darkos 4 300 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 13 hours ago, grzybiarz said: Nie wiem, jakoś tak rozmowa zeszła w taki ton jakbym go przekonywał do posiadania dzieciaków. Ale z tym przyjazdem bez dzieci to bylo w takim głupkowatym stylu. No mam drugiego kumpla i tutaj z nim normalnie się dało pogadać, żartujemy i ok. Pewnie do niego wpadnę sam i będzie śmiesznie. Tutaj to ta rozmowa była pojebana, a te w tle głosy baby „Tylko bez dzieci! Tylko bez dzieci!” Takie ze śmiechem, to było zjebane. Druga sprawa to miałem do niego żal że mnie nie zaprosił nigdy do siebie odkąd z baba zamieszkał (pantofel z typa, pisałem o nim nie raz), i naaaaggleee jak zostałem tatuśkiem to mówi żebym przyjechał, a dobrze wie że nie przyjadę. Po prostu niech spierdala chyba myślę Ja jestem po drugiej stronie tej sytuacji, nie mam dzieci i nie wiem czy będę miał. Ale mam kumpla, który już ma i nie raz go zapraszałem żeby przez jeden jebany dzień chociaż odpoczął zostawił dzieciaka z żoną i przyjechał na weekend, byśmy pograli jak za dawnych czasów w retro, i to na starych TV, żadne tam emulatory. No nie oto chodzi, ale odkąd ma dzieciaka to widzi świat poprzez ważniejsze spektrum. Ja tam do niego nie piszę często nie chwali się niczym, nie wspominam jak pojebany. Ale od czasu do czasu odnowię zaproszenie to zawsze gadka że nie może bo dzieciak. I o i chuj Dlatego jeśli masz możliwość to odłącz się na jeden weekend i może odwiedź typa. Tobie to nie zaszkodzi a jemu łezka zakręci się w oku. Albo i nie choy tam wie 8 minutes ago, AdiCarrion said: A te teksty ciotek, babć, dzieciatych znajomych itd,że już chyba czas to tylko bawiły a nie denerwowały. Ciotki i znajomi z dzieciakami to najgorszy sort człowieka, nic nie wiedzą o życiu i jak już mają generalnie przejebane to nie chcą żebyś miał w życiu lepiej. A co jest najciekawsze to zawsze na dzieciaka nagabują ludzie, którzy mają dzieciaki już odchowane i skitrane gdzieś po liceach albo uczelniach. A zasrane pieluchy to już dawno poszły w zapomnienie. ..... nie no dzieci to skarb, ale cudze Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMuffin 11 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Grzybiarz, a dlaczego nie możesz do niego pojechać bez dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Kobita mówi mi to samo, nie chcę. Wiem że to sztuczne zaproszenie, nigdy nie zapraszał - przez 10 lat, a nagle jak mam dzieciaki to zaprasza. Poza tym ja nie piję alko, to nie chce mi się siedzieć z nim i jego baba na chacie i grać na ps5. Kontakt już się psuje od lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 902 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Odcinaj się od toksycznych znajomych, wiem o jakiego typu rozmowach mówisz. Nie ma sensu takich kontaktów utrzymywać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Ja ogólnie nie lubię dzieci, ale od obcych ludzi, zwłaszcza tych małych larw, które nic nie mogą, ale dzieciaki od rodziny już lubię i tak już mam po prostu. Jestem w stanie zrozumieć Twoich znajomych grzybiarz, ale z drugiej strony też rozumiem Ciebie bo w sumie mogliby zaprosić was cała ferajna do siebie skoro to tacy bliscy znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Ja cały czas przetwarzam informację, że grzybiarz ma dwójkę dzieci. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września wklejam coś, co miałem tu w niewysłanych. Ale muszę to wyrzucić na forumku Offtop: pamiętam jak miałem chujowa sytuację na działalności, rachunków sto, opłat full, a ten dzwoni i się przechwala że kupił se tv, auto, konsole itp. Mówię mu czy mi by nie załatwił roboty u siebie (komputerowiec na zdalnym, jemu kumpel załatwił). No a ten się głupio zaśmiał, coś tam ściemnił że sąsiad też by chciał z fabryki się zwolnić, bo widzi ile to on nie kupuje teraz rzeczy. No i pamiętam że wtedy też mnie wkurwil. Niestety z dobrej znajomości, kontakt pewnie zaniknie. Póki nie był informatyczkiem jebanym, to był skromnym typem, a tak ciągle się przechwala, właściwie nie gadamy już normalnie, nie zwierzamy się, nie śmiejemy, nie obgadujemy, nie wspominamy, to po co mam tam jechać sam i grać z nim na ps5? Wątpię że te „zaprosiny” są szczere skoro przez 10 lat nie zaprosił, nawet jak wiedział że byłem we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Nie zapraszal 10 lat a teraz to zrobil bo masz dzieci i nie mozesz. Wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Może chce żebyś teraz ty mu robotę załatwił, bo w IT się usrało Ja bym nie jechał, będzie ci opowiadał jak śpi do 12 w weekendy i rucha na potęgę. Walić go, pobaw się lepiej z dzieciakami. Piszę to bez szydery, ale ja jestem mocno tatek i każdą wolną chwilę poświęcam na zabawę z córką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 6 godzin temu, mcp napisał(a): Piszę to bez szydery, ale ja jestem mocno tatek i każdą wolną chwilę poświęcam na zabawę z córką. I do przodu. Uwierz mi, za 15 lat te szydzące pupcie i inne przegrywy będą płakały, jak to ich życie jest puste i bez celu. Ty będziesz za to ogrywał sobie gierki ze świadomością wyprodukowania fajnego stworzenia, z którym będziesz miał zajebisty kontakt do końca swych dni nie słuchać graczy-przegrywów i ich zakręconego światopoglądu opartego twitterem i youtubem, to jest klucz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Oho. Ruda zdecydowała że figarowie są gotowi na dziecko Z resztą ja nigdy nie szydziłem z tatuśków, nie jestem tym bezdzietnym osobnikiem który dzięki temu że nie ma potomka lata na śniadanie do nowego jorku co weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 3 godziny temu, Figaro napisał(a): będą płakały, jak to ich życie jest puste i bez celu Potwierdzam, to jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 047 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 3 hours ago, Figaro said: I do przodu. Uwierz mi, za 15 lat te szydzące pupcie i inne przegrywy będą płakały, jak to ich życie jest puste i bez celu. Co za bullshit. Od kiedy posiadanie dzieci jest jedynym i słusznym sposobem do spełnienia i szczęścia? Jak masz dzieci to automatycznie twoje życie jest pełne i ma cel, a jak nie masz to jest puste i bezcelowe? Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Oczywiście, że nie. Sam nie wiem czy figarszcze ironizuje czy pisze na serio, bo rzucił kilka frazesów, zabrakło tylko tekstu o szklance wody na starość. Zaje.bisty kontakt do końca swoich dni? No różnie z tym bywa, bardzo różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Chciałem pupciowi zajść za skórę, żeby się obudził i zaczął szukać pannicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Kiedy to pannice nigdy nie chcą bąbla Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 047 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 7 minutes ago, Figaro said: Chciałem pupciowi zajść za skórę, żeby się obudził i zaczął szukać pannicę. Ah to prowo suki, stęskniłem się Pupcio wie jak ruchać żeby nie płacić. Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 października Udostępnij Opublikowano 2 października Trochę beka z umoralniania, że dzieci są super jeśli ktoś ma inne zdanie. Jednakże sam jestem tatuśkiem od pół roku, a do tego tytułuje się graczem i wiecie kurwa co? Też wolę spędzić czas z synem niż przy konsoli, ale to jest raczej prosty wybór biorąc pod uwagę dzisiejszy stan gamingu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 3 października Udostępnij Opublikowano 3 października Nad dzisiejszym stanem dzieci też można się chwilę zastanowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 31 października Udostępnij Opublikowano 31 października Chodzicie ze swoimi dzieciakami na halloween? Co to za zjebane święto? Kiedyś dzieciaki łaziły, teraz sąsiedzi łażą z dzieciakami. Dorosły chłop przebrany za diabła i pełno bachorków. Juz nie otwieram jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 844 Opublikowano 31 października Udostępnij Opublikowano 31 października No pilnuję, bo jakiś Grzybiarz wkurwiony otworzy i jebnie jednemu czy drugiemu Halloween to żadne święto tylko zwyczaj. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 434 Opublikowano 31 października Udostępnij Opublikowano 31 października 3 godziny temu, iluck85 napisał(a): No pilnuję, bo jakiś Grzybiarz wkurwiony otworzy i jebnie jednemu czy drugiemu Halloween to żadne święto tylko wkurwiający zwyczaj. Ot co. Mała poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 844 Opublikowano 1 listopada Udostępnij Opublikowano 1 listopada No ja fenomenu tego też nie kumam. Podobało mi się na filmach amerykańskich. Do nas niby doszło w latach 90 ale nie pamiętam żeby dzieciaki łaziły i smęciły o słodkie. Od kilku lat jest wzrost tego zjawiska. Mi tam nie wadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 1 listopada Udostępnij Opublikowano 1 listopada To od paru lat jest to lazenie, Moze 5-7. Pewnie starzy ktorzy "tego nie mieli za dziecka a chcieli" zorganizowali niby dla swoich bombelkow Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 listopada Udostępnij Opublikowano 1 listopada Fajnie niech sobie łażą. Nie miałem cukierków i nie otworzyłem jednym to mi wysmarowali pianką do golenia wycieraczkę szkodniki jedne. Drugim już dałem chociaż po wafelku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi