WisnieR 2 700 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dobra dobra spałem sobie właśnie 2 godziny bez przerwy. Super uczucie. Wyśpię się za rok....xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 To jakies trefne modele macie xd ja wczoraj skonczylem platynke w sekiro wbijac a cale gotowanko i wiekszosc sprzatania na mojej glowie jak zona mlodego karmi albo odsypiaja xd kupy tez zmieniam, a jak, takze z tym grankiem to luzna guma Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Pierwsze 3 miesiące to bym hardkor. Spanie to był rarytas większy od sztabki złota Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Gratulacje wszystkim nowym tatusiom. U mnie rok i 8 miechów na liczniku. Mały biega, skacze, jeszcze nie gada ale za to gra ze mną w piłkę i jak wspomnę sobie pierwsze dni i miesiące to teraz jest luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jezu wujjek co sie z toba dzialo? Przyznaj sie gdzie zakopales zwloki milana. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 godzin temu, WisnieR napisał: Jezu jeszcze nigdy nie byłem tak niewyspany.... Ile to będzie trwało zanim zacznie przesypiać noce? Teraz to jest pikuś zobaczysz jak zaczną iść zęby albo się rozchoruje i zacznie żigać w nocy. 5 godzin temu, _Red_ napisał: Spanie xD Pierwsze pol roku spanie 5h z przerwami, potem wzglednie lepiej, ale i tak 2 pobudki w nocy na picie, pieluche a potem o 5:30 juz i tak jest na nogach i chce sie bawic. Spanie xd Młody się nie poerdoli w tańcu wie od ojca że czas to pieniadz i nie ma co spać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dud.ek 2 043 Opublikowano 18 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Widze, że tu ostra amatorka i problemy z jednym bombelkiem. Niektórzy dostają wiecej od życia, tak było w moim przypadku jak sie dowiedziałem, że baba jest w ciąży mnogiej. Początkowe przerażenie z czasem przerodziło sie w niedowierzanie. Dopiero jak zobaczyłem w szpitalu zrozumiałem, że to nie są jakieś jaja. Dzisiaj najstarszy syn ma prawie 5 lat i gra z tatą na konsolach, a dziewczynki niedługo będą miały roczek. Jaki to był rok? Ciężki ale też satysfakcjonujący bo jakoś dajemy rade, mamy dużą pomoc dziadków. Skosztujemy czasem życia typu wyjście do kina, raszta czasu to walka o przeżycie. Każda chwila teraz jest cenna i człowiek docenia czas który ma tylko dla siebie. Jak ktoś myśli, że sie nie da to niech potrzyma piwo.. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Piękne Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 1,5 k co miesiąc 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ja to chyba wolałbym odejść i płacić alimenty i grać w gierki do porzygu 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 2 godziny temu, krupek napisał: 1,5 k co miesiąc żuberek po robocie i to jest życie, muwie ci Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jak żona się zapytała kiedy drugie to w myślach szukałem lotu do Kanady.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 A to jest jakiś problem powiedzieć że nie chcesz 2 dziecka tylko od razu Kanada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Możesz nawet nadmienić, że co do tego pierwszego też nie jesteś przekonany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 To taka metafora coorva. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Urgent announcement: W biedronce Dady extra soft karton podwojny (ponad 68 sztuk) za 19.99 zl przy braniu dwoch sztuk Wzialem zapas chyba na pol roku btw jak ojcostwo sie zmienia z czasem to ja pierdziele. Pol roku temu mialem kryzys i pisalem tu, ze bym zakneblowal drącego sie wiecznie stwora, a teraz jestem najszczesliwszy pod słońcem. Mlody nie ma jeszcze dwoch lat, a mowi, liczy, bawi sie ze mną, smieje, budujemy bazy z poduszek, toczymy bekę z głupot. Fajna sprawa i cholernie wdzięczna. Edytowane 18 Października 2019 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 14 godzin temu, Dud.ek napisał: Widze, że tu ostra amatorka i problemy z jednym bombelkiem. Niektórzy dostają wiecej od życia, tak było w moim przypadku jak sie dowiedziałem, że baba jest w ciąży mnogiej. Początkowe przerażenie z czasem przerodziło sie w niedowierzanie. Dopiero jak zobaczyłem w szpitalu zrozumiałem, że to nie są jakieś jaja. Dzisiaj najstarszy syn ma prawie 5 lat i gra z tatą na konsolach, a dziewczynki niedługo będą miały roczek. Jaki to był rok? Ciężki ale też satysfakcjonujący bo jakoś dajemy rade, mamy dużą pomoc dziadków. Skosztujemy czasem życia typu wyjście do kina, raszta czasu to walka o przeżycie. Każda chwila teraz jest cenna i człowiek docenia czas który ma tylko dla siebie. Jak ktoś myśli, że sie nie da to niech potrzyma piwo.. Zazdro, za rok z kawalkiem bedzie mega. Ja bym mogl miec i ze czworke tylko te ciąże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Najpierw zdjecie w samych skarpetach i Luna w wyrze a na kolejnym trzy gow.niaki. No nie wiem co tak slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Tez o tym pomyslalem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) przypadkiem strzelić trójkę i przy otwartych granicach nie wyjechać do Berlina czy innego Grazu, żeby wieść spokojne życie? no jest w tym jakiś heroizm Edytowane 18 Października 2019 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak tam tatusie forumowi? Okres jesień / zima to zwiększone ryzyko infekcji - ja już na l4 z moim łobuzem. Katar mu się leje z nosa, biega po chacie i krzyczy na tv żeby mu piosenki z yt włączyć. Wasze pociechy też kochają oglądać teledyski z kuleczkami, jesteśmy jagódki czy inne hiciory od dina i diny? Jezzzusku jak to w głowie miesza i zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Cocomelon, masza i niedzwiedz, bing i flop. To mogloby grać 24h :f Katar powoli się zaczyna, ale odkurzacz w ruch i czyścimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U mnie spongebob na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ok wykrakales, obudzil się z chrypą i swiszczącym kaszlem. No to odpalamy protokół: - cancel żłobek - umow pediatre - sprzatnij pluszaki z biurka i odpal home office. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi