Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No w końcu coś dla czego chciałbym kupić Xboxa. Już kilka lat temu, pokazali gameplay i był spoko, gorzej jak jednak skupili się na symulatorze chodzenia. Ale i tak się sprawdzi :D

• Odpowiedzi 362
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bez zaskoczenia. Pewnie znów powiesz, że robię CW, ale jak czytam o jakimś dealu MSu na jakąś mniejszą grę na wyłączność to wiem, że będzie potężny średniak z żółto na meta. Dla dobra rozmowy posłużę

• Nie przesadzamy.                

• „a a a allle bojówka się spruła” xddd

Opublikowano

Gierka, która miała wyjść na premierę konsoli ukaże się z dwuletnią obsuwą. Nie dobrze, ale może chociaż zdążą poprawić gameplay.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A co, mało Ci pomyłek po Psychonauts 2 i Halo Infinite? :kaz:

Opublikowano

może do trzech razy sztuka? 

Opublikowano

Wiadomo, nie nastawiam się na kosiora. Może co najwyżej w sferze artystycznej, bo stylóweczkę ma fajną, ale te gameplaye co je pokazywali... no nie wiem, co tak słabo.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Modelowy przykład przerostu formy nad treścią.

Opublikowano

To nie jest żaden nowy gameplay, jakiś patałach posklejał poprzednie prezentacje. 

Opublikowano

Ta gra to tzw. sleeper

Opublikowano

Dlatego liczę że to gierka na max 5-6h

Opublikowano

Nic specjalnego. Do designu oczy przywykną. Rozgrywka tępa jak drut się kroi. 

Opublikowano
3 godziny temu, Daddy napisał:

Dlatego liczę że to gierka na max 5-6h

Taaa, byłoby najlepiej, przejść jako krótką przegryzkę i elo. 

Opublikowano

Tempo DooMa to to nie jest. Znuży jak nic. Nawet jak przepakują to pięknymi cut-scenkami i designem. Jeśli gameplay będzie wolny, gra przepadnie. Prey świetnie to wyważył. Ależ to była cudna giera. 

Opublikowano

A ja właśnie na to liczę, krótkiego samograja ale z intensywną atmosferą. Zaległych i nadchodzących fpsów mam tyle, że wolę od czasu do czasu wrzucić coś "na raz" 

Opublikowano

A ja jednak wolę by gra była bardzo dobra i długa. Jak będzie taka o jakiej piszecie to normalny gracz i godziny nie wytrzyma. Ile można godzin grać w grę opartą w dużej części na strzelaniu i rozwiązywaniu zagadek jeżeli to pierwsze będzie słabe, a drugie polegać będzie na wciskaniu dwóch klawiszy by uruchomić maszynkę. Trochę mnie martwi że skupili się tylko na designie, 3 lata temu można było mieć nadzieję że pora teraz na gameplay.

Opublikowano

Dla kogoś kto sie interesuje uniwersum Obcego i Inżynierów ta gierka może być spełnieniem jego życia, zaś ktoś kto ma to w dupie może być meh.

Na pewno prezentuje się to oryginalnie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra wiadomość z tym że można zrobić/sprawdzić wszystko w 7-10h

• 3 tygodnie później...