Faka 3 979 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Lol. Spoiler Tak, taki mój komentarz wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 czemu lol? bardzo fajna długość, propsuję 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 17 minutes ago, Bigby said: Mój save pokazuje 4.5 godziny. Czyli wyjdzie około 6 godzin. Nieźle, ja od godziny nie ruszyłem jeszcze ani trochę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 11 minut temu, Figaro napisał: czemu lol? bardzo fajna długość, propsuję Idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 34 minuty temu, Bigby napisał: Zaczynam 5, ostatni akt. Nie spodziewałem się, że tak mi siądzie. A jak z osiągnięciami? Wpadają za samo przechodzenie po drodze czy coś ekstra trzeba robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Gierka skończona. Nawet mi siadło, super klimat. Ze 7 się należy jak nic jak ktoś lubi takie rzeczy. Pozostali niech odejmą 2 oczka. 900/1000 GS wpadło od razu, nie wiem co to ostatnie co nie zrobiłem. 4h 27 min pokazuje appka Xboxa. Edytowane 14 Października 2022 przez MarekCol Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Teraz, Colin napisał: A jak z osiągnięciami? Wpadają za samo przechodzenie po drodze czy coś ekstra trzeba robić? 11 z 12 dostaniesz za samo przejście. Brakujące osiągnięcie zrobisz tuż po ponownym rozpoczęciu gry podejmując inną decyzję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 4.5h? Oni to robili 6 lat? xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Pękło mi już 4h ale ogólnie to jestem zawiedziony jakością gry. Klimat i pomysł ciekawy, bardzo oryginalne jednak nie ma tego czegoś, że chce się grać. Dodatkowo przez kilka złych ruchów przez dużą część etapów byłem postacią na jednego strzała Bez energii i bez naboi. Męczące jak dla mnie. Dobrze wiedzieć, że to nie trwa dużej, bo bym pewnie nie skończył, a tak to chociaż spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Wy najpierw zagrajcie chociaż 30 minut, to się przekonacie czy chcielibyście więcej niż 6 godzin. 4.5 zajęło mi dojście do 5 aktu, nie ukończenie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 5 akt jest niesamowity, wizualnie oczywiście, bo gameplay w tej grze jest w najlepszym razie ok, przeważnie parszywy. Dobrze że chociaż jest później broń palna bo myślałem że do końca będę polował daremnie na te robale tym młotem. No ładna gra, design bardzo robi, ale te poziomy są krótkie i małe, gra wydłużona przez animacje robienia wszystkiego i wolny bieg. No i z 3 razy utknąłem w miejscu bez możliwości ruchu. Pojedynek z 3 robocikiem i końcówkę gry zostawiam sobie na jutro, za 40 zł było warto, szkoda tylko że tak długo zapowiadany ex na xboxa kończą się przeciętną grą na 1-2 wieczory ograną na laptopie podłączonym do TV. Kto będzie o tym pamiętał za tydzień. Edytowane 15 Października 2022 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 2 godziny temu, Rtooj napisał: szkoda tylko że tak długo zapowiadany ex na xboxa kończą się przeciętną grą na 1-2 wieczory ograną na laptopie podłączonym do TV. To chyba się wyklucza Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Fajne chodziło. Podoba mi się ten klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Jak ktoś hajpował Scorna to sam sobie jest winien. Zwyczajny tytuł na około 7/10. Może i do zapomnienia w tydzień (jak 90% gier każdego roku). Dla mnie po prostu przystawka przed nadchodzącymi Szczurami czy Bayonettą. edit: To też prawda Edytowane 15 Października 2022 przez Bigby 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Znowu Ci źli gracze mieli czelność oczekiwać po grze że będzie bardzo dobra Ciekawe czy twórcy gier wideo jak siadają do tworzenia to na starcie już mówią "robimy od początku średniaka żeby nie było hajpu i się ludzie nie czepiali że zjebaliśmy" 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Biedni gracze mieli oczekiwania lol. Toksyk extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: Znowu Ci źli gracze mieli czelność oczekiwać po grze że będzie bardzo dobra Ciekawe czy twórcy gier wideo jak siadają do tworzenia to na starcie już mówią "robimy od początku średniaka żeby nie było hajpu i się ludzie nie czepiali że zjebaliśmy" Pupcio, wiem że lubisz cyferki w porównaniach gierek, więc mesjasz gatunku klasycznego survival horroru, Tormented Souls, ma na OC 74 punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Teraz, Pupcio napisał: Znowu Ci źli gracze mieli czelność oczekiwać po grze że będzie bardzo dobra Ciekawe czy twórcy gier wideo jak siadają do tworzenia to na starcie już mówią "robimy od początku średniaka żeby nie było hajpu i się ludzie nie czepiali że zjebaliśmy" Już od pierwszych materiałów było widać, że chodzi się typkiem po korytarzach i ogląda Beksińskiego. A spotkałem już opinie, że ludzie spodziewali się prawdziwego survival horroru albo kolejnego Dooma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ja tam nic nie mam do gameplayu gry. Chodzonko zagadkowa formuła pasuje do klimatu gry ale chyba jeśli gra dostała takie oceny to nie do końca coś tam zagrało. W przyszłym miesiącu sobie pogram to się przekonam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 @Bigby jak ty podchodzisz do walki w tej grze? Trzeba sporo władować w wrogów, żeby padli, a jestem w chapterze 3 po zdobyciu broni palnej i mam tu grupkę 3-4 brzydali. Do tej pory robilem tak, ze uderzałem pneumatycznym penisem 2 razy i uciekalem, zeby nie oberwac i bron "naladowała sie", ale i tak czasem obrywalem rzygiem. Najgorsi sa ci co laza na 4 lapach, bo trzeba ich 5 razy uderzyc, a "kurczaki" wystarczy 2 razy. Brakuje w tej grze uniku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 10 minut temu, 20inchDT napisał: @Bigby jak ty podchodzisz do walki w tej grze? Trzeba sporo władować w wrogów, żeby padli, a jestem w chapterze 3 po zdobyciu broni palnej i mam tu grupkę 3-4 brzydali. Do tej pory robilem tak, ze uderzałem pneumatycznym penisem 2 razy i uciekalem, zeby nie oberwac i bron "naladowała sie", ale i tak czasem obrywalem rzygiem. Powinni ograniczyć walkę do absolutnego minimum albo najlepiej całkowicie z niej zrezygnować. Przy tej liczbie naboi nie da się wszystkich zabić, więc pozostaje tylko ucieczka. A jeszcze później dochodzi większy brzydal, to jeden magazynek nie wystarczy. Na szczęście w ręce wpada też shotgun, to chociaż ci mniejsi szybko padają. 12 minut temu, Pupcio napisał: Ja tam nic nie mam do gameplayu gry. Chodzonko zagadkowa formuła pasuje do klimatu gry ale chyba jeśli gra dostała takie oceny to nie do końca coś tam zagrało. W przyszłym miesiącu sobie pogram to się przekonam co i jak Po niektórych recenzjach to mam wrażenie, że niektórzy zagrali może 10 minut. W jednej było, że gra nie ma muzyki. A tu ambientu nie brakuje. I nie jest też tak enigmatyczna i skomplikowana jak to opisują. Nie ma się co oszukiwać, to jedna z tych gier, które albo podejdą Ci w całości (bo np. lubisz zagadkową formułę) albo od początku ją znienawidzisz i szybko odstawisz. Edytowane 15 Października 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Niech ta walka jest, ale zeby nie mieli tyle zycia. No kurde, przeciez oni sami w to grali i bez zadnych defensywnych umiejetnosci nie da sie wyjsc bez szwanku z walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Niech ta walka jest, ale zeby nie mieli tyle zycia. No kurde, przeciez oni sami w to grali i bez zadnych defensywnych umiejetnosci nie da sie wyjsc bez szwanku z walki. To przygotuj się na 4 rozdział. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 rozwejrze sie najpierw po tym pomieszczeniu przed podniesieniem broni i jak nic innego nie bedzie mi potrzebne z tamtego obszaru to w ogole z nimi nie bede walczyl. survival horror i oszczedzanie ammo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Oszczędzaj ile możesz, przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi