane z dwóch to mały by raczej mial niewygodnie posrodku w tej szparze xd a tak chwila rozkladania i pełnowymiarowe wyrko gotowe. Po zlozeniu to małe jak torba na siłkę.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Był upał. Namiot mieliśmy ale było w nim gorąco i dzieciak tam płakał. Na samym kocu próbował raczkować i ściągał go by po chwili mieć ręce w piachu i go jadł. Żeby zaznać nieco plażingu wymyśliłem kojec bo w nim był spokojny. Łóżeczko jest składane więc problem z transportem odpada. A że Poznaniaki i ludsie myszy piszczą to nornalne @grzybiarz nie przejmuje się tak samo jak wzrokiem ludzi na plaży. Eot.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l wujaszek ma przeyebane bo ma we lbie poyebane. Patrz jak ci lize jajka bo napisales co napisales. Jestes jego najlepszym przyjacielem. Wyczuwam mocno karmienie w restauracjach na poczcie w sklepie i w tramwaju :\
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l I w kościele. Zapomniałeś o zabawkach i jedzeniu i piciu na mszy. Wujek nie jest (pipi)any za fakt bycia mi tylko dlatego że (pipi)i głupoty grzybiarz.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 24 minuty temu, milan napisał: wujaszek ma przeyebane bo ma we lbie poyebane. Patrz jak ci lize jajka bo napisales co napisales. Jestes jego najlepszym przyjacielem. Wyczuwam mocno karmienie w restauracjach na poczcie w sklepie i w tramwaju :\ Masz cos do cyca wywalonego na stół obok żurku z kiełbasa? Ja w sumie mam. Dobrze ze wymyslono dyskretne chusty i ubranka. Nawet nie widac w parku / na ławce ze ktos pod spodem wpiernicza mleko. A tamta locha co sprawe założyła restauratorowi w Sopocie to chyba wygrała ;/ Edytowane 25 sierpnia 20186 l przez _Red_