ASX 14 593 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Takie sobie to na filmiku. Spodziewałem się czegoś troche lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ależ to (pipi)owo wygląda. Grafika animacja, skradanie, strzelanie. Wczesny xbox 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ale okładkę ma piękną To chyba będzie jedna z większych zalet tej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiki 86 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ciekawe, że wzorowali się mocno na MGSV. Menusy, praca kamery, światła, stylistyka, część mechaniki - widać naśladownictwo. Niestety każdy z tych elementów jest tylko chińską podróbką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 21 minut temu, Wredny napisał: Ale okładkę ma piękną Pierwsze skojarzenie to MGS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 nie wiem czy strzelanie bardziej wzbudza we mnie uśmiech politowania czy śmiech niezła kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 7 godzin temu, Square napisał: Pierwsze skojarzenie to MGS3 Bo gość co pracuje nad tą grą pracował także przy MGS3. Niestety nazwiska nie pamiętam, ale ponoć to nie byle kto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Eh czemu to nie jest FM... Wpletli by nawet jakąś część strategiczną z mechami i byłby gites. Ale i tak zastawiam się czy brać. Kusi też kolekcjonerka z mechem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 11 godzin temu, devilbot napisał: Wczesny xbox 360. No wygląda jak Binary Domain w innym settingu a to była nawet fajna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 10 godzin temu, Hiki napisał: Ciekawe, że wzorowali się mocno na MGSV. Menusy, praca kamery, światła, stylistyka, część mechaniki - widać naśladownictwo. No jak przy obu grach pracował ten sam designer to nie zdziwiłbym się, że będą podobieństwa ups nie złączyło 2 godziny temu, King Arthur napisał: Bo gość co pracuje nad tą grą pracował także przy MGS3. Niestety nazwiska nie pamiętam, ale ponoć to nie byle kto. Shinkawa i nie tylko chodzi o MGS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 licencje na Fox Engine mogli sobie skminić Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: No jak przy obu grach pracował ten sam designer to nie zdziwiłbym się, że będą podobieństwa ups nie złączyło Shinkawa i nie tylko chodzi o MGS 3 Nie o niego mi chodzi. Ten gosc jest mniej znany ale ponoc dzieki niemu Mgs 3 byl taki za(pipi)isty. Dlatego też nie skreslam gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Kojarzy mi się to z Binary Domain, które moim zdaniem było całkiem spoko - takie 6-7/10, które miło się wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Binary Domain było zayebiste - dla mnie jedno z większych zaskoczeń siódmej generacji. Pamiętam, że trailer strasznie mi się spodobał, kupiłem na premierę i przeszedłem praktycznie z marszu. Tutaj jakoś tego nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Okładka jest przepiękna, ale to wygląda jak gra na komórki. Poważnie... Człowiek ogląda trailer i zamiast pękać z zachwytu to parska śmiechem z zażenowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W dniu 12.12.2018 o 09:53, MYSZa7 napisał: licencje na Fox Engine mogli sobie skminić otototo. konami i tak juz ma wywalone w single gierki, a ten silnik, to złoto. dziwie sie ze jeszcze go tak nie wykorzystują Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Widziałem te gameplaye nowe i 100zł mogę za to dać. Tak też zrobię jakiś czas po premierze. Przecież nie każda gra to musi być indyk albo AAA. Lubię pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Fajna muzyczka, story to zapowiada się japońska telenowela i gameplay trochę jak na grę AA ze średniej półki. Będzie grane i wywalone w średnią na meta Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Eh czemu nie anulowałem preordera. Gra jest naprawdę kiepska. Grafika jak grafika. Kiepska, a czasem tekstury czasem są tak niskiej jakości że nie wiem czy się zaladowaly. Debilne zbieractwo i tworzenie niepotrzebnych przedmiotów. Kiepski interfejs. Za długie loadingi. Ciagle przerywanie przez infirmacje o blokadzie nagrywania rozgrywki. Ale najgorsze jest to że gameplay jest zwalony. Czasem biegasz i Cię nie widzą. Czasem widzą jakiś tak nagle i bez sensu. Rzucisz im koktajl molotowa to się zleca i podobała sami i ci co zostaną nawet Cię nie szukają. Ale jak zaczną nachrzaniać to prawie całe zdrowie zejdzie. Plus jakieś debilne efekty krwawienia które powodują że nic nie widać. Jak Cię zobaczą to restart najlepiej ale szybkiej opcji nie widziałem. Gdyby to poprawiono to byłoby 7/10. A tak to niebezpieczne zbliża się do bycia crapem. Żeby nie było plusy też są. Przynajmniej dla mnie. Otoczka fabularna. Miechy. Ogólny dizajn. Czyli głównie to co zabrali z FM. Szkoda. To im się nie sprzeda poza latwowiernymi ludźmi jak ja. A zrobiliby strategie przydałoby się tak samo albo lepiej i nie pozostałby niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Chyba coś nie pykło Left Alive, nowa gra firmy Square Enix, zbiera nieprzychylne recenzje od japońskich graczy, a w sklepie Amazon Japan jej cenę obniżono o połowę tuż po premierze. Co ciekawe, zbiegło się z tym uniemożliwienie streamowania tytułu w serwisie YouTube. Celowa blokada ze strony wydawcy czy tylko błąd? https://www.google.com/amp/s/www.gry-online.pl/S013-amp.asp%3fID=113777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi