Skocz do zawartości

Pitbull: Ostatni Pies

Blaise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Nie imituję stylu mojego znakomitego poprzednika.'' 

co? XD

Tłumaczenie:

Tamten typ spier.dolił sprawę, ja zrobię po mojemu i liczę że to się dobrze odbije na filmie

Opublikowano

Dodzie niech tylko zmodulują jakoś głos, bo jej barwa głosu jest ciężka dla ucha. Poza tym może i się sprawdzi jako badass.

a sprawdziła się już w jakiejkolwiek innej roli? 

.. ... .... ... .... .

ambitny ten Pasikowski ;/

Opublikowano (edytowane)

pierwsze psy były jako tako realistycznym story (i bardziej dramatem). z dwójki zrobiło się już na maxa girojskie kino, udające amerykę, ale ratował go genialny Żmijewski. no liczę że choć stara ekipa pociągnie ten obraz

Edytowane przez nobody
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawy pomysł, jednak musi mieć jakiś gimick tak jak pojawianie się Stana Lee w każdym filmie MCU. Tutaj proponuję wyciaganie z dupy psa członka w każdym filmie Patryka Vegi. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podoba mi się! Od razu widać więcej fabuły niż w ostatnich pitbullach Vegi. Nie wiem jak jeden człowiek mógł zrobić pierwszego pitbulla a potem te śmieciowe Nowe porządki. Wierzę, że Władek jest w stanie uratować ten film.

Opublikowano

No słabo to wygląda, nie czuć w ogóle Pasikowskiego. Podoba mi się jedynie Barszczyk i wystrój komendy, jakby żywcem wyjęty z 07 zgłoś się :) Doda strasznie mnie irytuje, jeszcze gdyby nie miała kwestii mówionych to ok. Nie wiem czy to obejrzę w kinie.

Opublikowano (edytowane)

Jest ok, ani to wczesny  Vega,  ani Pasikowski, Pazura powinien miec zakaz wstepu na plan za całokształt jaki odpie,rdala ostat,nio, legalizowanie Dody też nie do końca mi leży,  teraz będzie nie tylko  najmadrzejsza, najpiekniejsza najlepiej  spiewajaca, to jeszcze najlepiej grajaca.

Ale jest Nielat i inni, to wystarczy.

Edytowane przez milan
Opublikowano

Dla mnie to wygląda trochę jakby Pasikowski realizował scenariusz Vegi a nie swój. Mam nadzieję, że to tylko kwestia montażu trailera. 

Mnie bardziej od Dody irytuje Dziędziel z tą jego manierą w głosie.