Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Nazywam się Jakub i wziąłem łóżeczko turystyczne na plażę. Jestem złym ojcem.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 10 minut temu, milan napisał: Tam od razu złym, tylko poyebanym. Zaczynasz byc niemilym, a kokoguty to nie wkp
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l W takim razie czekam na test łożeczek na plaże, z opisem które nie gniją po 2 miesiacach.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Z baldachimem najlepiej. A propos tego ze nad dzieckiem nie trzeba siedzieć 24h tylko dac mu sie bawic: https://kobieta.wp.pl/zona-bode-millera-pokazala-ostatnie-zdjecie-corki-ludzie-nie-moga-sie-otrzasnac-6287916986328705a #smutnypost #justredthings
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Nie ma to jak zacząć sobotę od takiego wspaniałego artykułu. Dzięki red.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Mnie tez jest smutno i nie wiem czy bede w stanie spuscic małego z oka nawet na moment jak zacznie chodzic. Nadopiekunczosc vs zdrowa przezornosc, gdzie jest granica? Nie chce wychowac pierdoły.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 10 minut temu, milan napisał: W takim razie czekam na test łożeczek na plaże, z opisem które nie gniją po 2 miesiacach. Jak postawisz na kocu to nie zgniją śmieszku.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Przez kolejne lata nie ma problemu na odpowiedz poniewaz dziecko trzeba pilnowac ciągle. Ja puściłem Tymka samego przed dom jak miał 5 lat, siedziałem w oknie i cały czas patrzałem, teraz jak ma 6 to pozwalam mu biegać przed domem, ale jest tak wychowany że jeżeli chce isc do kolegi do domu to przychodzi i mówi, jak nie to ma szlaban. Dzięki temu nie chodze po osiedlu jak niektorzy wołajac jedno imie co 3 sekundy.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartek, to jest temat rodzicielstwo, a ty masz psa ze składki. Ogarnij
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Chyba poważny kryzys by był na ircu gdyby któryś z kolegów Bartka dał buźkę.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, milan napisał: Bartek, to jest temat rodzicielstwo, a ty masz psa ze składki. Ogarnij Lepszy pies z składki niż dziecko z wpadki
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, milan napisał: Bartek, to jest temat rodzicielstwo, a ty masz psa ze składki. Ogarnij
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, milan napisał: Bartek, to jest temat rodzicielstwo, a ty masz psa ze składki. Ogarnij
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 8 minut temu, _Be_ napisał: Lepszy pies z składki niż dziecko z wpadki Juz wczesniej zauwazylem, ze czesto pomijasz "e" w tego typ zlozeniach. Tak mowisz na zywo tez?
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Można. Zdecydowanie riposta miesiąca. I mówię to jako drugi chlopak blubiego po ravenie.