Opublikowano 26 listopada 20186 l Ten mój cybex w obie strony mozna ustawic. Trzeba zdjąć z bazy i przelozyc, obracania nie ma. Nie chcialem nawet obrotowego bo to kolejny potencjalnie słaby punkt konstrukcji.
Opublikowano 26 listopada 20186 l A kumam, nie pamietam, musialbym poszukać na stronie producenta, do kazdego modelu auta maja schemat ktore siedzenia są obslugiwane.
Opublikowano 26 listopada 20186 l No bo to by było zayebiste, dzieciak widzi tate, i cały samochód, a tak z tyłu odwrócony, pół biedy jak ktoś jedzie z tyłu. Ale wtedy żonki za kolanko się nie chwyci... No nie wiem nie wiem.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Lusterko ma i sie gapi widzac nas tak teraz jest poki ma kolyske tyłem do 13kg. Kumpla dzieci siedziały do 4 r.z. tyłem i zadowolone, bo nie znaja innej opcji. Pozniejszy fotelik juz pewnie wezmę przodem gdy dzieciak silniejszy bedzie, szyja nie taka wiotka. Teraz to jak opadajacy ciezarek na patyczku. Edytowane 26 listopada 20186 l przez _Red_
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ehhh, fajnie by było mieć znowu małego gluta. Czekam na coś od brata, ale ugrzęźli na staraniach o kredyt, nie chcą się gzić.
Opublikowano 26 listopada 20186 l A ja czekam az zacznie byc rozumnym kompanem, czyli pewnie za 2 lata może. Btw czulbym sie nieswojo z takim wehikułem na spacerku po nowej hucie xD https://patiimaks.pl/612-wozki-wielofunkcyjne/wozek-2w1-priam-jeremy-scott-fotelik-cybex.html
Opublikowano 26 listopada 20186 l Wygląda jak komplet do boskich skarpetobutów Bundy'ego. Nie czekaj na nic red, ciesz się z tego co jest, czas zapie,rdala jak poyebany.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l @milan luknij jeszcze na to odnośnie jazdy tyłem vs przodem https://fotelik.info/pl/news/foteliki-przodem-czy-tylem-prawdziwa-historia-+-video-z-testow-zderzeniowych,896.html Jak sobie pomyślę, że miałoby pourywać maluchowi kręgi szyjne to aż mnie ciary biero
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Fotelik po wielu dniach narad z Marzeną wzięliśmy Be Safe montowany przodem na pasy bez isofixa. Kupiliśmy w sklepie stacjonarnym Bobowózki, który serdecznie polecam za fachowość obsługi. Montowany yłem odpadał bo syn jest wysoki jak na swój wiek i ma długie nogi, poza tym na myśl o ubrudzonym oparciu od bucików dostawałem gorączki. Fotel sprawuje się ok póki co. Jak u was z przeziębieniem u dzieciaków bywa? Moje tamagotchi poszło do żłobka i po kilku dniach dostało mega katar, kaszle i generalnie apetyt słaby. Bieganie po lekarzach też syf - ten kraj jest chory. Lecimy z inhalacjami. Polecam inhalatory firmy Sanity. Dla mniejszych dzieci jest końcówka w postaci smoczka. @_Red_ Jak u twojego asa ze zdrowiem? Miał już 1 katar. Ile ma zębów? U mnie 8.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Balbym sie ponizej 1.5 roku sadzac dzieciaka przodem, no ale zycze bezpieczeństwa (serio). By uniknąć zabrudzen kupiliśmy folie na te cześć kanapy. Byl chory pare razy na ogolne przeziebienie, najgorzej z odsysaniem kataru (strasznie się wyrywal przed "Katarkiem" do odkurzacza). Od 2 tyg zabieramy do żłobka to pewnie przyniesie sporo świństw po drodze.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l 38 minut temu, mozi napisał: 2018 i żłobek? Czemu tak? Jedna ważna sprawa - dajesz napiwki?
Opublikowano 21 grudnia 20186 l I co - warto mieć tego guwniaka czy nie Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Figaro
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Nie serio pytam - jaki jest powód (poza kasą) dla którego daje się dziecko do żłobka. No chyba że mama pracuje w korpo i już jest potrzebna.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Bo po roku oboje rodziców pracuje, bo zona robi specjalizacje i musi wrocic po macierzynskim. Bo dziadkowie od 100 do 400km stad. Bo niania to od 2500 zl na miesiąc i nie chcemy obcej baby w domu. Bo zlobek jest w lokalu obok i zajmuje 5 minut by go odstawic. Bo ma tam opieke, inne dzieci do poznawania a nie w kolko dom i dom. Nie rozumiem pytania o 2018 i zlobki, do przedszkola i szkoły tez pewnie wstyd bedzie puscic.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Easy faker nie spinaj się tak. Przecież napisałem że głównym powodem jest powrót mamy do pracy. Planujecie drugie tak btw jeśli wolno zapytać?
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Nie spinam, po prostu zdziwilo mnie pytanie, rownie adekwatne jak moje o szkole. Na tym forum troling w stylu "X w roku 2018 Xdddd?" zwykle prowokuje do pustej dyskusji, ale podalem ci zatem kilka powodow. Nie wiem kiedy drugie, nie myslimy na razie.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l No mozi troche sie osmieszyl. Powodow do tych redowych mozna by dodawac.