Opublikowano 17 października 20177 l No fotkach zalatuje mi trochę Balalajką: Gdyby zrobili z niej taką badass women to nie miałbym nic przeciwko.
Opublikowano 17 października 20177 l myslalem, ze doda to bedzie jakis minutowy epizod, a tu z niej chyba chca badASSa zrobic xdd ona ma jakikolwiek warsztat do takiej roli?
Opublikowano 17 października 20177 l Jest piosenkarką, więc wiesz, gorzej niż "pkaz cyca poka zcyca pokaz cyca" nie będzie. A moze zaskoczyć.
Opublikowano 18 października 20177 l PITBULL POWRÓT PITBULLA Edytowane 18 października 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 18 października 20177 l Czuć, że władek jest jednak na uwięzi. Wyjdzie z tego gó,wno chyba :(
Opublikowano 18 października 20177 l ''Nie imituję stylu mojego znakomitego poprzednika.'' co? XD Tłumaczenie: Tamten typ spier.dolił sprawę, ja zrobię po mojemu i liczę że to się dobrze odbije na filmie
Opublikowano 18 października 20177 l Dodzie niech tylko zmodulują jakoś głos, bo jej barwa głosu jest ciężka dla ucha. Poza tym może i się sprawdzi jako badass. a sprawdziła się już w jakiejkolwiek innej roli? .. ... .... ... .... . ambitny ten Pasikowski ;/
Opublikowano 18 października 20177 l Pasikowski to byl dobry zawodnik, ale to nie jest nawet poziom andrzejka wajdy.
Opublikowano 19 października 20177 l pierwsze psy były jako tako realistycznym story (i bardziej dramatem). z dwójki zrobiło się już na maxa girojskie kino, udające amerykę, ale ratował go genialny Żmijewski. no liczę że choć stara ekipa pociągnie ten obraz Edytowane 19 października 20177 l przez nobody
Opublikowano 20 października 20177 l Ej zaraz, to oni kreca kontynuacje Pitbula czy Psow? Bo sie pogubilem xD
Opublikowano 20 października 20177 l Ej zaraz, to oni kreca kontynuacje Pitbula czy Psow? Bo sie pogubilem xD bezpieczny crossover
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Crossover będzie za kilka filmów. Chyba nadal jest phase 1 Patryk Vega Cinematic Universe.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Ciekawy pomysł, jednak musi mieć jakiś gimick tak jak pojawianie się Stana Lee w każdym filmie MCU. Tutaj proponuję wyciaganie z dupy psa członka w każdym filmie Patryka Vegi.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Cameo Karolaka jako ambasadora mrocznej strony kinematografii byłoby wisienką na torcie.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Podoba mi się! Od razu widać więcej fabuły niż w ostatnich pitbullach Vegi. Nie wiem jak jeden człowiek mógł zrobić pierwszego pitbulla a potem te śmieciowe Nowe porządki. Wierzę, że Władek jest w stanie uratować ten film.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Śmieciowe to były Niebezpieczne Kobiety. No trailer jest okej, cieszą stare mordy na ekranie.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Nie wygląda to dobrze, poza tym trailer pokazuje za dużo z fabuły, moim skromnym zdaniem.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l No słabo to wygląda, nie czuć w ogóle Pasikowskiego. Podoba mi się jedynie Barszczyk i wystrój komendy, jakby żywcem wyjęty z 07 zgłoś się Doda strasznie mnie irytuje, jeszcze gdyby nie miała kwestii mówionych to ok. Nie wiem czy to obejrzę w kinie.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Jest ok, ani to wczesny Vega, ani Pasikowski, Pazura powinien miec zakaz wstepu na plan za całokształt jaki odpie,rdala ostat,nio, legalizowanie Dody też nie do końca mi leży, teraz będzie nie tylko najmadrzejsza, najpiekniejsza najlepiej spiewajaca, to jeszcze najlepiej grajaca. Ale jest Nielat i inni, to wystarczy. Edytowane 23 stycznia 20187 l przez milan
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Dla mnie to wygląda trochę jakby Pasikowski realizował scenariusz Vegi a nie swój. Mam nadzieję, że to tylko kwestia montażu trailera. Mnie bardziej od Dody irytuje Dziędziel z tą jego manierą w głosie.