Opublikowano 25 listopada 20177 l Nie zanosi nie zanosi i 3h pozniej gowniak na swiecie. Jak mi was zal chlopaki xd powodzenia
Opublikowano 25 listopada 20177 l Herbatka z lisci malin, ruchanko i po schodach niech chodzi, albo podloge umyje. serio mowie, zawsze dziala.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Jak dobrze, że do szpitala można dojść pieszo 200m, gierkę na pauzie wystarczy zostawić
Opublikowano 25 listopada 20177 l Ja mam 16 km do szpitala. Zazdroszczę Red. Koło mnie otworzyli nowy szpital jakiś czas temu i oczywiście ten przeogromny budynek nie może mieć porodówki.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Może nie do końca akuratne jest otwieranie porodówki przy psychiatryku ;P
Opublikowano 27 listopada 20177 l szkoda że Wujaszek Jr się nie wyrobił w tym samym dniu Edytowane 27 listopada 20177 l przez c0r
Opublikowano 27 listopada 20177 l 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Danke sehr Myślałeś już o imieniu dla dziecka? W sumie Pawcio dobra propozycja
Opublikowano 27 listopada 20177 l Ale już ma jednego Pawcia, może P2, od Pawcio2? Szybko, zwięźle, oszczędność czasu i pieniędzy na atrament i tusz w papierach do podpisywania @_Red_ oczywiście gratki
Opublikowano 27 listopada 20177 l Red tylko go szacunku do pieluch ucz od razu, to kosztuje i burzy rownowage w excelu
Opublikowano 27 listopada 20177 l Po skończeniu studiów zapoda mu excela z wyliczeniami jak stary milana. Tak będzie.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Autor Koszty wychowania dziecka na fakturę VAT i wliczenie w koszta działalności rodzinnej.
Opublikowano 27 listopada 20177 l 1 godzinę temu, Masorz napisał: Myślałeś już o imieniu dla dziecka? W sumie Pawcio dobra propozycja No przecież ze nie bedziemy wymyslac imienia w kolejce do urzędu xD wszystko obcykane. Mam nadzieję, że u wujjka ok.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Godzinę temu, _Red_ napisał: Pielucha zmieniona. Juz rozumiem pojęcie "guwniak" dzieci tak szybko srają po wykluciu?
Opublikowano 27 listopada 20177 l Tak, bo wywala z siebie to, co miał jeszcze w jelitach z czasu ciąży.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Redziu gratulacje i zdrówka dla dzieciaczka. My czekamy dalej. Może w tym tygodniu.