Skocz do zawartości

Rodzicielstwo

Featured Replies

Opublikowano

U nas kombo woda morska, inhalacje (nebulizatorem) z sola fizjologiczna a po tym zmiękczeniu odkurzacz i ustawienie katarka pod dobrym kątem, az nagle z zatoki potrafi wyskoczyć pół litra. Ciarki z ulgi przechodzą. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 180,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Katarek? Ciagnac az mozgowina sie nie pijawi.

Opublikowano
12 minut temu, _Red_ napisał:

U nas kombo woda morska, inhalacje (nebulizatorem) z sola fizjologiczna a po tym zmiękczeniu odkurzacz i ustawienie katarka pod dobrym kątem, az nagle z zatoki potrafi wyskoczyć pół litra. Ciarki z ulgi przechodzą. 

To widocznie ciągle coś źle robię. Spróbuję pod innymi kątami. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W bjedro promocja na artykuly purchlakowe -15 zl na kazdy zakup artykulow dzieciecych na kwotę powyżej 45 zl. Pampersy kosztują 55 zl za ok 90 sztuk (co juz jest tanie) a wychodzi docelowo po 40 zl (rekord swiata). Polazlem po cole a wyszedlem z 4 paczkami.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Ja tylko dada premium. 100 sztuk za 45 zikos ostatnio. Dzieciak ma jakąś reakcję alergiczną na pampersy.

Opublikowano

Spokój, osiąganie celu, bliski kontakt z dzieckiem, o to  chodzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A spłodziłeś już jakieś, że wiesz czy co?

U mojego synka żłobek zbiera żniwo. 1340 zł na miesiąc i dzieciak jest tam średnio 10 dni w miesiącu bo pozostałe w domu chory. Teraz trochę wyzdrowiał to od dzisiaj znowu gorączka 39 stopni prawie i kaszle. Jutro lekarz i na wychowawczy trzeba iść bo ostatnio żona była. @_Red_ Jak u ciebie?

Opublikowano

Widzę, że co niektórzy mają etap żłobka. Tak jak piszesz @Krystyna JJanda to jest całkowicie normalne. Mój jak chodził do żłobka to tak z 3-4 dni był, a potem tydzien albo dwa chorował i tak cały czas, można normalnie o(nene)ieć... Moja przez cały okres żłobka nie mogła iśc do pracy. Teraz młody chodzi do przedszkola i już jest lepiej, ale też do rewelacji jeszcze brakuje. Ostatnio przed nowym rokiem dostał zapalenie uszu, no to antybiotyk siedział 5 dni w domu. Po nowym roku wrócił do przedszkola po trzech dniach dostał temperatury i znowy nawrót zapalenia uszu, znowu antybiotyk tym razem 7 dni... Teraz do przedszkola chodzi dopiero 2 dzień i już ma troche katar. Strach się bać co będzie dalej...:unknown:

Edytowane przez Milo

Opublikowano
14 minut temu, II KoBik II napisał:

Slabe te dzieci teraz tak jak te jełopy dorosłe w pracy. Katarek i juz pizda gleba. Umiera. :reggie:

Chłopie teraz są takie choroby, że tablica mendelejewa sie chowa ;)

Edytowane przez Milo

Opublikowano
Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał:

A spłodziłeś już jakieś, że wiesz czy co?

U mojego synka żłobek zbiera żniwo. 1340 zł na miesiąc i dzieciak jest tam średnio 10 dni w miesiącu bo pozostałe w domu chory. Teraz trochę wyzdrowiał to od dzisiaj znowu gorączka 39 stopni prawie i kaszle. Jutro lekarz i na wychowawczy trzeba iść bo ostatnio żona była. @_Red_ Jak u ciebie?

Drugi tydzien zajmuja sie nim raz jedni raz drudzy dziadkowie bo kończy chorobe po antybiotyku. Teraz pewnie jak wroci do zlobka na chwile to oslabiony złapie kolejne guvno.

Opublikowano
  • Autor

A mój pies miał sra.czkę wczoraj po pasztecie i został sam w domu. Jeszcze zapalenie spojówek mu chyba wraca.

Opublikowano

Jakbym był psem i ktoś by mnie pasztetem uraczył to bym mu nas.rał do butów. :lapka:

10 godzin temu, II KoBik II napisał:

Slabe te dzieci teraz tak jak te jełopy dorosłe w pracy. Katarek i juz pizda gleba. Umiera. :reggie:

Idź sobie o gierkach popisz bo o tym masz pojęcie. 

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Kobik zdejmij już heł vr z głowy bo Cię poniosło nie do tego tematu co chciałeś. 

Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał:

A mój pies miał sra.czkę wczoraj po pasztecie i został sam w domu. Jeszcze zapalenie spojówek mu chyba wraca.

Tym to raczej powinieneś się tutaj pochwalić

Opublikowano
7 minut temu, krupek napisał:

Pies też człowiek.

Według kościoła i Pisu, nie

Edytowane przez Milo

Opublikowano
17 minut temu, grzybiarz napisał:

prze(pipi)ane urodzić się z taką wadą :/
Tak jak widzę małe dzieciaki w okularach i grubych szkłach.

Pewnie, że najlepiej żeby maluchy były zdrowe ale z dwojga złego lepiej jak maluszek ma tak od początku niż jak nagle zapadnie na jakąś chorobę. A do filmiku co Milan wrzucił oczywiście się popłakałem więc dziękuję bardzo. Krzywda dziecka dla mnie najgorsza. :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Podstawowe szczepienia, żadne pięć w jednym plus ospa lub odra (nie pamiętam teraz dokładnie). Jakoś wszyscy byliśmy szczepieni, zyjemy i nie było wielu chorób. Teraz naczytają się w internetach, że szczepienia są beee i wracają choroby cywilizacyjne.