Opublikowano 11 grudnia 20213 l No w końcu coś dla czego chciałbym kupić Xboxa. Już kilka lat temu, pokazali gameplay i był spoko, gorzej jak jednak skupili się na symulatorze chodzenia. Ale i tak się sprawdzi
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Gierka, która miała wyjść na premierę konsoli ukaże się z dwuletnią obsuwą. Nie dobrze, ale może chociaż zdążą poprawić gameplay.
Opublikowano 10 stycznia 20223 l No mówiłem, że gówno a wyszło GOTY. Może i tu trzeba pomóc szczęściu. No ale żarty na bok, sami widzicie, że wygląda to tak, że i moje czarnowidztwo tu niewiele wskóra.
Opublikowano 10 stycznia 20223 l Wiadomo, nie nastawiam się na kosiora. Może co najwyżej w sferze artystycznej, bo stylóweczkę ma fajną, ale te gameplaye co je pokazywali... no nie wiem, co tak słabo.
Opublikowano 16 kwietnia 20222 l To nie jest żaden nowy gameplay, jakiś patałach posklejał poprzednie prezentacje.
Opublikowano 17 kwietnia 20222 l Ślamazarnie się to porusza, nie wiem czy bym nie zasnął podczas sesji.
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l Nic specjalnego. Do designu oczy przywykną. Rozgrywka tępa jak drut się kroi.
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l 3 godziny temu, Daddy napisał: Dlatego liczę że to gierka na max 5-6h Taaa, byłoby najlepiej, przejść jako krótką przegryzkę i elo.
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l Tempo DooMa to to nie jest. Znuży jak nic. Nawet jak przepakują to pięknymi cut-scenkami i designem. Jeśli gameplay będzie wolny, gra przepadnie. Prey świetnie to wyważył. Ależ to była cudna giera.
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l A ja właśnie na to liczę, krótkiego samograja ale z intensywną atmosferą. Zaległych i nadchodzących fpsów mam tyle, że wolę od czasu do czasu wrzucić coś "na raz"
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l A ja jednak wolę by gra była bardzo dobra i długa. Jak będzie taka o jakiej piszecie to normalny gracz i godziny nie wytrzyma. Ile można godzin grać w grę opartą w dużej części na strzelaniu i rozwiązywaniu zagadek jeżeli to pierwsze będzie słabe, a drugie polegać będzie na wciskaniu dwóch klawiszy by uruchomić maszynkę. Trochę mnie martwi że skupili się tylko na designie, 3 lata temu można było mieć nadzieję że pora teraz na gameplay.
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l Dla kogoś kto sie interesuje uniwersum Obcego i Inżynierów ta gierka może być spełnieniem jego życia, zaś ktoś kto ma to w dupie może być meh. Na pewno prezentuje się to oryginalnie.
Opublikowano 9 maja 20222 l Zajebiste info. Nic mnie tak nie zniechęca do zaczynania nowych gier jak 20-30h na ukończenie tytułu.