Skocz do zawartości

FIFA 18 Ultimate Team

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19.01 nie 18.

Ja wystawiłem cały skład na sprzedaż bo znowu wydałem 60 zł jak obsrany naroman. Jak nie wypadnie za 550 tys żadna ikona to koniec fut w tym roku.

To jak to jest? Wczesniej dwa razy pisales o 18 teraz 19? :D

Opublikowano

Ja powiem szczerze, że kusiło mnie kupić kilka paczek, ale jakoś mi żal hajsu - aż tyle nie grywam, a ostatnio wsiąkłem w SB :D Pozbieram paczki, może coś wpadnie, a jak się uda to wtedy dopiero poskładam skład :D

Teraz jest plan sprzedać Kante i w tej cenie złożyć coś sensownego z PL albo Serie A ;)

Opublikowano (edytowane)

dajecie się łapać na szał otwierania paczek, ktoś na reddit podał swój drop po otwarciu 200 paczek i miał łącznie około 10 kart powyżej ovr 83, w tym 1-2 coś warte...to mnie ostudziło na długo

wczoraj wypad mi z nagròd Verratti 87, co nie znaczy że się teraz rzucę otwierać paki bo "jest fart"

jak paczki to tylko te z nagród squad battles/WL/SBC, dawanie kasy EA to porażka jak dla mnie ;)

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

Ja otwieram tylko paczki które dostaję, ew przetopię coś ze składu na SBC i wtedy dopiero otwieram - kupowanie do mnie nie trafia, bo za grę już raz zapłaciłem i jakoś nie widzę powodu by ją dotować :D Za 40-60 zł to mogę mieć jakiś fajny tytuł, który mogę ograć i się przy nim świetnie bawić, a nie liczyć, że wypadnie mi coś, czego pewnie i tak nigdy nie zobaczę :D

Opublikowano

dajecie się łapać na szał otwierania paczek, ktoś na reddit podał swój drop po otwarciu 200 paczek i miał łącznie około 10 kart powyżej ovr 83, w tym 1-2 coś warte...to mnie ostudziło na długo

wczoraj wypad mi z nagròd Verratti 87, co nie znaczy że się teraz rzucę otwierać paki bo "jest fart"

jak paczki to tylko te z nagród squad battles/WL/SBC, dawanie kasy EA to porażka jak dla mnie ;)

Oczywiscie piszac o paczkach uzbieranych mialem na mysli paczki ze wszelkich aktywnosci w FUT, a nie placenia real kasy :)

Opublikowano

22688004_1451914291590478_69765257042271

Wyglada jak kulawy fejk ale tydzien temu tez MM od nich wyciekly na pare godzin przed wyjsciem SBC i weszly 4/4 :D Oczywiscie inwestowac niewarto bo ceny juz skoczyly ale kupic po 2-3 karty ze Szkocji i Kolumbii zeby pozniej nie przeplacac po 10k jak ktos nie ma w klubie

Opublikowano

No ja wylicytowalem brazowego z hearts za 700 bo tylko jego mi brakowalo do ewentualnego sbc. Beka z tych ludzi co kupuja juz te karty po 2k. W zeszlym tygodniu to samo, na godzine przed wyjsciem sbc sprzedalem pare kart chyba z Rapida wieden po 3k, a sbc o nich nie weszlo :D

Jedyny sens to kupic teraz do 2k i sprzedac na godzine przed sbc z jakims zyskiem

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że jest sens. Za kilka tysi można zrobić całkiem w porządku skład, a później tylko ciułać powoli pieniążki i ogarniać lepszych zawodników. Jeśli chodzi o te ciut lepsze karty to ceny nawet w dół poszły, większość zawodników na których postawiłem na początku teraz chodzą po taniości. Takiego Sancheza na środek obrony wziąłem za 10k, a teraz chyba nawet za dwa tysie można zgarnąć :reggie:

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 1