Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz dentysta Cię skasuje np. 50 zł za komputerowe znieczulenie, i tak naprawde jak przy tym dzieciak ci jęczy to znaczy że masz histeryka książkowego.

Jedynke wyrywali synowi, aż załowałem ze obiecałem lego jak będzie dzielny, nawet nie wiedział kiedy ją wyjęli.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Następnym razem mu powiedziałem że te 50 zł może przetransferowac na znieczulenie komputerowe albo na mały zestaw lego, wybrał  znieczulenie :F

Opublikowano (edytowane)

W ogole monsz dentystki a pierwsze slysze o znieczuleniu komputerowym. Ze dajesz mu tablet z cocomelon i ma wyje.bane na zabieg?

Nawet na mnie by dzialalo

tu tu tu tu tu tu rut tu

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Wymagacie ode mnie za dużo, przywożą na kółkach takie małe urządzenie, i  przykładają jakby termometr do dziąsła, urzadzenie pika i  po minucie jakoś można dziergać.

Opublikowano (edytowane)

A robicie dzieciom cave explorera jak nie chcą do szkoły iść?

Edytowane przez ragus
Opublikowano
1 minutę temu, _Red_ napisał:

Ze dajesz mu tablet z cocomelon i ma wyje.bane na zabieg?

50zl za podanie tableta? Maciucha tyle chyba w godzie na sledziach nie wyciagniesz.

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

co to jest znieczulenie komputerowe?

podlaczaja bomblekowi do pupy klawiaturę na usb -> ctrl + alt + delete -> procesy -> zamknij 'ból.exe'

?

1 minutę temu, ragus napisał:

A robocie dzieciom cave explorera jak nie chcą do szkoły iść?

Widze mocne powiązanie tematu dzieci  z obszarami odbytowymi :[

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

W ogole monsz dentystki a pierwsze slysze o znieczuleniu komputerowym. Ze dajesz mu tablet z cocomelon i ma wyje.bane na zabieg?

tyle lat nas okłamywałeś że monsz lekarki :/ 

Opublikowano
1 minutę temu, _Red_ napisał:

Lekarz-dentysta btw

o zaczyna się pompowanie zranionego ego :pawel: 

tak samo jest lekarz-WETERYNIASZ i co mówisz że idziesz z azorkiem do lekarza? :oh_you:

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Wymagacie ode mnie za dużo, przywożą na kółkach takie małe urządzenie, i  przykładają jakby termometr do dziąsła, urzadzenie pika i  po minucie jakoś można dziergać.

Muszę sprawdzić u jakiegoś dentysty. Ostatni raz byłem 4 lata temu jak potrójne znieczulenie wykrzywiło mi ryj a leczenie kanałowe nadal bolało jal sam sku.rwysyn.

Opublikowano
6 minut temu, _Red_ napisał:

Lekarz-dentysta 

Ayy, żonka wytresowała