mcp 2 078 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mówisz tak tylko dlatego, że chodził ci boso po mieszkaniu 1 Cytuj
_Red_ 12 129 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): A jakie zgrzyty mam między babą w domu? O panie… jeszcze teście się wpierdalaja a teściu to przecie ma IQ50. Ostatnio jak po nich wyjechałem na dworzec to nawet mi ręki nie podał. Buc jak chuj. O to z moja matka by sie dogadal. Z racji tego, ze nie wziąłem jej strony jak walczyła z moją żoną o jakieś paramedyczne pierdoły podczas ostatniej "wizyty" u nas to nawet na 40ke* mi z życzeniami nie zadzwoniła xd Nadal zapomina, ze to ona straci na tym, bo ja jej nie potrzebuje do niczego, a ona wnuków - jak najbardziej. *jakbym ja zapomnial o jej 70ce to by chyba mnie wydziedziczyla, ale w druga strone spoko, a nawet nie byłem przedmiotem tej awantury, jedynie nie chciałem jej przyklasnąć Cytuj
grzybiarz 10 415 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, _Red_ napisał(a): Nadal zapomina, ze to ona straci na tym, bo ja jej nie potrzebuje do niczego, a ona wnuków - jak najbardziej. Moja siora by Cię zdiagnozowała: „masz nieprzepracowane sprawy z dzieciństwa i stąd Twój syn taki agresywny”. Ja w takie pierdolenie nie wierzę, ale ona sama (będąc bezdzietna) daje mi takie rady. Cytuj
grzybiarz 10 415 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zacząłem czytać książkę „jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby do nas mówiły”. No nie powiem, ciekawe, dużo przykladow. Kiedyś to raczej pas był lekarstwem na wszystko. Nikt nie myślał by zrozumieć dzieciaka, tylko były kary - u dziadków np klęczeliśmy na ryżu. Pojebane czasy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi