Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja bardzo czekam na ten tytuł. 

Giera w klimacie Aliena/Prometheusza także mi w to graj. 

Odpalam ją późno w nocy, słuchawki na łeb i jest miodzio. Nie mogę się jej doczekać. 

• Odpowiedzi 362
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bez zaskoczenia. Pewnie znów powiesz, że robię CW, ale jak czytam o jakimś dealu MSu na jakąś mniejszą grę na wyłączność to wiem, że będzie potężny średniak z żółto na meta. Dla dobra rozmowy posłużę

• Nie przesadzamy.                

• „a a a allle bojówka się spruła” xddd

Opublikowano
2 godziny temu, maxoffe napisał:

Odpalam ją późno w nocy, słuchawki na łeb i jest miodzio. Nie mogę się jej doczekać. 

Te dźwięki są obrzydzające ale czaje że to celowy zabieg.

Opublikowano
Mi się wydaje, że ta gra to kolejny scam i nigdy nie wyjdzie albo będzie bardzo dużym zawodem

Wyjść wyjdzie, ale ciągle zapowiada się na chodzącą nude dla zrobienia kilku fotek.
Opublikowano

W cenie gamepassa może i być sredniaczkiem. Dla kilku godzin zabicia czasu te screeny i gameplay mnie przekonały. Nie oczekuje po Scorn epopeii na miarę Fire and Stone. :dunno:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer dobry... ale wtedy człowiek sobie przypomina jak wygląda gameplay.

Opublikowano

Trailer elegancki, ale poprzedni anemiczny jest wciaz z tylu głowy.

Opublikowano

Czuję, że ta gra wywali się na ryja po premierze. Poza projektem wszystko inne jest nudne, a ile damy radę patrzeć i doświadczać tego beksińskowo-gigerowego obrazu bez odruchów wymiotnych. 

Opublikowano

A ja nie mogę się doczekać, styl graficzny po ostatnim trailerze mnie całkowicie oczarował, mam nadzieję że jak już mechanika gry będzie słaba, to nie na tyle by zniechęcała do gry, niech będzie miłym dodatkiem do wizualiów. No i mam nadzieję że fabularnie będzie choć minimalnie zrozumiałe, a nie wejście na końcu do świetlanych drzwi i napisy. Tak długo pracują nad designem, mam nadzieję że zbudowali za tym jakąś historię.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

rzadki przykład gry obrzydliwej w dobrym tego słowa znaczeniu 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

development tej gry zaczał się 3-4 lata przed powstaniem gamepassa.

Opublikowano

oj, to tym bardziej nie wróży dobrze :/ 

Nieistotne jest jednak moje malkontenctwo - projekt jest intrygujący, niecodzienny co jest niesamowicie porządaną cechą w grach i trzymam kciuki aby tytuł okazał się czymś więcej niż symulatorem chodzenia 6/10 z gigerowskim settingiem.