Skocz do zawartości

Pitbull: Ostatni Pies

Featured Replies

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Za chwilę premiera Botoksu, który będzie w stylu ostatnich Pitbulli, więc i tak Vega będzie miał swoje 5 minut. Chętnie obejrzę, bo to kolejny smrodny film, który dobrze się ogląda.

• Oficjalnie!   Dorociński potwierdził na swoim FB, że weźmie udział w realizacji filmu, napisał, że scenariusz jest świetny, szykuje się kapitalne kino. Czyżby opowieść o ostatnich miesiącach życia

Opublikowano

Prymitywny whitewashing, czarną wdowę powinna grać Olka Szwed

Opublikowano

myslalem, ze doda to bedzie jakis minutowy epizod, a tu z niej chyba chca badASSa zrobic xdd

ona ma jakikolwiek warsztat do takiej roli?

Opublikowano

Jest piosenkarką, więc wiesz, gorzej niż "pkaz cyca poka zcyca pokaz cyca" nie będzie. A moze zaskoczyć.

Opublikowano

Czekam na kolejną część: pitbull: jeszcze jeden pies

Opublikowano

PITBULL POWRÓT PITBULLA

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

Czuć, że władek jest jednak na uwięzi. Wyjdzie z tego gó,wno chyba :(

Opublikowano

''Nie imituję stylu mojego znakomitego poprzednika.'' 

co? XD

Tłumaczenie:

Tamten typ spier.dolił sprawę, ja zrobię po mojemu i liczę że to się dobrze odbije na filmie

Opublikowano

Dodzie niech tylko zmodulują jakoś głos, bo jej barwa głosu jest ciężka dla ucha. Poza tym może i się sprawdzi jako badass.

a sprawdziła się już w jakiejkolwiek innej roli? 

.. ... .... ... .... .

ambitny ten Pasikowski ;/

Opublikowano

Pasikowski to byl dobry zawodnik, ale to nie jest nawet poziom andrzejka wajdy.

Opublikowano

pierwsze psy były jako tako realistycznym story (i bardziej dramatem). z dwójki zrobiło się już na maxa girojskie kino, udające amerykę, ale ratował go genialny Żmijewski. no liczę że choć stara ekipa pociągnie ten obraz

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ej zaraz, to oni kreca kontynuacje Pitbula czy Psow? Bo sie pogubilem xD

Opublikowano

Ej zaraz, to oni kreca kontynuacje Pitbula czy Psow? Bo sie pogubilem xD

bezpieczny crossover  :sorcerer:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawy pomysł, jednak musi mieć jakiś gimick tak jak pojawianie się Stana Lee w każdym filmie MCU. Tutaj proponuję wyciaganie z dupy psa członka w każdym filmie Patryka Vegi. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podoba mi się! Od razu widać więcej fabuły niż w ostatnich pitbullach Vegi. Nie wiem jak jeden człowiek mógł zrobić pierwszego pitbulla a potem te śmieciowe Nowe porządki. Wierzę, że Władek jest w stanie uratować ten film.

Opublikowano

Śmieciowe to były Niebezpieczne Kobiety.

No trailer jest okej, cieszą stare mordy na ekranie.

Opublikowano

Nie wygląda to dobrze, poza tym trailer pokazuje za dużo z fabuły, moim skromnym zdaniem.

Opublikowano

No słabo to wygląda, nie czuć w ogóle Pasikowskiego. Podoba mi się jedynie Barszczyk i wystrój komendy, jakby żywcem wyjęty z 07 zgłoś się :) Doda strasznie mnie irytuje, jeszcze gdyby nie miała kwestii mówionych to ok. Nie wiem czy to obejrzę w kinie.

Opublikowano

Jest ok, ani to wczesny  Vega,  ani Pasikowski, Pazura powinien miec zakaz wstepu na plan za całokształt jaki odpie,rdala ostat,nio, legalizowanie Dody też nie do końca mi leży,  teraz będzie nie tylko  najmadrzejsza, najpiekniejsza najlepiej  spiewajaca, to jeszcze najlepiej grajaca.

Ale jest Nielat i inni, to wystarczy.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Dla mnie to wygląda trochę jakby Pasikowski realizował scenariusz Vegi a nie swój. Mam nadzieję, że to tylko kwestia montażu trailera. 

Mnie bardziej od Dody irytuje Dziędziel z tą jego manierą w głosie.