iluck85 2 825 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No ja też kupuje i nie mam czasu ogrywać. Dostałem luzu przy Wukongu, bo mi siadło niesamowicie. Czasem pyta mnie czy nie gram. Nie chce mi się. W gierkę czy coś innego mogę zawsze porobić później, a czasu nie cofnę i już nigdy nie będzie dziecko takie samo. Albo kiedyś odrobię jak dziecko będzie samodzielne/starsze albo już nie dożyję tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Nie No wiadomo, że to trochę pół żartem pół serio. Ja tez na razie czekam aż mniejsze zacznie całe noce przesypiać bo teraz gry bez pauzy nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Ej ja myslalem, ze "psikus" to tylko tak symbolicznie, ze jak nie dostana cukierka to po prostu ida dalej A tu sie dowiaduje, ze smaruja go.wniarze pianka drzwi albo rozsypuja chrupki. Jak ku.rwa na koloniach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 11 minut temu, BRY@N napisał(a): Nie No wiadomo, że to trochę pół żartem pół serio. Ja tez na razie czekam aż mniejsze zacznie całe noce przesypiać bo teraz gry bez pauzy nie wchodzą w grę Może strategie turowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Mi raz w okno jajkiem zajebali xD ale w tym roku nikogo nie było, aż dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Mi raz w okno jajkiem zajebali xD ale w tym roku nikogo nie było, aż dziwne Wykluczyli cię z ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu U nas jak ktoś nie otworzy, to idą dalej. Najmłodsza sąsiadka- chyba 4 lata była najpóźniej, po 21 i już nic nie mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 27 minut temu, Boomcio napisał(a): Może strategie turowe? Chyba w komplecie z poduszką do spania Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu No to ladny terror. Producenci slodyczy lubia ta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 11 minut temu, BRY@N napisał(a): Chyba w komplecie z poduszką do spania Przeciągniesz turę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 42 minuty temu, Mejm napisał(a): Ej ja myslalem, ze "psikus" to tylko tak symbolicznie, ze jak nie dostana cukierka to po prostu ida dalej A tu sie dowiaduje, ze smaruja go.wniarze pianka drzwi albo rozsypuja chrupki. Jak ku.rwa na koloniach xD Przyzwolisz na te chrupki to co bedzie za rok? Gownem ufajdaja klamkę? Jeszcze chodzą bachory ze starymi. Dzieci - wiadomo, małe iq, ale starzy durni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ja bym na drzwiach nakleil sobie napis "there were candies here. they're gone now.". I moze zdjecie arta terrifiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi