Wredny 9 491 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 Wczoraaj wreszcie zrobiłem level bez zaglądania w mapę i bez odblokowania żadnego punktu widokowego (oraz jednym samochodem), ale na Hardkorze się nie dało, więc przełączyłem na Casual. Kuźwa, nawet na nim miałem ciepło w kilku miejscach (zwłaszcza przejazdy przez bajorka, groźba wywalenia auta i utraty ładunku), ale tu przynajmniej z paliwem na luzie Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 A długie kłody to jak i na co załadować? Bo w wyposażeniu widzę tylko możliwości na średnie i krótkie. Skończyłem dzisiaj Wybrzeże na hardkorze. Z ostatnim ładunkiem średnich kłód się wyje'bałem (bo trasa już rozjeżdżona), paka się rozładowała, odciążone auto stanęło z powrotem na wszystkie koła, ale żadna kłoda nie spadła z wideł. Wcisnąłem X, ładunek znowu się spiął i pojechałem dalej. Jaki fart xd Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Najdłuższe bierzesz na taką rozkładaną naczepę, która jest cholernie długa i bardzo ciężko się nią manewruje. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Ok, ale powinienem mieć ją dostępną na każdej mapie? Bo zaliczyłem dwie i nie widzę. Może coś jest je'bnięte w tłumaczeniu, bo gram z łamanym polskim językiem. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 W garażu możesz zmienić wyposażenie pojazdu. Z tego co się orientuję to na każdej mapie jest dostępne. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 Ale nie na każdą ciężarówke, tylko na te najmocniejsze. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 Zmieniłem opony do swojego Scouta na takie jak w ciągnikach rolniczych i zauważyłem wyraźnie większe spalanie paliwa. Pojazd teraz doskonale radzi sobie w off-road i na błotnistych trasach, ale zarządzanie paliwem to teraz jest nie lada sztuka. Nawet dwa kanistry na dachu to za mało a cztery dostępne są dopiero od 14 poziomu chyba (jestem na 5.) WTF? Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 Ten sam wydawca - mogło się pomylić Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 14 godzin temu, Dud.ek napisał: Ale nie na każdą ciężarówke, tylko na te najmocniejsze. O to, to. Właśnie w tym może tkwić istota mojego problemu. Dzięki. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 na poczatku jak wybierasz samochody to są te z najwieksza iloscia gwiazdek. Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Odpaliłem przed chwilą MudRunnera i ku mojemu zdziwieniu zaczął pobierać się niewielki patch, poprawiający jakieś błędy podobno. Cytat Mudrunner Update 1.11 Patch Notes Various performance and stability improvements. Fixed a sound-related crash Minor legacy camera position fixes Added minor bug fixes and changes. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Kasuj, anuluj to szybciutko bo i w Mudzie będą Ci się kółeczka same prostowały! Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Nie, spokojnie - pograłem, w sterowaniu bez zmian, wszystko legancko tego. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Hehehe legancko tego Dokoncze badania okresowe i wracam na chate stestowac co sie zmienilo. Ostatnia mapa mi zostala do wymaksowania. Zauwazylem,że gra waży niecale 3 gb,a graficznie jest bardzo ok(lasy wygladaja naturalnie, bloto daje rade) Edyta: mi sie nic nie pobiera, ale to pewnie, że gram od kilki tyg i pewnie sie na bieżąco zassało. Edytowane 10 sierpnia 2020 przez Szajka Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Dobra ściągnąłem American Wilds, bedzie grane fest Pare godzin później... Było pograne, spostrzeżenia. Stestowałem Hummera i Forda F150. Ten pierwszy idzie jak dziki na skalistym wzgorzu. Ford wydaje mi sie, że pali jak smok. Maxuje Skaliste Wzgorze i ciężarówka GMC z ktoregos z darmowych dlc pomimo, że nie ma awd to całą mape nią przejechałem ciągnąc naczepe z cysterną. Ta gra dziwnie mi dostarcza podobnych doznan do soulsow pod kątem planowania i kombinowania. Ile to juz razy się wyciągnąłem wyciągarka czy innym pojazdem z pozycji beznadziejnej, lub z zaklinowania się ciężarówka(C255) między drzewami . Bardzo angażująca giereczka, w tle na yt irytujacy historyk/NRGEEK/Gadowski/Polimaty/BNB etc - banderasik Wybaczcie post pod postem 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Opyla się brać tę gierkę za 36 zeta czy lepiej czekać na większą promkę na snowrunnera? Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Opyla, oba warte ogarnia tytuły. 1 Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Potwierdzam. Warto. Nawet bardzo. 1 Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Również polecam, nawet jako wstęp do SnowRunnera. Zobaczysz, z czym to się je, pojeździsz na mniejszych mapach i zdecydujesz, czy to zabawa dla Ciebie. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 (edytowane) Super. Dzięki za opinie. W takim razie biorę. Edytowane 14 września 2021 przez mitra Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 (edytowane) Wow, dawno nie widziałem takiej jednomyślności. Ale gierka zacna, więc nie dziwi. Edytowane 15 września 2021 przez LukeSpidey Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Pamiętam, jak kończyłem po raz drugi midRunnera i na ostatniej mapie bodaj zalane tereny - zaparkowałem w jednym miejscu wszystkie pojazdy z mapy w jednym ciągu. Jeden przy drugim. Równiutko. Pewnie nadal tam tak stoją... Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 (edytowane) Zagrałem chwilę, dopiero trzy wyzwania. Gierka mega. Dobry feeling, wszystko na spokojnie, trzeba dobrze zaplanować. Na razie czas nie goni ale następne wyzwanie już z czasem. Jedyne co mi przeszkadza to że po skręcie koła nie centrują się i dopóki ręcznie nie odbijemy to auto w skręcie non stop. Prócz tego to Czuję, że przyjdzie czas i na wersję snow. Grał ktoś w to na kierownicy? Jakieś spostrzeżenia co do tego? Edytowane 15 września 2021 przez mitra 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi