20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 16 minut temu, Rtooj napisał: później nie ma nic wielce trudnego Czytałem juz kilka postów, że przejście gry bez podpowiedzi jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ja się mega wkręciłem, bo te wszystkie okropne obrazy jeszcze nigdy nie były tak piękne, do tego udźwiękowienie stoi na najwyższym poziomie, warstwa logiczna w ogóle mnie nie męczy. Klimat gry jest niesamowity, a oszczędna treść tylko go potęguje. Kolejny nietuzinkowy tytuł ląduje w dniu premiery w usłudze Xbox Game Pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ja tylko po uwolnieniu biedaka z 1 aktu, sprawdziłem w necie po co była ta maszynka z łychą. Bo nie szło nic z nią zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 i do czego była? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3 minuty temu, easye napisał: i do czego była? Alternatywny sposób zdobycia pomocnej dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 15 minut temu, 20inchDT napisał: Czytałem juz kilka postów, że przejście gry bez podpowiedzi jest niemożliwe Gracze Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Bez problemu da się przejść bez podpowiedzi, w ogóle to nie jest wiele zagadek a wszystkie da się ogarnąć w kilka minut. Nie wpadł mi aczik za pierwszy rozdział, trzeba jeszcze raz początek przejść? Bo tylko tego mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 tak, sa dwa sposoby rozwiazania pierwszej zagadki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 I 2 osobne achievementy, dlatego trzeba ten etap powtórzyć. A co do trudności zagadek. Niech takie osoby lepiej nie zabierają się za np. Monkey Island. Tu wystarczy tylko cierpliwość i trochę spostrzegawczości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Można powiedzieć, że zagadki wymagające jak na dzisiejsze standardy i giereczkowe IQ przeciętnego gracza. Druga sprawa, że gry są coraz łatwiejsze i wymagają mniej myślenia, to rozleniwia umysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Skończyłem. Wszystkie acziki, Spoiler 9h wg konsoli, gdzie sporo to idle w menu. i ocena 3/6. Przepiękna oprawa audiowizualna zabiera człowieka niczym kasowy film w kinie ale walka i powtarzanie checkpointów kompletnie zabija immersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 14 minutes ago, Dr.Czekolada said: Skończyłem. Wszystkie acziki, Reveal hidden contents 9h wg konsoli, gdzie sporo to idle w menu. i ocena 3/6. Przepiękna oprawa audiowizualna zabiera człowieka niczym kasowy film w kinie ale walka i powtarzanie checkpointów kompletnie zabija immersję. Nie no nie przesadzajmy z pięknością oprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Czemu? Co w niej nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jest bardzo piekna Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 54 minuty temu, Metoda napisał: Czemu? Co w niej nie tak? Może zbyt groteskowa co dla niektórych Ogółem gore niezłe a szczególnie Spoiler 5 akt spokojnie przebił dla mnie pod tym względem pierwszego Prey czy Quake 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 godzinę temu, Michał102 napisał: Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco Przynajmniej na początku vibe bardziej w stylu "Alien" i "Prometeusza". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 godziny temu, Michał102 napisał: Mówicie, że warto zagrać? Z materiałów, które do tej pory widziałem, to ta gra przypomina symulator zwiedzania kiszki stolcowej od środka i szczerze, to nie wyglądało to zbyt zachęcająco Jak cię takie klimaty nie jarają to po co się zmuszać? Zagraj w coś innego bo Scorn nie przypadnie każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Nie no nie przesadzajmy z pięknością oprawy. Nie przesadzamy. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trzeba przyznać, że otoczka tego koszmaru i tej obecnej bezsensowności tam jest przytłaczająca. Niezły szpil Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Po prostu coś innego niż zwykle, przyciąga zwyczajnie. Zwłaszcza w nocy na słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Oprawa audiowizualna to z pewnością coś wyjątkowego, wygląda jednocześnie pięknie i ochydnie. Ale z drugiej strony odstraszją mnie trochę wasze wrażenia na temat gameplayu. Jest jakaś szansa, że zbalansują lepiej walkę i ogarną lepiej checkpointy? Wypowiadali się twórcy na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Chciałbym aby to zrobili. Nawet jeżeli musielibyśmy się doczekać jakiejś Definitive Edition czy innej Director's Cut. Skończyłem ją i pomimo niskiej oceny jaką dałem czuję, że kiedyś pewnie jeszcze ją odpale chociażby po to by znowu zobaczyć te odjechane do perfekcji lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Pocieszające jest to, że tej walki aż tak dużo nie ma. Bigby trochę nastraszył, ale amunicji i leczenia mi nigdy nie brakowało. Próbowałem oszczędzać ammo, a potem zostawiałem w połowie pełne stacje. Ten "shotgun" to też niezła kosa, bo ma spory zasięg. Potworki mi się raz tak ustawiły, że po strzale 3 padły na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Mało jest walki bo i gra krótka, trzeba przestawić się na tryb starszych gier gdzie checkpointy nie były co pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi