mcp 1 999 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Dzięki za info, informuj nas na bieżąco. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 U mnie odwrotnie. Dzięki temu, ze od skończonego 1 r.z. juz zostawał w żłobku to dużo lepiej wpada w nowe otoczenie, np. pierwszy dzień w państwowym przedszkolu, dodatkowo z procedurami covidowymi, przebrnął bez płaczu, a to jakas masakra dla "świeżakow", którzy nigdy nie spędzili chwili bez rodziców. Wszyscy ustawieni w kolejce, dzieci odbierane od matki w holu przez obce zamaskowane osoby, zero czasu na adaptacje czy oswojenie się. Aha po 2 dniach obaj mamy katar. Chyba jeszcze istnieje zwykłe przeziębienie, czy teraz wszystko to już korona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jeszcze jest grypa Co prawda nie mam dzieci, ale jak moja bratanica miała 2 lata i poszła do przedszkola to była tragedia. 0 aklimatyzacji, histeria i płacz. Rok później to zmiana o 180 stopni i nie chciała z przedszkola wychodzić. Ale tak jak Red pisze, współczuję tym dzieciom, które teraz idą do przedszkola po raz pierwszy w takich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Pierwszy tydzień w przedszkolu po pół rocznej przerwie przez covida przeszedł w miarę gładko (tylko jeden dzień załamania bo jak inne dzieci płaczą to robi się jej smutno) i młoda chce chodzić. Oczywiście już wszyscy w domu mamy katar. Ciekawe czy w ogóle jutro nam dziecko przyjmą bo niby teraz byle lekki katarek i nie wpuszczają. Tak więc teraz gospodarka upadnie bo rodzice będą wiecznie na zwolnieniach lekarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) On 7/29/2020 at 1:52 PM, _Red_ said: Jaki fotelik na rower dla obywatela 16kg/98cm? Szukac czegoś w Decathlonie czy to raczej slaba jakość i bezpieczeństwo? Ofkors chce jeździć "spacerowo" po drodze rowerowej, bez szaleństw czy jakichś leśnych wybojów. O (pipi) redziu, ale rośnie Edytowane 7 Września 2020 przez Alpha Trion Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Mi się trafił syn co do żłobka się nie nadaje - chodził tam pół roku. Był czas na zaklimatyzowanie się. Nie chce mi się wdawać w szczegóły ale żłobek popsuł mi chłopaka i boi się skupisk/grup dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 9 hours ago, Jotrazydwa said: Mi się trafił syn co do żłobka się nie nadaje - chodził tam pół roku. Był czas na zaklimatyzowanie się. Nie chce mi się wdawać w szczegóły ale żłobek popsuł mi chłopaka i boi się skupisk/grup dzieci. Tego się właśnie obawiam wujas, żona musi wrócić do roboty, teściowa jest jeszcze młoda (53 lata) i pracuje, a moi rodzice sa 230 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dlatego my machnęliśmy drugie i żona ani nie wraca do pracy ani nie posyła pierwszego do żłobka. Nie wiem co za 2 lata ale 3go już nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 12 minut temu, WisnieR napisał: Nie wiem co za 2 lata ale 3go już nie chcemy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 W dniu 1.09.2020 o 15:31, Rozi napisał: A może poczekalibyście, aż wasze dziecko samo sobie wybierze płeć, hm? i minus od blubera za ten post :))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 11 godzin temu, WisnieR napisał: Dlatego my machnęliśmy drugie i żona ani nie wraca do pracy ani nie posyła pierwszego do żłobka. Nie wiem co za 2 lata ale 3go już nie chcemy U mnie babcia weszła do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Wszystkie babcie daleko, a ta najbliższa jeszcze pracuje Trudno dzielić czas na pracę i opiekę z jednym dzieckiem czasami. Ale przy drugim to ja bym wziął tacierzynski na te parę miesięcy z pewnością. Posiedziałbym w domu w pieluchach i zatęsknił za robotą. Edytowane 10 Września 2020 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Patrząc na znajomych i czytając czasem takie tematy cieszę się i czuję ulgę że mój syn ma już 28 lat i wychowaliśmy go na normalnie myślącego człowieka a nie wychowanego przez internet i celebrytów. Wyszedłem z woja zaraz urodził się synek następny rok odeszli moi rodzice i pomimo że było pod górkę to właśnie instynkt ojcowski dawał mi niesamowitą energię i siły aby przeć do przodu. Dzieci to w zasadzie jedyne co powinno się liczyć i być priorytetem gdy już się je ma. 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Syn 28 lat Wg forumowej skali wiekowej to juz prawie emeryt. Szacunek, że tacie chce się siedzieć na forum o grach dla dla dzieci W sumie pewnie też jeszcze z 15 lat tu posiedzę i zacytuje ten post xD Edytowane 11 Września 2020 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Może sprawdzał co syn tam przy tych internetach robił? W dniu 9.09.2020 o 23:09, Jotrazydwa napisał: Mi się trafił syn co do żłobka się nie nadaje - chodził tam pół roku. Był czas na zaklimatyzowanie się. Nie chce mi się wdawać w szczegóły ale żłobek popsuł mi chłopaka i boi się skupisk/grup dzieci. Wiesz co, moja córeczka skończyła 2 latka i też ma tak, że np na placu zabaw biega i jest ok, ale jak na ślizgawce robi się tłok, to się spina. Po mieście czy w sklepach, gdzie są tłumy, problemów nie ma. Taki okres... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 czyli rah moglby byc starym kanabisa? troche przyps być tak nakrytym przez starego na struganiu wariata w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Zaraz pyknie 50 latek. Dziadek Rah lubi nadal przysiedzieć przed ekranem i popykać w gierki dla dzieci tyle że właśnie wolę te kilka konkretnych które wgniotą mnie w fotel nie tylko grafiką ale też postaciami i emocjami czy historią a etap chwalenia się ilością skończyłem w erze piratów na ps1 i ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Nie kojarzę użytkownika rah, ale byłoby śmiesznie jakby w console wars triggerował go jego własny syn, pisząc 'solid snake je gó.wno xD". A rah by biegał po mieszkaniu, rzucał kur.vami i mówił, że jakby dorwał tego sama fiszera, to by mu łeb o hydrant rozpie.rdolił. mój stary jest fanatykiem gier wideo, cały pokój zaje.bany pudełkami... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Kiedy masz te 50 lat i jest spore ryzyko, że na forumku wlasnie dissujesz swojego syna, to trzeba uważać z pociskiem z serii "twoja stara". Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 6 hours ago, _Red_ said: Kiedy masz te 50 lat i jest spore ryzyko, że na forumku wlasnie dissujesz swojego syna, to trzeba uważać z pociskiem z serii "twoja stara". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) 8 godzin temu, rah napisał: Zaraz pyknie 50 latek. Dziadek Rah lubi nadal przysiedzieć przed ekranem i popykać w gierki dla dzieci tyle że właśnie wolę te kilka konkretnych które wgniotą mnie w fotel nie tylko grafiką ale też postaciami i emocjami czy historią a etap chwalenia się ilością skończyłem w erze piratów na ps1 i ps2. Rahu, nazwany przez Pasikowskiego* rahem, Bebekiem, ja o kilka zaledwie lat młodszy jestem. Gelerth na mnie młodzież w firmie woła. Ale nie znali wcześniej tego utworu, a czerpali aż zanadto z klasyki pasikowei (pipi)ami i (pipi)ami c'nie. u mnie dziatwa 16 i 18 lat, więc dziadzia robi w gierki i ryje beret z wszystkiego dooookoła. Edytowane 11 Września 2020 przez Boomcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Boomcio napisał: Edytowane 11 Września 2020 przez Boomcio Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 No i ,,git'' jak to się kiedyś mówiło na podwórku. Tak trzymać, ja jakoś patrząc po kolegach to nie skapcaniałem tak jak większość z nich i korzystam teraz z życia ile mogę bo krótkie jest. Oczywiście nie chodzi mi tylko o gry ale całokształt po pracy i na urlopach czyli wizyty w restauracjach, wyjazdy nawet na kilka dni gdzieś poza dom tylko we dwoje bądź solo jeżeli coś interesuje tylko mnie lub moją żonę itd. W ramach budżetu jaki możemy przeznaczyć ale planujemy większość z dużym wyprzedzeniem plus czasem spontan przy jakiejś okazji więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dziecko w wieku 22 lat? Moze jeszcze bylo planowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 5 minut temu, rah napisał: jeżeli coś interesuje tylko mnie lub moją żonę itd. W ramach budżetu jaki możemy przeznaczyć ale planujemy większość z dużym wyprzedzeniem plus czasem spontan przy jakiejś okazji więc nie jest źle. Rahu, mordeczko. Pisz na pw jak coś, to zrobimy na(pipi)kę starych weteranów U mnie, jaK młodzież opuści d9mostwo walimy total remont, gdzie na 250 m'kw użytkowej - my na parterze, a wyżej: sala kinowa z total wyciszeniem, Sauna z gotowych elementów + siłeczka z przawdziwego zdarzenia. Aktualnie w piwce pod domem jest siłka tj wyciąg góra/dół, drążek , dwie ławy i ok 150 kg cięzara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi