Skocz do zawartości

FIFA 18 Ultimate Team

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, wy odprawiacie jakies rytualy przed otwarciem paczek czy cos ze macie takie karty? :D

Ja doslownie 30 min temu otwarlem 6 paczek z SBC i nic nie wypadlo powyzej 81 a tutaj ktos pisze ze za(pipi)iste wrzuty w druzynie tygodnia i godzine pozniej wyciaga karte z paczki ;D

Opublikowano (edytowane)

grubo. wypadło z paczki za złotówki, które odradzałem? xd

Tak! :D czasem warto. Ale to był ostatni raz. Widać coś w tym jest, że wypadają jak się otwiera o 18.01. Te paczki promocyjne co dziś są. Złote i srebrne karty piłkarzy.

Edycja: swoją drogą, myślałem, że icardi i Immobile to będzie max 30-40 tys. A tu 200 prawie...

Edycja 2: jest i Bonucci. To jest dobry dzień :D5c3de2fecb9cca31994d66bda06c8f95.jpg

Edytowane przez PiPoLiNiO
Opublikowano

Jak wyjdzie podbita karta zawodnika to ta czarna o którą pytałeś automatycznie dobija na poziom ovr tej nowej karty, np. załóżmy, że teraz wychodzą toty i Modric dostaje kartę toty 98, to ta czarna od razu też będzie mieć ovr taki sam jak toty i już nie spadnie poniżej.

• Plusik 1
Opublikowano

tym Scream Depayem bym nie pogardził, chociaż nominalnie ma staty jak Rashford to zdarzy mu się być fajniejszy...pomyślę nad nim póki Neymar to odległa przyszłość ;)

natomiast dokupiłem sobie hiszpańskie skrzydło do składu tj Dembele i Semedo z barki i olaboga co się teraz dzieje :o wchodzę w pole karne jak w masło, bardzo wygodnie się drybluje Ousmane bo jest super responsywny, jeszcze w ataku grasuje mój ulubieniec Kylian M. to już w ogóle nie ma co zbierać - teraz hurtowo strzelam najprostsze możliwe gole...takie które wpuszczałem do tej pory :] czyli prostopadła i low driven Kylianem - banał...a ten typ jest tak OP że to nawet zabawne jest, najlepsze że on wychodzi do prostopadłych i manweruje obrońcę sam, ja nawet go nie musze triggerowac z L1...mój golden boy, nie sprzedam go nigdy ;)

teraz tylko dokupić mu OP francuskie towarzystwo np. Martiala i Grieziego i będzie pożar w każdym meczu :>

jak znajdziecie sobie swojego faworyta i wam wszystko siądzie ze składem to wtedy dopiero zaczyna się fun :sorcerer:

Opublikowano (edytowane)

Kur.wa ale bym skakal po glowie temu kto wymyslil fut champions

edit; @pipolino dostana boosta do statystyk na kilka dni w okolicach halloween i nie tylko

Edytowane przez schabek
  • Plusik 1
Opublikowano

włoska optymalna teraz dopóki premier league i bundes nie stanieje ;) , z przodu dużo opcji do wyboru, (i na skrzydła i sam atak ST) z tyłu to już w ogóle urodzaj

bundes byłaby ok gdyby Lewy i Auba nie byli tacy drodzy :] no chyba że cię stać na któregoś z nich to wtedy jest sens

Opublikowano

Jak ktos ma jak wrzucic do skladu tego goscia to nawet sie nie zastanawiac

http://www.futhead.com/18/players/48718/romain-alessandrini/

Dla mnie jeden z najlepszych grajkow w tej fifie, serio. Mam teraz na ataku jego i Neymara. Neymar nie dorasta mu do piet. Szybki, obie nogi, mega wykonczenie, 4* sztuczek, francuz, nawet da rade sie przepchnac czasami. Kocur straszny. W tym roku nie liczac ikon, lepiej gralo mi sie tylko CR7

• Plusik 1
Opublikowano

sprzedaje się w piątek-sobotę (jak kupowane są składy pod WL)

kupuje w niedzielę-poniedziałek, ewentualnie tuż po wypuszczeniu nagród za WL i SB, albo przy dużych paczkach

także opchnij Kante w odpowiednim momencie dla max coinsów

ja chciałem zmienić ligę ale nie chcę się rozstawać z Mbappe bo za dobrze mi się nim gra, i wymyślam francuskie hybrydy ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja bym Kante pograł, ale na samą myśl o składaniu PL mnie mdli, bo ceny za dobrych grajków są niestety astronomiczne ;)

Teraz boję się paczek z okazji kart krzyku, bo jednak sporo promo będzie do 29-go i mam wrażenie, że w tym akurat tygodniu cena sporo poleci, zwłaszcza że ludzie się nastawiają na TOTY od listopada, więc chyba jednak go pchnę na dniach  :)

Edytowane przez Matriks_1111
Opublikowano

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1030/fut-18-premier-league-players-ratings-squads/

aż tacy drodzy nie są no chyba że chcesz wszystko najlepsze od razu :] taki Martial czy Jesus są tak OP że cena się prędko im nie zmieni bo bardzo chodliwi

Kante zbyteczny bo za drogi ogólnie, teraz wszyscy biorą Bakayoko i jest on upierdliwy strasznie :]

@schab - zaciekawiłeś mnie tym Alessandrinim, jako że francuzik to go sprawdzę chętnie ;]