Skocz do zawartości

Spintires: MudRunner

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraaj wreszcie zrobiłem level bez zaglądania w mapę i bez odblokowania żadnego punktu widokowego (oraz jednym samochodem), ale na Hardkorze się nie dało, więc przełączyłem na Casual. Kuźwa, nawet na nim miałem ciepło w kilku miejscach (zwłaszcza przejazdy przez bajorka, groźba wywalenia auta i utraty ładunku), ale tu przynajmniej z paliwem na luzie :)

Opublikowano

A długie kłody to jak i na co załadować? Bo w wyposażeniu widzę tylko możliwości na średnie i krótkie.

Skończyłem dzisiaj Wybrzeże na hardkorze. Z ostatnim ładunkiem średnich kłód się wyje'bałem (bo trasa już rozjeżdżona), paka się rozładowała, odciążone auto stanęło z powrotem na wszystkie koła, ale żadna kłoda nie spadła z wideł. Wcisnąłem X, ładunek znowu się spiął i pojechałem dalej.

Jaki fart xd

Opublikowano

Ok, ale powinienem mieć ją dostępną na każdej mapie? Bo zaliczyłem dwie i nie widzę. Może coś jest je'bnięte w tłumaczeniu, bo gram z łamanym polskim językiem.

Opublikowano

Zmieniłem opony do swojego Scouta na takie jak w ciągnikach rolniczych i zauważyłem wyraźnie większe spalanie paliwa. Pojazd teraz doskonale radzi sobie w off-road i na błotnistych trasach, ale zarządzanie paliwem to teraz jest nie lada sztuka. Nawet dwa kanistry na dachu to za mało a cztery dostępne są dopiero od 14 poziomu chyba (jestem na 5.) WTF? 

Opublikowano
14 godzin temu, Dud.ek napisał:

Ale nie na każdą ciężarówke, tylko na te najmocniejsze. 

O to, to. Właśnie w tym może tkwić istota mojego problemu. Dzięki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem przed chwilą MudRunnera i ku mojemu zdziwieniu zaczął pobierać się niewielki patch, poprawiający jakieś błędy podobno.

Cytat

Mudrunner Update 1.11 Patch Notes

• Various performance and stability improvements.
  • Fixed a sound-related crash
  • Minor legacy camera position fixes
  • Added minor bug fixes and changes.

Opublikowano (edytowane)

Hehehe legancko tego :lol:

Dokoncze badania okresowe i wracam na chate stestowac co sie zmienilo. Ostatnia mapa mi zostala do wymaksowania.

Zauwazylem,że gra waży niecale 3 gb,a graficznie jest bardzo ok(lasy wygladaja naturalnie, bloto daje rade)

Edyta: mi sie nic nie pobiera, ale to pewnie, że gram od kilki tyg i pewnie sie na bieżąco zassało. :sir:

Edytowane przez Szajka
Opublikowano

Dobra ściągnąłem American Wilds, bedzie grane fest :ohboy:

Pare godzin później... 

Było pograne, spostrzeżenia. Stestowałem Hummera i Forda F150. Ten pierwszy idzie jak dziki na skalistym wzgorzu. Ford wydaje mi sie, że pali jak smok. Maxuje Skaliste Wzgorze i ciężarówka GMC z ktoregos z darmowych dlc pomimo, że nie ma awd to całą mape nią przejechałem ciągnąc naczepe z cysterną. Ta gra dziwnie mi dostarcza podobnych doznan do soulsow pod kątem planowania i kombinowania. Ile to juz razy się wyciągnąłem wyciągarka czy innym pojazdem z pozycji beznadziejnej, lub z zaklinowania się ciężarówka(C255) między drzewami :obama:

Bardzo angażująca giereczka, w tle na yt irytujacy historyk/NRGEEK/Gadowski/Polimaty/BNB etc - banderasik:banderas:

Wybaczcie post pod postem

• Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Pamiętam, jak kończyłem po raz drugi midRunnera i na ostatniej mapie bodaj zalane tereny - zaparkowałem w jednym miejscu wszystkie pojazdy z mapy w jednym ciągu. Jeden przy drugim. Równiutko.

Pewnie nadal tam tak stoją...

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem chwilę, dopiero trzy wyzwania. Gierka mega. Dobry feeling, wszystko na spokojnie, trzeba dobrze zaplanować. Na razie czas nie goni ale następne wyzwanie już z czasem. Jedyne co mi przeszkadza to że po skręcie koła nie centrują się i dopóki ręcznie nie odbijemy to auto w skręcie non stop. Prócz tego to :banderas:

Czuję, że przyjdzie czas i na wersję snow.

Grał ktoś w to na kierownicy? Jakieś spostrzeżenia co do tego?

Edytowane przez mitra
  • Lubię! 1