Opublikowano 16 października 20222 l 16 minut temu, Rtooj napisał: później nie ma nic wielce trudnego Czytałem juz kilka postów, że przejście gry bez podpowiedzi jest niemożliwe
Opublikowano 16 października 20222 l Ja się mega wkręciłem, bo te wszystkie okropne obrazy jeszcze nigdy nie były tak piękne, do tego udźwiękowienie stoi na najwyższym poziomie, warstwa logiczna w ogóle mnie nie męczy. Klimat gry jest niesamowity, a oszczędna treść tylko go potęguje. Kolejny nietuzinkowy tytuł ląduje w dniu premiery w usłudze Xbox Game Pass.
Opublikowano 16 października 20222 l Ja tylko po uwolnieniu biedaka z 1 aktu, sprawdziłem w necie po co była ta maszynka z łychą. Bo nie szło nic z nią zrobić.
Opublikowano 16 października 20222 l 3 minuty temu, easye napisał: i do czego była? Alternatywny sposób zdobycia pomocnej dłoni
Opublikowano 16 października 20222 l 15 minut temu, 20inchDT napisał: Czytałem juz kilka postów, że przejście gry bez podpowiedzi jest niemożliwe Gracze
Opublikowano 16 października 20222 l Bez problemu da się przejść bez podpowiedzi, w ogóle to nie jest wiele zagadek a wszystkie da się ogarnąć w kilka minut. Nie wpadł mi aczik za pierwszy rozdział, trzeba jeszcze raz początek przejść? Bo tylko tego mi brakuje
Opublikowano 16 października 20222 l I 2 osobne achievementy, dlatego trzeba ten etap powtórzyć. A co do trudności zagadek. Niech takie osoby lepiej nie zabierają się za np. Monkey Island. Tu wystarczy tylko cierpliwość i trochę spostrzegawczości.
Opublikowano 16 października 20222 l Można powiedzieć, że zagadki wymagające jak na dzisiejsze standardy i giereczkowe IQ przeciętnego gracza. Druga sprawa, że gry są coraz łatwiejsze i wymagają mniej myślenia, to rozleniwia umysł.
Opublikowano 16 października 20222 l Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco
Opublikowano 16 października 20222 l Skończyłem. Wszystkie acziki, Spoiler 9h wg konsoli, gdzie sporo to idle w menu. i ocena 3/6. Przepiękna oprawa audiowizualna zabiera człowieka niczym kasowy film w kinie ale walka i powtarzanie checkpointów kompletnie zabija immersję.
Opublikowano 16 października 20222 l 14 minutes ago, Dr.Czekolada said: Skończyłem. Wszystkie acziki, Reveal hidden contents 9h wg konsoli, gdzie sporo to idle w menu. i ocena 3/6. Przepiękna oprawa audiowizualna zabiera człowieka niczym kasowy film w kinie ale walka i powtarzanie checkpointów kompletnie zabija immersję. Nie no nie przesadzajmy z pięknością oprawy.
Opublikowano 16 października 20222 l 54 minuty temu, Metoda napisał: Czemu? Co w niej nie tak? Może zbyt groteskowa co dla niektórych Ogółem gore niezłe a szczególnie Spoiler 5 akt spokojnie przebił dla mnie pod tym względem pierwszego Prey czy Quake 4.
Opublikowano 16 października 20222 l 1 godzinę temu, Michał102 napisał: Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco Przynajmniej na początku vibe bardziej w stylu "Alien" i "Prometeusza".
Opublikowano 16 października 20222 l 2 godziny temu, Michał102 napisał: Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco Jak cię takie klimaty nie jarają to po co się zmuszać? Zagraj w coś innego bo Scorn nie przypadnie każdemu.
Opublikowano 16 października 20222 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Nie no nie przesadzajmy z pięknością oprawy. Nie przesadzamy.
Opublikowano 16 października 20222 l Trzeba przyznać, że otoczka tego koszmaru i tej obecnej bezsensowności tam jest przytłaczająca. Niezły szpil
Opublikowano 16 października 20222 l Po prostu coś innego niż zwykle, przyciąga zwyczajnie. Zwłaszcza w nocy na słuchawkach
Opublikowano 16 października 20222 l Oprawa audiowizualna to z pewnością coś wyjątkowego, wygląda jednocześnie pięknie i ochydnie. Ale z drugiej strony odstraszją mnie trochę wasze wrażenia na temat gameplayu. Jest jakaś szansa, że zbalansują lepiej walkę i ogarną lepiej checkpointy? Wypowiadali się twórcy na ten temat?
Opublikowano 16 października 20222 l Chciałbym aby to zrobili. Nawet jeżeli musielibyśmy się doczekać jakiejś Definitive Edition czy innej Director's Cut. Skończyłem ją i pomimo niskiej oceny jaką dałem czuję, że kiedyś pewnie jeszcze ją odpale chociażby po to by znowu zobaczyć te odjechane do perfekcji lokacje.
Opublikowano 16 października 20222 l Pocieszające jest to, że tej walki aż tak dużo nie ma. Bigby trochę nastraszył, ale amunicji i leczenia mi nigdy nie brakowało. Próbowałem oszczędzać ammo, a potem zostawiałem w połowie pełne stacje. Ten "shotgun" to też niezła kosa, bo ma spory zasięg. Potworki mi się raz tak ustawiły, że po strzale 3 padły na raz.
Opublikowano 16 października 20222 l Mało jest walki bo i gra krótka, trzeba przestawić się na tryb starszych gier gdzie checkpointy nie były co pomieszczenie