Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jak na plaży? Normalnie na kocu. Maluch był ruchliwy i co chwilę miał ręce pełne piachu a później w buzi więc rampampam i rozłożony mini kojec. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Jest to wiocha. Normalni ludzie radzą sobie z dziećmi na plaży bez brania połowy pokoju. Wyobrażam sobie te facepalmy ludzi. Przypomina mi sie jaś fasola na łąwce w parku. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No pięknie. Nowy wymiar rodzicielstwa XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 O kurczę to już dziecko nie może sobie wejśc do wody i robić normalnie babki z piasku i rzucać meduzami w ludzi bo trzeba je w kojcu trzymać? A wy się potem dziwicie, że 30 letnie dzieci mieszkają z rodzicami i przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne również z nimi aby ci notowali jakie dokumenty sa potrzebne do kadr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 10 godzin temu, _Red_ napisał: Ale to jest zaj.ebista sprawa. Koszt znikomy (ok 150 zeta), wytrzymalosc do 15kg. Po zlozeniu zajmuje tyle co mala walizeczka a po rozlozeniu wyro na pół pokoju. Problemy z wozeniem małego po nadmorskich noclegowniach rozwiazane na wieki. Te żółte obręcze to kajdanki? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Jak dziecko bardzo ruchliwe to mu się zakłada kajdanki. A na dół sypie groch i każe klęczeć. Jest też opcja z trzymaniem encyklopedii PWN w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 grzybiarz, czy jest coś w czym nie jesteś specem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 11 godzin temu, milan napisał: Jest to wiocha. Autorytet z ciebie akurat dobry w kwestii wiochy. Facepalmami ani ludźmi nigdy się specjalnie nie przejmowałem - niech patrzą/gadają. Odkładam ruchliwe dziecko do łóżeczka, wiaterek mu wieje a jak mocno słońce świeci zakładam pieluchę na górę tetrową i luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ramona i Janek powinni się pomodlić za was Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 11 godzin temu, _Be_ napisał: przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne również z nimi aby ci notowali jakie dokumenty sa potrzebne do kadr. Kto tak mial, milan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Wlasnie sobie wyobrazilem jotjota jak sie wpierdala na chama do restauracji z tym kojcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Mejm napisał: Kto tak mial, milan? Nah czytałem na twiterze, że typ miał 5 rozmów kwalifikacyjnych i na 3 z nich przyszli rodzice z kandydatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Hum 2.0 nawet nie chce splunąć na łóżeczko turystyczne bo woli jak człowiek spać na normalnym wyrku, a ten wiózł ten syf 500km nad Polskie gó.wno-morze i trzymał w tym dzieciaka na plaży. No po prostu XD Spoiler XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja z małą siedzę na plaży w wodzie i się wygłupiamy. A z podobnego łóżeczka młoda korzysta jak śpi u babci, albo jak ostatnio byliśmy na weekend ze znajomymi na domkach letniskowych. Ale to jest używane w nocy do spania, a nie kojec na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ludzie idą na plażę z torbą z kocem, jakimś piciem, arbuzem, ale nie Jakub, Jakub ma pier,dolony futerał z łożeczkiem i krzesełkiem do karmienia. Tylko jak tu pociągnąc prąd do wyparzacza do butelek. Poważnie szukałem w google, nie ma nawet w grafikach, jj odkrył nowe januszostwo, w sumie szacun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" ciągle prawdziwe i aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 7 godzin temu, milan napisał: Ludzie idą na plażę z torbą z kocem, jakimś piciem, arbuzem, ale nie Jakub, Jakub ma pier,dolony futerał z łożeczkiem i krzesełkiem do karmienia. Tylko jak tu pociągnąc prąd do wyparzacza do butelek. Poważnie szukałem w google, nie ma nawet w grafikach, jj odkrył nowe januszostwo, w sumie szacun. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Jak zwykle płaczecie jak dziewczynki. Dzieciak był spokojniejszy w kojcu. Jakby trzeba było dla jego komfortu zabrałbym cały pokój. Mogę być Jakubem Januszem. Pozdrawiam serdecznie tatusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No ale czego się nie robi dla dzieciaka? Jak grzeczne śpi czy tam leży w tym łóżku to w czym problem? Śmiejecie się z wujaszka, ok, ale tam wyżej nawet czytam ze kogoś dzieciak woli „jak człowiek spać na normalnym łóżku”. Trochę taki pojazd po dzieciach:/ Wujaszek ma prze(pipi)ane, musiałby wrócić na forum z nowym nickiem, a tak co nie napisze/zrobi to „xd”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No bo nie widzialem nikogo z wyrem 120x60 na plazy, sa takie male kojce namiociki dla maluchów. Ale wracajac do tematu - turystyczne lozko to wynalazek na miare krojonego chleba. W pensjonatach czasem wyrka sa skladane z dwóch to mały by raczej mial niewygodnie posrodku w tej szparze xd a tak chwila rozkladania i pełnowymiarowe wyrko gotowe. Po zlozeniu to małe jak torba na siłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Był upał. Namiot mieliśmy ale było w nim gorąco i dzieciak tam płakał. Na samym kocu próbował raczkować i ściągał go by po chwili mieć ręce w piachu i go jadł. Żeby zaznać nieco plażingu wymyśliłem kojec bo w nim był spokojny. Łóżeczko jest składane więc problem z transportem odpada. A że Poznaniaki i ludsie myszy piszczą to nornalne @grzybiarz nie przejmuje się tak samo jak wzrokiem ludzi na plaży. Eot. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 wujaszek ma przeyebane bo ma we lbie poyebane. Patrz jak ci lize jajka bo napisales co napisales. Jestes jego najlepszym przyjacielem. Wyczuwam mocno karmienie w restauracjach na poczcie w sklepie i w tramwaju :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 I w kościele. Zapomniałeś o zabawkach i jedzeniu i piciu na mszy. Wujek nie jest (pipi)any za fakt bycia mi tylko dlatego że (pipi)i głupoty grzybiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wyczuwam kalesony pod krotkie spodenki i skarpy pod sandaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) 24 minuty temu, milan napisał: wujaszek ma przeyebane bo ma we lbie poyebane. Patrz jak ci lize jajka bo napisales co napisales. Jestes jego najlepszym przyjacielem. Wyczuwam mocno karmienie w restauracjach na poczcie w sklepie i w tramwaju :\ Masz cos do cyca wywalonego na stół obok żurku z kiełbasa? Ja w sumie mam. Dobrze ze wymyslono dyskretne chusty i ubranka. Nawet nie widac w parku / na ławce ze ktos pod spodem wpiernicza mleko. A tamta locha co sprawe założyła restauratorowi w Sopocie to chyba wygrała ;/ Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi