OldMuffin 9 Opublikowano niedziela o 19:11 Opublikowano niedziela o 19:11 A może jej prawdziwy ojciec jej studia opłaci? 1 Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano niedziela o 19:13 Opublikowano niedziela o 19:13 1 minute ago, OldMuffin said: A może jej prawdziwy ojciec jej studia opłaci? Masz na myśli biologiczny? Bo prawdziwszego ode mnie nie ma. I nie, nie zapłaci lol Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano niedziela o 19:17 Opublikowano niedziela o 19:17 Wyślij ją na studia do Polski Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano niedziela o 19:38 Opublikowano niedziela o 19:38 36 minut temu, Homelander napisał(a): Ten kredyt na studia to pułapka na całe życie potem. Najgorsze co można sobie zrobić. A to mnie ciekawi. Jak nie masz stypendium, to bierzesz krechę i to jest koło miliona za te znane uczelnie? I jak to potem wygląda ze spłatą? Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano niedziela o 19:45 Opublikowano niedziela o 19:45 6 minutes ago, iluck85 said: A to mnie ciekawi. Jak nie masz stypendium, to bierzesz krechę i to jest koło miliona za te znane uczelnie? I jak to potem wygląda ze spłatą? No normalnie. Masz miesięczne raty i spłacasz Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano niedziela o 19:48 Opublikowano niedziela o 19:48 I z tego miliona ile się robi? Kiedyś czytałem, że te lepsze uczelnie to młody człowiek wchodzi w dorosłe życie z milionem kredytu... Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano niedziela o 19:57 Opublikowano niedziela o 19:57 5 minutes ago, iluck85 said: I z tego miliona ile się robi? Kiedyś czytałem, że te lepsze uczelnie to młody człowiek wchodzi w dorosłe życie z milionem kredytu... No medyczne czy prawnicze te lepsze tyle będą kosztować. Zwykłe to 100-200 tysi. Plus odsetki. Zaczynasz życie z długiem wartości domu. Już pół biedy jak faktycznie z tymi studiami zarabiasz jakąś sporą kasę. Ale wiadomo jak to jest. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano niedziela o 20:05 Opublikowano niedziela o 20:05 I ten system tam działa od lat- płatna edukacja wyższa. Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano niedziela o 20:10 Opublikowano niedziela o 20:10 3 minutes ago, iluck85 said: I ten system tam działa od lat- płatna edukacja wyższa. System w Stanach działa w ten sposób, żebyś zawsze miał do spłacania jakieś długi. Szkolne, medyczne, hipoteke, leasingi, karty kredytowe i tak dalej. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano niedziela o 20:39 Opublikowano niedziela o 20:39 Toć chyba większość świata do tego dąży, od kiedy pojawił się kapitalizm i Żydzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi