Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ktoś grał pierwszy raz i próbował się odnaleźć w świecie gry. 

Wizualnie jest rewelacja, czuć Obcego w każdym zakamarku tych pokrętnych lokacji. Co do strzelania to rzeczywiście jakoś tak słabo, ten celownik skupiający się na przeciwniku i rozpływający w chwili strzału. Hmm, dziwne to. 

• Odpowiedzi 362
  • Wyświetleń 39,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bez zaskoczenia. Pewnie znów powiesz, że robię CW, ale jak czytam o jakimś dealu MSu na jakąś mniejszą grę na wyłączność to wiem, że będzie potężny średniak z żółto na meta. Dla dobra rozmowy posłużę

• Nie przesadzamy.                

• „a a a allle bojówka się spruła” xddd

Opublikowano

I dlatego jest piękne :wub: Gdyby nie zrzyna z Gigera to bym ziewnął i olał, ale tak to trzeba sprawdzić.

Opublikowano

ja pierdykam, ale to sliczne :wub: kolejna gra po S2, RE8 i CP2077 dla ktorej chyba zloze sobie kombajn w nastepnym roku :master::ohboy:

Opublikowano

Uwielbiam pracę Geigera, kocham horrory, ale to wygląda po prostu słabo i nie sądzę, by gameplay porywał. Te gameplaye nie wywołują u mnie żadnych emocji.

Trochę obawiam się, że dostaniemy powtórkę z Agony :/

Opublikowano

Ano bo co ma wywoływać te emocje, 15 minut takich samych stworów i lokacji, jeden wielki nudny labirynt. Niby ma być obrzydliwie, ale jakoś tak dziwnie, że obrzydzenia zero, horroru zeru, do tego nudne strzelanie.

Opublikowano

Tyle lat developingu i wychodzi symulator łażenia po układzie pokarmowym z kiepskim strzelaniem.

Niezbyt mi się to podoba. 

Opublikowano

No raczej niewiele to zmieni jeżeli chodzi o odbiór gry, ale masz rację, przynajmniej nie będę płakał, że wydałem na to hajs.

No ale zobaczymy co tam pokażą jeszcze, póki co nuda.

Opublikowano
39 minut temu, u55r napisał:

Jest jaranko. Będzie granko. 

EYZKNcUXsAIS_9Z.jpg

To ja bym wolał białą wersję bez żadnych grafik. 

Opublikowano

No tu akurat pełna zgoda. 

Tak naprawdę nie wiadomo czym gra ma być, narazie wygląda na jakiś walking simulator ze strzelaniem. Klimat jest, ale reszta nie zachwyca. 

No zobaczymy 

Opublikowano

Mi się mega podoba. Lubię gierki ze srogim klimatem i nienarzucającą się treścią. Obok Stalkera najciekawsza przyszłoroczna (oby) premiera. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

coś wiadomo co z ta gierka .

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Prawdopodobnie przeniesione na 2022

The press release that was recently released detailing Kepler’s business model also mentions the titles expected to release next year. Interestingly, Ebb Software’s upcoming horror game, Scorn, is also classed as a 2022 release. This isn’t an official announcement of a delay, but considering that Microsoft recently said the game will be joining Xbox Game Pass on October 12th, and we’re yet to see or hear anything new from the studio with just over two weeks to go, a 2022 release doesn’t sound too far-fetched.

"The 2022 slate includes hotly anticipated titles such as Sloclap’s Sifu, Ebb Software’s Scorn, Awaceb’s Tchia, Alpha Channel’s Tankhead, and an unannounced title by A44," the statement reads.

https://www.trueachievements.com/n47184/scorn-delayed-report

https://www.resetera.com/threads/kepler-interactive-announced-the-first-global-game-publisher-co-owned-and-run-by-developers.492588/

Opublikowano

Będzie 6/10 i rekomendacja "dobrze że jest w gejmpasie" 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobrze by było gdyby wyszło z tego coś unikalnego. Oby tylko nie skończyło jak Agony. 

Opublikowano

Design i klimat robi ale tak to wielka niewiadoma.

Edytowane przez Daddy